MacOS X: iPhone unlock met AnySIM

MacOS X: iPhone unlock met AnySIM discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Zoals de vaste bloglezers wel zullen weten hebben een aantal hulpvaardige bezoekers een handleiding gemaakt hoe je onder MacOS X met Unlock.app je iPhone kunt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18-09-07, 22:13
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 12 Pro 256GB (Oceaanblauw) [FW: 14.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi + 4G 1TB (Goud) [FW: iPadOS 14.5]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.413
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture
Standaard MacOS X: iPhone unlock met AnySIM

Zoals de vaste bloglezers wel zullen weten hebben een aantal hulpvaardige bezoekers een handleiding gemaakt hoe je onder MacOS X met Unlock.app je iPhone kunt unlocken. Deze handleiding is nu geactualiseerd naar de nieuwe AnySIM.app van het iPhone Dev Team en is hier te bekijken: Handleiding iPhone unlock onder MacOS X (AnySIM unlock)

(met heel veel dank aan de betrokkenen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-09-07, 22:50
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 103
Standaard

Wat moet ik met die gedownloade restore van de Apple site doen?
  #3  
Oud 19-09-07, 17:49
Bartje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: De Stille Kempen
Berichten: 109
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Bartje
Standaard

wat een gedoe allemaal zeg…

Toch maar wachten tot ie hier beschikbaar komt denk ik.
  #4  
Oud 20-09-07, 13:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 21
Standaard

Ik krijg de volgende melding na uitvoeren van alle stappen en uiteindelijk Anysim:

Flash operation succeeded but unlock commands failed.

2e keer Anysim:
Couldn't locate bytes

Iemand die hier iets van weet?

EDIT:
Ik bleek nog een SIM pin te hebben...
Toch deze oplossing na bovenstaande gedaan:
IPhone unlock OS X Part 4 - ModMyiPhone - Wiki

En hij doet het! Nu nog de instellingen voor t-mobile gprs, weet iemand die te vinden?

Laatst gewijzigd door rcknierim; 20-09-07 om 15:31.
  #5  
Oud 20-09-07, 14:36
Bartje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: De Stille Kempen
Berichten: 109
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Bartje
Standaard

Ik lees in de handleiding : Download de 1.0.2 restorefirmware van Apple.…

Als ik dit doe, heeft de folder de naam iPhone 1,1_1. Is dit normaal of is dit reeds de nieuw aangekondigde firmware en is dit nog wel te unlocken.
  #6  
Oud 20-09-07, 16:02
dhm dhm is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rcknierim Bekijk bericht

En hij doet het! Nu nog de instellingen voor t-mobile gprs, weet iemand die te vinden?
Google doet wonderen

Service: T-Mobile > Persoonlijk > Diensten & Internet > Internet & Email > Service > Instellingen > Algemene instellinge

tenzij je hier al naar gekeken hebt natuurlijk en dit niet werkt..
overigens heb ik voor mijn 'oude' telefoon nog een Proxy ingesteld: 10.10.10.10

EDIT: verder ff ontopic houden...

Laatst gewijzigd door dhm; 20-09-07 om 16:13. Reden: toevoeging
  #7  
Oud 20-09-07, 16:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 21
Standaard

Ja, ik heb het werkende!

Alleen "Internet" invullen en geen username en password.
  #8  
Oud 21-09-07, 09:46
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 38
Standaard

Ik heb zojuist een iPhone besteld en gebruik OSX. Twee vragen:
1. Maak het uit of je een Intel of G4 Mac gebruikt?
2. Na hacken volgens bovenstaande procedure, kun je gewoon met iTunes je muziek synchroniseren, je iCals, je iPhotos etc?
  #9  
Oud 21-09-07, 16:39
dhm dhm is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spikes Bekijk bericht
Ik heb zojuist een iPhone besteld en gebruik OSX. Twee vragen:
1. Maak het uit of je een Intel of G4 Mac gebruikt?
2. Na hacken volgens bovenstaande procedure, kun je gewoon met iTunes je muziek synchroniseren, je iCals, je iPhotos etc?

1. lijkt me niet zolang je Tiger gebruikt
2. ja hoor, alleen niet zomaar de firmware updaten
  #10  
Oud 24-09-07, 15:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 59
Standaard

Help

via iNdep alles gedaan wat moest, maar via sftp kom ik er niet in.

krijg geen foutmelding, hij is een tijdje aan het draaien en komt terug in originele staat.

ip: 10.82.84.23
name: root
port:22

iemand?
__________________
Apple Macintosh SE, PowerBook, iMac 20" iMac 24", Newton, Apple TV, Base station, Time Machine, G5, Xserve, Raidsystem, iPhone 8 Gb, iPhone 16 Gb. and more to come.
  #11  
Oud 25-09-07, 09:07
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

Is dat het ip adres wat in je iPhone staat?
  #12  
Oud 25-09-07, 11:02
» iPhone US 4GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 3
Exclamation lockdown

Ik zie in de tutorial die op deze site staat dat er geen lockdown bestand op de iphone wordt geplaatst. Kan iemand mij uitleggen waar het bestand voor dient en waarom het in andere tutorials wel voorkomt en hier niet?

Alvast bedankt!
  #13  
Oud 25-09-07, 11:25
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Is dat het ip adres wat in je iPhone staat?
Draait al, doet zeer, een iPhone hacken met een windows doos. auwwwwwwww

Laatst gewijzigd door marcomolhoek; 26-09-07 om 13:40.
  #14  
Oud 26-09-07, 13:02
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 32
Standaard unlock

Hoi

Mijn iphone werkt

Geunlocked met de mac echter een vraagje
na afronden van de simfree/anysim software geeft hij unlock not succesfull of iets dergelijks maar hij werkt wel.
iemand hier ervaring mee.

Nog een vraagje de icoon anysim blijft deze erop staan.

Erik

Laatst gewijzigd door Kiwi; 26-09-07 om 13:11.
  #15  
Oud 26-09-07, 13:35
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 59
Standaard

klopt, niets van aantrekken, welke versie van iTunes gebruikte jij?
  #16  
Oud 26-09-07, 14:03
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 32
Standaard

hoi

7.4.1

En dat icoontje blijft dat.

Erik
  #17  
Oud 26-09-07, 14:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 59
Standaard

Lekker laten staan dat icoontje, altijd handig voor de toekomst, je weet maar nooit.
  #18  
Oud 28-09-07, 00:53
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 52
Standaard

Werkt het ook met itunes 7.4.2 op een mac?
  #19  
Oud 28-09-07, 09:40
» iPhone US 4GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 3
Standaard

7.4.2 is prima, heb ik ook gebruikt bij anysim unlock en ging helemaal goed!
  #20  
Oud 29-09-07, 22:35
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: NB
Berichten: 2
Standaard

ik krijg Anysim niet op mijn iphone :-(
Failed
couldn't connect to SSH server. Ensure IP address is correct, phone is connected to a network, and SSH is installed correctly.

Deze foutmelding krijg ik bij iNdependence.
Ik weet zeker dat ik het juiste IP adres heb ingevoerd. Iemand een idee?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows XP: iPhone unlock met AnySIM Jeroen Archief 33 24-05-08 11:03
de 1.1.4 unlock methode (macos x & windows) truckdiver Unlock [archief] 202 10-03-08 18:22
AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone lemme201 Unlock [archief] 5 26-11-07 20:47
Windows: iPhone 1.1.1. unlock met AnySIM Fresh Unlock [archief] 40 28-10-07 00:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:29.