Van 1.1.1 > 1.1.2 zonder downgrade 1.1.1

Van 1.1.1 > 1.1.2 zonder downgrade 1.1.1 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Volgens mij kan het geen kwaad om AppSnapp te gebruiken, AnySIM 1.1 heb je nodig....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 20-12-07, 15:52
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Volgens mij kan het geen kwaad om AppSnapp te gebruiken, AnySIM 1.1 heb je nodig.
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 20-12-07, 16:01
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 52
Standaard

OK, hij is gejailbreaked.
Denk je niet dat ik AnySim 1.2.1 moet draaien omwille van mijn versie 04.02.13?
Als ik daarin mis...
(msn-adres: mathieu_dewaele@hotmail.com)
  #143  
Oud 20-12-07, 16:13
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Geen idee eigenlijk, anders zou je eerst 1.1 kunnen proberen en als dat niet werkt dan kun je als nog 1.2.1 proberen. Andersom ook natuurlijk.
  #144  
Oud 20-12-07, 16:14
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Asten
Berichten: 16
Standaard

Kan ik de jailbreak ook via een andere link downloaden want die van conceited software doet het bij mij niet..

Mun hele comp slaat vast :s
  #145  
Oud 20-12-07, 16:23
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

op iFoneguide stond ie eerst ook, maar die doet het nu niet meer.

Deze doet het bij mij gewoon hoor:
conceited software
  #146  
Oud 20-12-07, 16:41
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 52
Standaard

Aapvader, kan het ook zijn dat ik eerst een progje moet draaien van installer dat mijn baseband terugbrengt?
Want ik zit nu op 04.02.13....terwijl ik 1.1.1 draai...

AnySIm 1.1 dus eerst proberen op die 04.02.13?
  #147  
Oud 20-12-07, 16:54
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Dat progje heeft virginize, maar is alleen nodig om 1.0.2 te updaten naar 1.1.1. De eerste versie van Anysim paste de baseband aan. Als het goed is, is dat niet meer bij de nieuwere versies.

Mijn excuses, je hebt gelijk. Je moet AnySIM 1.2u gebruiken.

5. Installatie en uitvoering AnySim 1.2u

  1. Download AnySim 1.2u (zie benodigheden)
  2. extract het zip bestand => je krijgt een map genaamd Anysim 1.2
  3. zorg dat je Wi-Fi connectie hebt
  4. open installer.app op je iPhone (het nieuwe icoontje naast het iTunes icoon)
  5. installeer BSD Subsystem en OpenSSH (te vinden bij install - system) (indien je dat nog niet gedaan hebt)
  6. open Fugu
  7. vul het ip adres van je iphone in (te vinden op je iphone bij Settings, Wi-Fi, blauw pijltje rechts van je gekozen netwerk)
  8. vul als log in naam "root" in en als paswoord "alpine"
  9. ga naar "/" (dit kan je kiezen boven de rechterlijst
  10. ga naar Applications
  11. kopieer de Anysim1.2 map daar
  12. hernoem die map naar anySIM.app => hoofdlettergevoelig
  13. rechtermuisknop op anySIM.app en op "get info", verander daar het octaalnummer op 0755
  14. reboot je iphone (sleep/wake knop inhouden tot er "slide to power off" op je scherm komt)
  15. nu is er een icoontje bij op je springboard
  16. Ga naar Settings ->General -> Autolock en zet dat op NEVER
  17. steek je nieuwe simkaart in je iphone, als hij een pincode heeft, druk dan op unlock en typ je pincode om hem te unlocken
  18. Start anySIM en tik op OK.
  19. Beweeg de schuifbalk 'Slide to unlock' naar rechts.
  20. Je kunt nu de licentie bekijken en omlaag bladeren naar de grote rode knop met de tekst 'OK, Unlock My Phone' erop.
  21. Tik op de genoemde knop. Er gebeurt nu van alles, waarbij uiteindelijk de boodschap 'Your iPhone has been sucsessfully unlocked'.
  22. Klik nu op OK.
  23. Je sim kaart zal nog altijd niet werken daarom moet je hier verder

Laatst gewijzigd door Aapvader; 20-12-07 om 17:04.
  #148  
Oud 20-12-07, 17:07
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 52
Standaard

Ja, dus je bent zeker dat het die AnySim is h...
Is er geen source waar die 1.2 tussenstaat, of 1 dat ik kan toevoegen?
Dan installeer ik die AnySim gewoon zoals 1.1 h, of moet ik dan nog iWorld doen?
  #149  
Oud 20-12-07, 17:14
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Ja deze is het. Ik heb dit stuk uit de Guide voor Os X om naar 1.1.2 te gaan. Dus dan doen we dat meteen toch.

Maar ik weet niet of je hem dan ook kan gebruiken op fm 1.1.1 dus je kunt beter gewoon meteen doorgaan naar 1.1.2, daar wil je uiteindelijk toch naartoe he.

Je kunt de guide gewoon volgen vanaf het punt dat ik gekopieerd heb, dan heb je straks een unlocked 1.1.2 iPhone.

Source:

www.frenchiphone.com/repo voor AnySIM 1.21u
  #150  
Oud 20-12-07, 17:21
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 52
Standaard

Dus vooraleer ik anysim doe moet ik weer het proces doen van upgraden naar 1.1.2?
Dat omvat onder andere Oktoprep installeren en dan aan iTunes hangen om te "Updaten"
iTunes AFSLUITEN (wat ik de vorige keer niet deed en de oorzaak van alle miserie was denk ik)
Dan jailbreak.jar draaien
Dan AnySIM 1.2u halen van installer en installeren
iWorld => Belgie
==> 1.1.2 ???

Zoiets is het h?
  #151  
Oud 20-12-07, 19:44
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Asten
Berichten: 16
Standaard

ThnXz Super !!!

Alles in 1x gelukt.
Zie nu alleen bij international geen nederlands meer bijstaan....
waar ligt dit aan???
  #152  
Oud 20-12-07, 20:07
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Waar staat die international optie?

Ik kan hem niet eens meer vinden in mn iPhone

Ow wacht, dat is natuurlijk de international fix op 1.1.2. die heb ik er niet meer opgezet.

Wat wil je nog met de international setting doen? ik gebruik hem niet en heb alles in het nederlands, behalve spellingscontrole.

Laatst gewijzigd door Aapvader; 20-12-07 om 20:16.
  #153  
Oud 20-12-07, 20:16
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aapvader Bekijk bericht
Waar staat die international optie?

Ik kan hem niet eens meer vinden in mn iPhone
Settings->General->International
  #154  
Oud 20-12-07, 20:18
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Ja dat dacht ik eigenlijk al, maar heb ik niet meer genstalleerd op 1.1.2 dus staat er niet meer tussen.
  #155  
Oud 20-12-07, 20:49
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Asten
Berichten: 16
Standaard

bij mij staat er geen nederlands meer tussen :s
alles is weer engels....
  #156  
Oud 20-12-07, 20:50
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 294
Standaard

Deze procedure werkte voor mij als een beer. TOTDAT:
na synchronisatie met iTunes (OSX 10.5) zag mijn iPhone geen netwerk meer.......
Dus gedowngrade, jailbrake etc etc upgrade deed hij het weer en na synchronisatie was het weer mis.
Uiteindelijk helemaal op nieuw gedaan en op iTunes niet gesynched maar als andere iPhone aangemeld, en sindsdien geen problemen meer gehad.

Maar nu de vraag:
Ergens in iTunes (vermoedelijk ergens onder user/library) moet ergens de synch info staan (zoals smsjes, foto's met de iPhone genomen, belgeschiedenis, etc.)
Maar waar staan deze? ik wil ze met de hand terugzetten, daarom heb ik ze nodig.
wie o wie....
  #157  
Oud 21-12-07, 00:43
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 52
Standaard

Met dank aan Aapvader en Peter werkt mijn iPhone nu weer perfect.
1.1.2 toch kunnen upgraden van de 1.1.1...
Dank !!
  #158  
Oud 21-12-07, 09:34
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vondutch Bekijk bericht
bij mij staat er geen nederlands meer tussen :s
alles is weer engels....
Je zou even in de wiki kunnen kijken bij nederlands 1.1.2. Daar staat een manier om je iPhone nederlands te maken.

Ow dat moet je zelfs doen als je op die manier nederlands toevoegd dan wordt nederlands beschikbaar bij de international instellingen.

Laatst gewijzigd door Aapvader; 21-12-07 om 09:37.
  #159  
Oud 11-01-08, 17:45
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 40
Standaard

Zo te lezen ben ik de enige die het niet echt top vind.

Alles ik echter wel gelukt, maar nu is mijn geluid uit de speakers ber-laag. Ook moest ik al mijn app's opnieuw installeren.

De reden waarom ik naar 1.1.2 wilde gaan, is om het Nederlandse autocorrectie van ifoneguide.nl/repo aan te kunnen zetten maar daarbij kreeg ik de melding:
"Mainscript execution failed" o.i.d.

Ben nu nog zoekende naar een fix voor m'n lage volume...
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Het onmogelijke mogelijk: 3G downgrade 4.2.1 naar 3.1.3 zonder SHSH blobs Typ 81 iPhone algemeen 38 25-05-11 14:48
iPhone: Jailbreak na downgrade 4.2 zonder SHSH backup ? iPower Jailbreak 8 31-01-11 20:20
iPhone: Toch downgrade 4.02 zonder shsh blobs naar 4.01 antgin Jailbreak 32 12-09-10 13:26
iPhone: Downgrade New Bootrom (MC model) zonder shsh dylankieft Jailbreak 2 27-07-10 10:17
iPhoneSimFree 1.7; 1.1.1 unlock zonder downgrade, direct op je iPhone! atQuest Unlock [archief] 12 31-10-07 18:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:16.