restore iPhone voor installer.app

restore iPhone voor installer.app discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een unlocked iPhone 1.1.1 (3A109a) iTunes versie: 7.5 (19) Modemfirmware 04.01.13 MAC power PC met Leopard Ik zou graag installer.app op mijn iPhone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 December 2007, 10:28
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 19
Standaard restore iPhone voor installer.app

Ik heb een unlocked iPhone 1.1.1 (3A109a)
iTunes versie: 7.5 (19)
Modemfirmware 04.01.13
MAC power PC met Leopard


Ik zou graag installer.app op mijn iPhone willen installeren. Als ik naar jailbreakme.com ga en probeer de online registratie krijg ik een klein blauw vakje en verder niets. Ik heb dit verder opgezocht en ik zou mijn iPhone moeten 'restoren' via iTunes. Dit heb ik verder ook opgezocht: bij een reset zou er niets veranderen aan de SIM-lock. Maar als ik in iTunes op de knop restore druk krijg ik dit:

" Are you sure you want to restore the iPhone to its factory settings? All of your songs and other data will be erased, and the newest version of the iPhone software will be installed"

Die laatste zin baart me zorgen. Weet er iemand hoe ik dit moet aanpakken? Of moet ik er best afblijven?

Thx

Laatst gewijzigd door Dien; 3 December 2007 om 10:30.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 December 2007, 10:31
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door steven34 Bekijk bericht
Ik heb een unlocked iPhone 1.1.1 (3A109a)
iTunes versie: 7.5 (19)
Modemfirmware 04.01.13
MAC power PC met Leopard


Ik zou graag installer.app op mijn iPhone willen installeren. Als ik naar jailbreakme.com ga en probeer de online registratie krijg ik een klein blauw vakje en verder niets. Ik heb dit verder opgezocht en ik zou mijn iPhone moeten 'restoren' via iTunes. Dit heb ik verder ook opgezocht: bij een reset zou er niets veranderen aan de SIM-lock. Maar als ik in iTunes op de knop restore druk krijg ik dit:

" Are you sure you want to restore the iPhone to its factory settings? All of your songs and other data will be erased, and the newest version of the iPhone software will be installed"

Die laatste zin baart me zorgen. Weet er iemand hoe ik dit moet aanpakken? Of moet ik er best afblijven?

Thx

Je moet je Alt toets ingedrukt houden terwijl je op Restore drukt, dan kun je de 1.1.1 firmware selecteren (moet je wel eerst downloaden)

Maar als je gewoon even hier leest hoef je geen restore te doen https://forum.iculture.nl/f1/ip...edir_from=2192
  #3  
Oud 3 December 2007, 10:42
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Maar als je gewoon even hier leest hoef je geen restore te doen https://forum.iculture.nl/f1/ip...edir_from=2192
Dat is mijn probleem, via jailbreakme.com gebeurt er niets.
  #4  
Oud 3 December 2007, 10:46
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door steven34 Bekijk bericht
Dat is mijn probleem, via jailbreakme.com gebeurt er niets.
Dus als je je wi-fi aanzet en je opent Safari en je typt h ttp://jailbreakme.com dan gebeurt er niks??

Dat is wel heel vreemd hoor, laad hij geen eens de pagina dan?

Als je op die pagina zit moet je namenlijk eerst naar beneden scrollen, en daar zie je install staan.
  #5  
Oud 3 December 2007, 10:51
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 19
Standaard

jawel hij laadt de pagina.
Als ik dan onderaan naar install ga, krijg ik een wit scherm met een klein blauw vakje. Ik wacht enkele minuten, niets...
  #6  
Oud 3 December 2007, 11:07
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door steven34 Bekijk bericht
jawel hij laadt de pagina.
Als ik dan onderaan naar install ga, krijg ik een wit scherm met een klein blauw vakje. Ik wacht enkele minuten, niets...
Heel apart inderdaad, ik denk dat je even moeten wachten tot iemand hier een passend antwoord op heeft.
  #7  
Oud 3 December 2007, 11:23
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Misschien is de tiff-bug al opgelost op je iPhone, waardoor je jailbreak.me methode niet kan gebruiken.
  #8  
Oud 3 December 2007, 14:01
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 19
Standaard

@MacFoxx: Misschien is de tiff-bug al opgelost op je iPhone, waardoor je jailbreak.me methode niet kan gebruiken.

Dat ben ik inderdaad al tegengekomen. Heb je hier advies omtrent?
  #9  
Oud 3 December 2007, 14:07
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

het lijkt me sterk dat Apple die tiff-bug heeft gefixt. Restore je iPhone eens opnieuw met de 1.1.1 firmware. Als je daarna gaat jailbreaken, zet dan ook even de auto-lock op never en sluit de iPhone aan iTunes.
  #10  
Oud 3 December 2007, 14:17
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

De tiff exploit is gefixed op je iPhone, gewoon effe 1.1.1 restoren.
__________________
  #11  
Oud 3 December 2007, 14:21
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 19
Standaard

Dus ik moet de software downloaden van 1.1.1 (ik heb de unlock niet zelf gedaan)
iTunes: ALT indrukken en op restore drukken. Firmware 1.1.1. aanduiden en restoren.
Dan disconnecteren met iTunes. Naar jailbreakme.com gaan, install...
Auto-lock op never zetten en connecteren met iTunes.

Ben ik iets vergeten?
  #12  
Oud 3 December 2007, 14:25
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Klopt... dat zou moeten werken !

Let wel op dat je iPhone niet geactiveerd meer is als je hem heb gerestored, dat zal je dus ook nog moeten doen..
  #13  
Oud 3 December 2007, 14:26
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Bijna.
Als je iPhone gerestored is met iTunes geeft ie een 1015 foutmelding. Sluit nu iTunes af en zet iNdependence aan. Wacht even en je zult zien dat de iPhone normaal boot
  #14  
Oud 3 December 2007, 14:30
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Waarschijnlijk komt die foutmelding niet, want hij blijft op 1.1.1 (firmware wordt niet geupdate).
  #15  
Oud 3 December 2007, 14:46
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 19
Standaard

Wow, effe wachten, durf nog niet
Ik kreeg iNdependence niet werkende omdat ik met een te nieuwe versie van iTunes werk. (dacht ik, heb al zoveel geprobeerd)

Citaat:
Klopt... dat zou moeten werken !
Let wel op dat je iPhone niet geactiveerd meer is als je hem heb gerestored, dat zal je dus ook nog moeten doen..
Dat begrijp ik niet goed?
  #16  
Oud 3 December 2007, 14:55
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

iNdependence kan je iPhone ook activeren, geen probleem.

Om iNdependence werkend te krijgen moet je effe de README lezen die erbij zit, daar staat precies in wat je moet doen als je de "nieuwe versie bla bla bla" melding krijgt.
  #17  
Oud 4 December 2007, 00:00
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 19
Standaard

Bedankt, ik heb iNdependence goed genstalleerd.

Dus:
iTunes: ALT indrukken en op restore drukken. Firmware 1.1.1. aanduiden en restoren.
Dan disconnecteren met iTunes. Naar jailbreakme.com gaan, install...
Auto-lock op never zetten en connecteren met iTunes.

Citaat:
Let wel op dat je iPhone niet geactiveerd meer is als je hem heb gerestored, dat zal je dus ook nog moeten doen..
>>waar moet dit tussen? Dus wanneer heb ik iNdependence nodig? Sorry ik wil gewoon zo zeker mogelijk zijn!
  #18  
Oud 4 December 2007, 22:11
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Het kan zijn dat iNdependence nog hebt om de iphone uit recovery mode te krijgen, dan kan je hem daarin ook gelijk met 1 click activeren, dit doe je direct nadat de firmware gerestored is.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Installer.app zonder restore chonazz iPhone Apps 4 11 March 2009 23:58
Cydia, het nieuwe alternatief voor Installer.app croiman Jailbreak apps en thema's 95 11 November 2008 00:20
iPhone: installer app voor 3g? t!mmy Jailbreak 2 14 July 2008 00:22
App Tapp installer voor 1.1.4 HerrO Archief 6 20 May 2008 01:11
Help: Installer.app re-install molt installer.app en ssh :( vanhuet Jailbreak apps en thema's 0 29 January 2008 20:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:18.