TurboSim werkt niet..

TurboSim werkt niet.. discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ready for the next step...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 06-01-08, 22:56
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 17
Standaard

ready for the next step
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 06-01-08, 23:00
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 17
Standaard

hij zegt nu NO SIM
  #23  
Oud 07-01-08, 00:32
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.732
Standaard

Hmm, Tsim is defect...
  #24  
Oud 07-01-08, 09:08
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 386
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arenzano Bekijk bericht
Met alle respect: Die reactie is er vol-le-dig over! Milkthemovie zit zwaar in de rats met een apparaat dat hem minstens 400 euro gekost heeft + zo'n TurboSim. Dit is dι Nederlandse site om daar info over te vragen. En het enige wat jij kan zeggen is: update je gebruikersinfo. Wat voor belang heeft dat in godsnaam? Zeg dan helemaal niets. In milkthemovies plaats, zou ik heel gefrustreerd worden van zo'n reactie. Je kan nu zeggen dat ik overdrijf en me er niet mee moet bezig houden en dat het niet aan mij is om dat te zeggen, maar er zijn zo nog dingen op dit forum waar ik de buik van vol heb. Waarschijnlijk verwijder je dit bericht gewoon en terecht want het is volledig offtopic, maar ik ben blij dat ik het gezegd heb.
Ik zie het probleem niet helemaal, dat mikethemovie word geholpen is een ding wat zeker is! Iedereen is en word hier op dit forum geholpen! Ik heb niet genoeg verstand van Turbosim om hier een antwoord op te geven maar honderden gebruikers op dit forum wel. Dus ik zie het probleem niet echt als ik toevallig de eerste post plaats met de vraag of hij even zijn gebruikersinfo wil updaten.

Kom op mensen! niet op elke slak zout leggen he?! En ik ben nou niet zo zielig om gauw je bericht te verwijderen omdat je kritiek op mij hebt, ik geef er een reactie op maar hier moet het wel mee af zijn anders word het wel off-topic en dan worden ze wel verwijderd.
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #25  
Oud 07-01-08, 09:11
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 246
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Het kan nou eenmaal gebeuren dat er defecte sims zijn. Kan je zelf hebben gedaan bij verwijderen uit de telefoon of kan gewoon door een productiefoutje zijn.
Krijg je de boodschap met elke sim van elke provider?
  #26  
Oud 07-01-08, 09:56
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 17
Standaard

Ik krijg alleen maar de melding NO SIM.. simkaart is verder in orde..

Er zit een barst in de chip op de TB..

Ik heb nu gewoon een Iphonesimfreer besteld..
  #27  
Oud 07-01-08, 10:18
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 246
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mikethemovie Bekijk bericht
Ik krijg alleen maar de melding NO SIM.. simkaart is verder in orde..

Er zit een barst in de chip op de TB..

Ik heb nu gewoon een Iphonesimfreer besteld..
Barst, duidelijk dus.... kan in de prullebak.
  #28  
Oud 07-01-08, 13:19
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 17
Standaard

via paypal een kapot bericht opgeven?
Bedankt voor de tip
  #29  
Oud 13-01-08, 12:38
bbc bbc is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 9
Standaard

ik ben met hetzelfde ding bezig en bij mij geeft Putty aan, na invoeren van het lauchctl unload commando dat er no such process zou bestaan. Wat doe ik fout?

Bbc
  #30  
Oud 14-01-08, 15:43
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bbc Bekijk bericht
ik ben met hetzelfde ding bezig en bij mij geeft Putty aan, na invoeren van het lauchctl unload commando dat er no such process zou bestaan. Wat doe ik fout?

Bbc
Heb je dit commando mischien al eerder ingetyped? Als je dit commando voor de tweede keer aanroept zal deze melding komen omdat het proces dan al gestopt is.
  #31  
Oud 14-01-08, 18:15
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 164
Standaard

Heb mijn I phone net binnen. Wil gaan unlocken met Turbo Sim
Waar kan ik dat het goedkoopste laten doen.

Zit zelf in Tilburg

Heb hem nog helemaal nieuw in de doos en net gekocht in New York
  #32  
Oud 15-01-08, 19:50
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 4
Standaard turbosim

ik heb een vraagje
hoplijk krijg ik hier een antwoord op
ik zit mijn turosim te instalere
alles is goed verlopen tot nu
ik moet in putty het volgende commant ingeven
"turbo-app /private/var/root/applesaft.trb"
dan krijg ik deze melding:
# turbo-app /private/var/root/applesaft.trb
SRC /private/var/root/applesaft.trb
Cannot stat /private/var/root/applesaft.trb

wat moet ik nu doen?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: TurboSIM werkt het niet! Justwilliam Unlock 16 25-05-09 11:44
3G sim kaartje werkt niet met TurboSim yanco Unlock [archief] 1 11-02-08 20:02
werkt firmware 1.1.3 met de turbosim uit 1.1.2? mpijnacker Unlock [archief] 3 27-01-08 13:26
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 13:53
mobistar werkt niet bij mij op turbosim piedp Archief 2 02-01-08 21:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:00.