1.1.3 Google maps "locate me" werkt niet

1.1.3 Google maps "locate me" werkt niet discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) @PCMARKET: Weet je toevallig ook of KPN in Nederland aan het testen is...;o)...? Als ik je goed begrijp moet je EERST je aifoon goed door ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 22 February 2008, 00:08
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 13
Standaard

@PCMARKET:
Weet je toevallig ook of KPN in Nederland aan het testen is...;o)...?

Als ik je goed begrijp moet je EERST je aifoon goed door elkaar schudden, en ben je vervolgens afhankelijk of je provider de 'Locate Me'-dienst wel of niet levert...?

Greetz, Isdawa?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 22 February 2008, 00:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Isdawa, ik denk dat je het helemaal hebt begrepen.
Als het klopt is het bewijs alvast geleverd dat Proximus in Belgie de iPhone gaat verdelen.
TIP: koop even een voorbetaalde kaart van de grootste providers als je KPN het niet doet. Zo kom je er meteen achter wie dat de waarschijnlijk provider zal worden.
Enfin ... wordt vervolgd.
__________________
Current: iPhone 4 32GB origineel zonder simlock
Keep up the good work op iPhoneclub.nl
  #23  
Oud 22 February 2008, 03:24
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar maartenvs
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dcschurink Bekijk bericht
MaartenVS,

Waar kan je die NAVIZON vinden? Wat doet NAVIZON dan als je dat programma installeerd?

Graag hoor ik van je
zoals hierboven is vertelt vind je navizon in de installer.app
  #24  
Oud 22 February 2008, 07:41
dcschurink's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Berichten: 25
Standaard

gevonden! Thanx
  #25  
Oud 8 March 2008, 15:31
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2008
Berichten: 18
Standaard

Hoi,

Ik heb KPN netwerk, navizon geinstalleerd versie 1.14 (4a93 ) en modemfirmware 04.02.13_g wel gprs, maar geen locatiebepaling in google maps. ook navizon zegt dat er geen connectie gemaakt kan worden. er zit dus niets anders op dat de modemfirmware te upgraden. Of hebben jullie suggesties ?
  #26  
Oud 8 March 2008, 16:18
Reinier's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Rijswijk
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kevertje34 Bekijk bericht
Hoi,

Ik heb KPN netwerk, navizon geinstalleerd versie 1.14 (4a93 ) en modemfirmware 04.02.13_g wel gprs, maar geen locatiebepaling in google maps. ook navizon zegt dat er geen connectie gemaakt kan worden. er zit dus niets anders op dat de modemfirmware te upgraden. Of hebben jullie suggesties ?
Heb je al een account aangemaakt op de site van Navizon?
__________________
Origineel: iPhone OTB 1.1.2 BL 4.6 | Huidige versie: 2.2 | Modemfirmware: 04.05.04_G
  #27  
Oud 8 March 2008, 16:27
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kevertje34 Bekijk bericht
Hoi,

Ik heb KPN netwerk, navizon geinstalleerd versie 1.14 (4a93 ) en modemfirmware 04.02.13_g wel gprs, maar geen locatiebepaling in google maps. ook navizon zegt dat er geen connectie gemaakt kan worden. er zit dus niets anders op dat de modemfirmware te upgraden. Of hebben jullie suggesties ?
Locate me downloaden uit de installer
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #28  
Oud 8 March 2008, 23:18
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw Stuur een bericht via Skype™ naar RamonPouw
Standaard

Thanks ;D

Dat werkt nu bij mij ook!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Oplossing voor Wi-Fi "werkt niet" op iPhone 2G? iPhoneMad Wi-Fi 0 15 June 2010 00:31
"Cannot Locate Package" brandsdirk Jailbreak apps en thema's 16 26 January 2010 16:47
Software: "Huidige lokatie" in "Kaarten" niet correct Lancia iPhone Navigatie 14 10 October 2009 14:57
"Kaarten" doet het niet! (Iphone maps) melvin86 iPhone algemeen 5 19 October 2008 15:29
Apple kent verschil tussen "Dutch" en "Deutsch" niet Celf iPhone Apps 1 14 October 2008 20:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:55.