WIFI optie is blinded en kan ik dus niet gebruiken.

WIFI optie is blinded en kan ik dus niet gebruiken. discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb eerder mijn iPhone van 1.0 naar 1.1.3 geupgrade en later met ziphone jailbreaked en unlocked. Nu heeft het twee dagen goed gewerkt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 February 2008, 00:41
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Berichten: 31
Standaard Wi-Fi optie is blinded en kan ik dus niet gebruiken.

Hoi,

Ik heb eerder mijn iPhone van 1.0 naar 1.1.3 geupgrade en later met ziphone jailbreaked en unlocked. Nu heeft het twee dagen goed gewerkt (mijn iPhone werkte al een half jaar ok btw) maar nu kan ik opeens de Wi-Fi functie niet aanzetten dus gebruiken. Ik heb al een paar keer gerestored enzo maar de Wi-Fi optie blijft weg. De rest werkt wel goed btw.

Hoe kan ik dit nu fixen?

Bedankt alvast voor het antwoord.
Iken
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 February 2008, 13:22
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 9
Standaard

Zelfde probleem, ook een post ergens anders geplaatst, iemand tips?
  #3  
Oud 24 February 2008, 02:08
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 38
Standaard

Op deze pagina vind je o.a twee links naar gasten die het hebben opgelost.
  #4  
Oud 26 February 2008, 23:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

De links hebben we niet echt veel aan.
Eentje is zijn iPhone gaan omwisselen in de Apple store en de andere heeft een downgrade gedaan naar 1.0.2 en gekeken of hij bluetooth kon aan en uitzetten.
__________________
Current: iPhone 4 32GB origineel zonder simlock
Keep up the good work op iPhoneclub.nl
  #5  
Oud 26 February 2008, 23:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Ik heb hier zowat hetzelfde fenomeen.
Een 1.1.2 OTB waarvan eerst de boot-loader werd gedowngrade van 4.6 naar 3.9.
Daarna een upgrade naar 1.1.3.
Ergens moet er iets serieus misgegaan zijn want na de ZiPhone unlock kan er inderdaad met toestel gebeld worden maar is de Wi-Fi optie "blinded" zodat deze niet kan aangezet worden en is het bluetooth adres 00:00:00:00:00 ...
Bluetooth is dus ook corrupt.
Ondertussen reeds een erase gedaan van de baseband, opnieuw een downgrade van de bootloader (2-de keer) en in DFU een herstel naar 1.1.3
Het probleem is gebleven. Dezelfde procedure heb ik ook uitgevoerd met een downgrade naar 1.1.2 met hetzelfde resultaat.
De perfecte oplossing zou zijn de iPhone the virginizen maar voor een jailbreak in 1.1.1 heb je Wi-Fi nodig alsook voor de installer.
Ik heb een downgrade geprobeerd naar 1.0.2 omdat je daar wel met iBrickr aan de slag kan. Dit lukt echter niet. De iphone blijft hangen in restore mode (lopend wieltje en boodschap "wachten op iphone" in itunes)
Iemand een ideetje hoe je een iPhone kan virginizen zonder Wi-Fi ?
  #6  
Oud 27 February 2008, 01:15
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pcmarket Bekijk bericht
De links hebben we niet echt veel aan.
Eentje is zijn iPhone gaan omwisselen in de Apple store en de andere heeft een downgrade gedaan naar 1.0.2 en gekeken of hij bluetooth kon aan en uitzetten.
Je kijkt niet goed. Het gaat om de links op die pagina, niet om de teksten op de pagina:

"So far, I have only found 2 posts on the web from users who have actually been able to fix this problem on their phones - here and here."
  #7  
Oud 27 February 2008, 01:25
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pcmarket Bekijk bericht
Iemand een ideetje hoe je een iPhone kan virginizen zonder Wi-Fi ?
Volgens mij moet je een heel eind kunnen komen met Independence. Hiermee kun je via de 'kabel' bestanden en programma's op je iPhone zetten.

Zet de mobileterminal (Term-vt100) erop zodat je vanuit die terminal, op je iPhone, de virginize kunt uitvoeren.
  #8  
Oud 27 February 2008, 09:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: gouda
Berichten: 69
Stuur een bericht via MSN naar kevinvw
Standaard

Een vriend van mij had een ipod touch en had ook opeens een blindid Wi-Fi icoon. Hij is naar de apple store gegaan. Daar is verondersteld dat de Wi-Fi kapot is gegaan doordat zijn ipod te warm is geworden. Dit is waarschijnlijk gekomen doordat hij zijn scherm op volle felheid had staan... Hij heeft via de garantie een nieuwe gekregen.
  #9  
Oud 27 February 2008, 09:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 14
Standaard

Maar met een Iphone de store inlopen is ook geen optie...of wel?
  #10  
Oud 27 February 2008, 14:06
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

baseband herstellen heren, de Wi-Fi probleem is baseband beschadigt, k heb t ook eens gehad en gewoon andere baseband geladen en klaar.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #11  
Oud 27 February 2008, 21:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Nu nog een mooie manier om dit te doen zonder Wi-Fi onder een firmware die niet jailbreack moet worden met het gebruik van Wi-Fi.
Dan blijft ofwel 1.1.3 over of wel 1.0.2, right?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
baseband herstellen heren, de Wi-Fi probleem is baseband beschadigt, k heb t ook eens gehad en gewoon andere baseband geladen en klaar.
  #12  
Oud 27 February 2008, 23:41
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

dan zou ik het via ziphone toch ma proberen of via 102 met ibrickr of die aard, er is een oplossing, maar van hieruit kan k het nie goed oordelen he.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi gebruiken, gaat dan dus niet van mijn internet bundel af? ilseroc Wi-Fi 4 23 January 2011 21:29
Facetimen zonder Wi-Fi, met 3G dus lilquincey Wi-Fi 3 10 October 2010 11:23
Raar probleem 3gs pakt sim niet dus kan niet activeren jewwy iPhone algemeen 4 3 July 2010 21:46
Oplossing gezocht! Bij zwart scherm(dus stand-by) kan ik vaak niet gebeld worden!! speeds iPhone algemeen 3 8 April 2008 01:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:11.