ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4

ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door starboy Ik heb nu dit probleem met iPhone otb 1.1.1 heb upgedated naar 1.1.4 alles werkte maar iTunes kon mijn telefoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #601  
Oud 08-03-08, 14:07
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door starboy Bekijk bericht
Ik heb nu dit probleem met iPhone otb 1.1.1

heb upgedated naar 1.1.4 alles werkte maar iTunes kon mijn telefoon niet terugvinden ook niet na paar heropstarts..

dus ik wou dan terug herstellen met iTunes en nu krijg ik de hele tijd foutmelding (1604) dat hij niet kan herstellen, niks lijkt te helpen.. iemand tips ?
Zet je iphone in dfu Dat wil wel eens helpen
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #602  
Oud 08-03-08, 14:33
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door starboy Bekijk bericht
Ik heb nu dit probleem met iPhone otb 1.1.1

heb upgedated naar 1.1.4 alles werkte maar iTunes kon mijn telefoon niet terugvinden ook niet na paar heropstarts..

dus ik wou dan terug herstellen met iTunes en nu krijg ik de hele tijd foutmelding (1604) dat hij niet kan herstellen, niks lijkt te helpen.. iemand tips ?
laatste versie van itunes instaleren
__________________
at your service
  #603  
Oud 08-03-08, 15:26
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 22
Standaard

Ok, ik heb net geupdate naar 1.1.4.

Alles werkt, behalve het geluid en films afspelen. YouTube werkt wel, totdat ik een filmpje wil afspelen. Dan krijg ik de melding "Deze film kan niet worden afgespeeld". Ook de ringtones hoor ik niet. Ik kan wel bellen maar de ander hoort me niet. Het truukje met de oordopjes werkt helaas niet. Volgens het programma 'Info' heb ik de volgende gegevens:
Firmware 04.02.13
Bootloader: 4.6_M3S2
Volgens iTunes heb ik 1.1.4.

Iemand bekend met dit voorval?

edit:
Update: via instellingen -> algemeen -> stel opnieuw in (reset) heb ik "herstel alle instellingen gekozen". Daarna werkte alles weer perfect!

Dus als het goed is heb ik 1.1.4 met BL 4.6!

Laatst gewijzigd door LA_Ranger; 08-03-08 om 16:19.
  #604  
Oud 08-03-08, 19:21
Maximus's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 27
Standaard

Anders lees je even het topic door... kleine moeite






tuurlijk....
  #605  
Oud 08-03-08, 19:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 54
Standaard

Elke iPhone kun je unlocken ook UK dus.
  #606  
Oud 08-03-08, 19:41
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 4
Standaard

Hoi allen
Ik heb net me iphone 16gb en ga ziphone 2.5c gebruiken op me mac.
als je je iphone aansluit wat gebeurt er dan precies? gaat itunes spelen en moet je deze dan uitdrukken of gebeurt er niets en kun je gewoon alles met een button laten uitvoeren?
Heeft iemand een kleine stappen plannetje?
  #607  
Oud 08-03-08, 19:48
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 8
Standaard

klopt het dat je met deze puntsgewijze aanwijzingen van 1.0.2. naar 1.1.4 kan?

1. iphone in dock aan Mac of PC aansluiten
2. restart in DFU Mode in Ziphone aan klikken
3. Daarna vraag itunes om een restore in itunes na 1.1.4 (gewoon op
restore klikken in itunes)
4. Alleen de optie downgrade bootloader aanklikken in Ziphone
5. 1 optie "do it all" in Ziphone klikken
6. BSD Bussysteem downloaden (installer.app staat al op je iphone na stap
5 je moet alleen de rep: http://ifoneguide.nl/114 toevoegen aan je
sources)
7. patches voor nr herkening, taal, etc. installeren


Ik kan dit namelijk nergens terug vinden hoe je van het middeleeuwse 1.0.2 kan updaten in dit topic.

Enorm bedankt!
  #608  
Oud 08-03-08, 19:56
hellboysz's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 160
Standaard

Een 1.0.2 moet je eerst Virginize zie Wiki. Heeft te maken met je Baseband dacht ik?! greets
__________________
pwned
  #609  
Oud 08-03-08, 19:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: zoetermeer
Berichten: 62
Standaard

je moet eerst 1.02 viriginizen via install app alvorens te upgraden

renzie
  #610  
Oud 08-03-08, 20:09
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 8
Standaard

dus kort samengevat:

1: 1.0.2. virginizen
2: stappenplan als hiervoor geciteerd uitvoeren
3: klaar!

Thnx
  #611  
Oud 08-03-08, 20:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 54
Standaard

Dat zou moeten werken inderdaad.
  #612  
Oud 08-03-08, 20:19
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reminem Bekijk bericht
...als je je iphone aansluit wat gebeurt er dan precies?...
Er gebeurt niets.
  #613  
Oud 08-03-08, 20:28
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 4
Standaard

Er gebeurt niets?
Dus ik kan mijn iphone16GB 1.1.4 aan de Ziphone hangen Do it all uitvoeren en ben klaar?
Behalve dan de taalinstellingen.
  #614  
Oud 08-03-08, 20:34
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 8
Standaard

virginizer zegt na het virginizen van 1.0.2. dat ik de iphone MOET restoren, ik neem aan dat dit niet hoeft en gelijk door kan gaan met ziphone om naar 1.1.4 te gaan?

Laatst gewijzigd door tonixxx; 08-03-08 om 20:47.
  #615  
Oud 08-03-08, 20:49
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja gewoon restoren met 114
  #616  
Oud 08-03-08, 21:44
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 8
Standaard

Ik heb 1.0.2 gevirginized en 1.1.4 geinstalleerd daarna heb ik downgrade bootloader gedaan. Alleen nu staat erop mijn iphone een itunes tekenthje met het stekkertje van de iphone eronder. In Itunes staat als ik de AT&T sim erin doe dat ik de iphone kan activaten en als ik de T-Mobile sim erin doe dat de sim niet supported is.

Bovendien kan ik in Ziphone Do it all selecteren maar niet "start process" iemand die weet wat ik nu moet doen?

Dank!
  #617  
Oud 08-03-08, 21:52
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

warom de bootloader downgraden als je 102 er op had staan? Je hebt al een 3.9 bl
  #618  
Oud 08-03-08, 21:55
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 8
Standaard

Heb ik gedaan omdat ik het stappenplan exact zo volg als het er staat. Ik dacht in een vorige reactie laat ik het nog maar even dubbel checken. Maar ik begrijp dat het downgraden niet de bedoeling was.

Is er een oplossing om toch verder te kunnen met unlocken, jailbraken etc.?

Bedankt voor de tijd op deze zaterdag avond
  #619  
Oud 08-03-08, 21:59
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

druk gewoon op do it all en dan kan je op de start drukken
iphone laten liggen tot hij klaar is
  #620  
Oud 08-03-08, 22:01
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 8
Standaard

dat is het em juist, ik kan niet op start process drukken als ik do it all heb geselecteerd....
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen Ziphone tool voor firmware 2.0? iScorpio Archief 0 24-07-08 13:47
Help: ZiPhone GUI fout gegaan! e_sabbagh Unlock [archief] 5 20-02-08 15:33
Ziphone GUI.exe opent niet... warm-krentenbrood Archief 2 17-02-08 13:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:22.