unlock gelukt, nu home screen steeds terug

unlock gelukt, nu home screen steeds terug discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Vandaag mijn iPhone binnen gekregen. via de iPlus methode succesvol geunlockt. Daarna sim kaart erin, GPRS /WIFI bellen werkte prima. Installer.app gebruikt voor nl woordenboek/taal ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 March 2008, 22:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 40
Standaard unlock gelukt, nu home screen steeds terug

Vandaag mijn iPhone binnen gekregen. via de iPlus methode succesvol geunlockt. Daarna sim kaart erin, GPRS/Wi-Fi bellen werkte prima. Installer.app gebruikt voor nl woordenboek/taal te installeren.

Nu had ik net een voicemail, en kreeg ik daar een tekstbericht van. Alleen kon ik nu opeens de sms box niet meer openen. Hij opende wel maar na paar seconden weer naar springboard. Nu krijg ik dat hij om de zoveel seconden gaat laden en terug gaat naar het springboard, met alles!

Zijn er andere opties dan het hele installatie proces nog eens opnieuw doorlopen? Waar komt deze fout vandaag?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 March 2008, 23:00
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Probeer je iphone eens uit te zetten en daarna weer aan.
  #3  
Oud 17 March 2008, 23:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 40
Standaard

dan blijft het zelfde terugkomen. Ik kan hem zelfs bijna niet normaal uitzetten omdat hij dan weer terug gaat naar home screen.
  #4  
Oud 17 March 2008, 23:04
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

deze handleiding ook gevolgt ?
https://forum.iculture.nl/f59/i...3-1-1-4-a.html
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #5  
Oud 17 March 2008, 23:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht

Yes!, vooral vreemd dat het pas na begon na het voicemail bericht van telfort. Maybe dat het iets met nummer herkenning te maken heeft?
  #6  
Oud 17 March 2008, 23:11
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik heb werkelijk geen idee wat er fout gaat, maar ik denk dat je beter nogmaals een restore kan doen. iedere keer weer terug naar springboard is ook nix
  #7  
Oud 17 March 2008, 23:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 40
Standaard

mja, ga ik dan maar doen. Er zijn dus zat mensen die hier _geen_ last van hebben en die telfort (kpn) als netwerk hebben i.s.m. voicemail berichten?
  #8  
Oud 17 March 2008, 23:14
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik heb dit tot nu toe nog niet eerder gezien. En ik lees wat af
  #9  
Oud 17 March 2008, 23:15
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Misschien moet je hetproberen met ziphone i.pv. Iplus.
Heb begrepen dat je voor iplus iets meer iphone kennis in huis moet hebbe.
  #10  
Oud 17 March 2008, 23:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door midon Bekijk bericht
Misschien moet je hetproberen met ziphone i.pv. Iplus.
Heb begrepen dat je voor iplus iets meer iphone kennis in huis moet hebbe.
mja, ik doe het nu nogmaals met iplus, als dat niet lukt gebruik ik die ziphone wel. Las alleen dat daar meer gevaren aan zaten..en verder was het ook prima gelukt, inclusief ssh toegang etc.
  #11  
Oud 17 March 2008, 23:19
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Neem aan dat je ook de fakeblank bootloader wilt behouden toch ?
Dan zeker geen "do it all" doen in ziphone, want dan heb je de 3.9 bootloader te pakken.
  #12  
Oud 17 March 2008, 23:21
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Neem aan dat je ook de fakeblank bootloader wilt behouden toch ?
Dan zeker geen "do it all" doen in ziphone, want dan heb je de 3.9 bootloader te pakken.
Dat is voor mij een rede om nog niet naar 1.1.4 te gaan.
  #13  
Oud 17 March 2008, 23:25
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door midon Bekijk bericht
Dat is voor mij een rede om nog niet naar 1.1.4 te gaan.
Je kunt naar 1.1.4 met je huidige baseband hoor, zijn topics over
Je kunt dan gewoon met BL 4.6 blijven werken.
  #14  
Oud 18 March 2008, 00:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 40
Standaard

nou, het lijkt nu te werken, maar ik hou me hart vast. Ik snap dat het niet helemaal het topic is, maar zijn er nog dingen die ik echt MOET installeren?

Heb dus iPlus met nl taalinstellingen, verder nog iets wat je echt niet moet missen?
  #15  
Oud 18 March 2008, 00:24
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Je kunt naar 1.1.4 met je huidige baseband hoor, zijn topics over
Je kunt dan gewoon met BL 4.6 blijven werken.
Ben nog redelijk nieuw met Iphone maar enkele dingen zijn niet helemaal duidelijk. Bij Ziphone 2.6b heb je toch een optie waar je kan selecteren wat je wilt uitvoeren ? Dus je kan met Ziphone na een update 1.1.4, Unlock, Jailbreak & Activate je bootloader 4.6 gewoon blijven behouden ? Ik heb het dan over de optie bij Advanced Features (zie screenshot).

Dus als je alleen de 3 bovenste aanvinkt en dan op Perform Actions druk blijf je toch de 4.6 Bootloader behouden ?

Grtz

  #16  
Oud 18 March 2008, 00:33
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik vertrouw heel zibri niet vanaf versie 2.5, soms downgrade hij hem toch.
kijk hier even voor meer info:
https://forum.iculture.nl/f14/i...der-4-6-a.html
  #17  
Oud 18 March 2008, 01:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 40
Standaard

Ok, ik ben er achter wanneer het probleem zich voordoet. Ik heb gelezen dat je het ssh wachtwoord moet veranderen. Dit omdat dat standaard alpine is en mensen daar misbruik van kunnen maken.

Als ik dit nu doe door te connecten via putty, daarna login: root, ww: alpine en dan dmv passwd: <nieuwe wachtwoord> dan krijg ik daarna het beschreven probleem.

Nu kan ik voor de 3e keer alles gaan instellen. Wat doe ik hier fout?!

Laatst gewijzigd door maarten85; 18 March 2008 om 01:30.
  #18  
Oud 18 March 2008, 09:47
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Je moet het wachtwoord voorlopig niet wijzigen, dan krijg je inderdaad deze problemen.
  #19  
Oud 18 March 2008, 16:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Je moet het wachtwoord voorlopig niet wijzigen, dan krijg je inderdaad deze problemen.
maar is dit dan niet een beveiligingsrisico?
  #20  
Oud 18 March 2008, 16:23
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maarten85 Bekijk bericht
maar is dit dan niet een beveiligingsrisico?
Zolang je SSH uit laat staan valt het wel mee toch ?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Achtergrond home screen jordywos Ringtones en Wallpapers 3 15 October 2010 17:26
App crasht, insta terug naar home screen loladin iPhone Apps 5 29 December 2009 12:09
Home screen organiseren _kay_ Archief 2 27 November 2008 22:00
Springt iedere keer terug naar home screen ronka iPhone algemeen 3 26 November 2008 12:33
Safari valt terug op home screen JoOosty iPhone algemeen 5 8 September 2008 22:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:13.