Ringtones maken via iTunes

Ringtones maken via iTunes discussie in Wiki - Handleidingen forum; ( verdwijnt na registratie ) Many thx Qlimax ! Werkt perfect voor 3GS en iTunes 9. Eens onder de knie, kan je er vrij snel voor alles mee weg... Vriendelijke ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture Wiki > Wiki - Handleidingen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #181  
Oud 28-09-09, 01:36
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

Many thx Qlimax !

Werkt perfect voor 3GS en iTunes 9.
Eens onder de knie, kan je er vrij snel voor alles mee weg...

Vriendelijke groeten,
JB
__________________
vorige: v1.1.4, jailbroken, unlocked nu:3GS v4.2.1, simlock vrij
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 28-09-09, 01:47
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jay Bee Bekijk bericht
In iTunes 9 kan het conveteren naar AAC formaat niet meer. Of kijk in nu ergens overheen of kopt een instelling bij mij niet meer? Heeft iemand anders ook deze ervaring?
Na de stap ivm tijdskeuze gedaan, moet je vooraleer rechtsklikken om naar AAC te gaan, wel eerst in "Bewerken"->"Voorkeuren"->"Algemeen", je "importinstellingen" op AAC zetten. En dan volgende stappen van Qlimax volgen. Werkt perfect. Zit daar bij jou misschien de fout ? Hoop daarmee voor jou opgelost ? Mvg
  #183  
Oud 04-10-09, 23:32
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

weet niet wat er fout gaat maar er bij mij maar er is geen geen aac conversie te maken en m4a extencie is ook niet te vinden ,Iringer erbij gepakt => problem solved
  #184  
Oud 05-10-09, 19:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 18
Standaard

thnx voor deze zeer nuttige handleiding
werkt perfect
  #185  
Oud 08-10-09, 13:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Locatie: Edegem, Antwerpen
Berichten: 3
Standaard

werk perfect! thnx
  #186  
Oud 10-10-09, 16:34
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 17
Standaard

Ik krijg bij stap 3 die extra niet.
  #187  
Oud 10-10-09, 19:12
ItsAdot's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 72
Standaard

Alles werkt maar ik krijg het .m4R bestand maar niet in mijn tabblad met Ringtones Is dit omdat ik een mac heb?
__________________
Pom Pom Pom
  #188  
Oud 10-10-09, 19:23
» iPhone 8 64GB (Goud) [FW: 12.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.828
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ItsAdot Bekijk bericht
Alles werkt maar ik krijg het .m4R bestand maar niet in mijn tabblad met Ringtones Is dit omdat ik een mac heb?
Nee want ik werk ook op mac.
Is het bestand wel onder de 29 sec.? 30 sec. geeft wel eens problemen ook.
of misschien omdat je een hoofdletter R gebruik. ik gebruik iig kleine r en dat werkt wel.
  #189  
Oud 11-10-09, 03:24
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

Eens je in "In Windows explorer openen" (of voor Mac iets gelijkaardig) het bestand naar .m4r veranderd hebt, moet je het van daaruit openen (dubbelklikken) en hij speelt automatisch in iTunes vanuit beltonen.
Heb ook geen problemen met 30sec-regel. Bij mij eentje van 53sec zonder probleem.

Mvg, JB
  #190  
Oud 11-10-09, 17:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 98
Standaard

Bedankt, het is gelukt.
  #191  
Oud 13-10-09, 01:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 8
Standaard

als ik bij stap 2 het nummer selecteer en op mijn rechter muisknop druk, staat de optie "converteren naar aac" er niet bij.

in de menu balk staat het wel, alleen dan wordt het origineel omgezet.

iemand een idee wat ik hieraan kan doen???
  #192  
Oud 13-10-09, 03:04
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eric77nl Bekijk bericht
als ik bij stap 2 het nummer selecteer en op mijn rechter muisknop druk, staat de optie "converteren naar aac" er niet bij.

in de menu balk staat het wel, alleen dan wordt het origineel omgezet.

iemand een idee wat ik hieraan kan doen???
Eerst in je "Voorkeuren" ->"Importinstellingen" op AAC zetten.
Als je dan rechtsklikt zou AAC converteren er bij moeten staan
  #193  
Oud 13-10-09, 13:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 8
Standaard

bedankt voor je reply, maar het werkt nog steeds niet.
importinstellingen staan op aac, maar als ik op mijn rechter muisknop druk staat het er nog steeds niet bij
  #194  
Oud 13-10-09, 17:35
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eric77nl Bekijk bericht
bedankt voor je reply, maar het werkt nog steeds niet.
importinstellingen staan op aac, maar als ik op mijn rechter muisknop druk staat het er nog steeds niet bij
Bij AAC, instelling: hoge kwaliteit (128kbps)

Welke versie iTunes ?
Moet uiteindelijk zeker lukken...

Laatst gewijzigd door JBB; 13-10-09 om 17:40.
  #195  
Oud 14-10-09, 02:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 8
Standaard

bij aac importinstellingen hoge kwaliteit aangevinkt, maar helaas AAC staat nog steeds niet in het menu van de rechter muisknop.

itunes 9 heb ik

Laatst gewijzigd door eric77nl; 14-10-09 om 03:07.
  #196  
Oud 14-10-09, 04:26
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

Heb iTunes 9.0.1.8 en dat werkt wel. "aac conversie aanmaken" met rechter muisknop - op mp3 bestand weliswaar - staat er wel. Snap het dan nu echt niet...
Sorry...
  #197  
Oud 14-10-09, 22:50
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 256GB (Rosgoud) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 39
Standaard

Wat een supergoeie uitleg!! Ik ben hier heel blij mee. Hoeveel ringtones kan ik in "aangepaste beltonen" zetten?
Heb ik aanstaand weekend weer een leuke klus!!

Nogmaals dank!!
  #198  
Oud 16-10-09, 18:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 1
Standaard

Hey mensen,

Ik heb ook sinds kort de IPhone 3GS en Itunes versie 9. Mij lukt het ook niet. Ook niet met dat ene progje, audiko meen ik. Het geconverteerde nummer (m4r) staat in mijn muzieklijst en ik zie links onder de bibliotheek ook het mapje beltonen (heb ik aangevinkt) staan. Als ik het nummer afspeel (duurt 20 sec precies) zie ik niets verschijnen in de map beltonen.

Wie kan me helpen hiermee?
  #199  
Oud 16-10-09, 18:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dr.TTS Bekijk bericht
Hey mensen,

Ik heb ook sinds kort de IPhone 3GS en Itunes versie 9. Mij lukt het ook niet. Ook niet met dat ene progje, audiko meen ik. Het geconverteerde nummer (m4r) staat in mijn muzieklijst en ik zie links onder de bibliotheek ook het mapje beltonen (heb ik aangevinkt) staan. Als ik het nummer afspeel (duurt 20 sec precies) zie ik niets verschijnen in de map beltonen.

Wie kan me helpen hiermee?
Gebruik het progje iRinger. Dat werkt erg goed op een Windows pc
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #200  
Oud 20-10-09, 11:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 59
Standaard

Misschien al een paar keer gezegd maar dan gewoon nog een keer..

Er werd gezegd dat je "ringtone" maar max. 30 sec mag zijn..

Vergeet dit, en zet ze via WinSCP naar de juiste map, nu kan je (als je wilt) een hele plaat erop zetten ipv die 30sec.

Succes!!
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ringtones maken met garageband buddha Ringtones en Wallpapers 3 04-01-11 22:04
Ringtones maken itunes 8 Tunzy Ringtones en Wallpapers 26 09-11-08 17:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:28.