Ringtones maken via iTunes

Ringtones maken via iTunes discussie in Wiki - Handleidingen forum; ( verdwijnt na registratie ) is er itunes 9.1.1 ook nog een andere manier om AAC versie aan te maken. Bij de oudere versies kon dat dus wel.......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture Wiki > Wiki - Handleidingen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #241  
Oud 07-05-10, 22:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 16
Standaard

is er itunes 9.1.1 ook nog een andere manier om AAC versie aan te maken. Bij de oudere versies kon dat dus wel....
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #242  
Oud 07-05-10, 23:08
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zwakhalen Bekijk bericht
is er itunes 9.1.1 ook nog een andere manier om AAC versie aan te maken. Bij de oudere versies kon dat dus wel....
Kan ook met iTunes 9.1.1:
Eerst natuurlijk je importinstellingen op AAC zetten. En dan onder "Geavanceerd" -> zie je "AAC versie aanmaken". That's it.
Alles hangt af van hoe je importinstellingen (onder "Bewerken"-"Voorkeuren") instelt. Nadien eventueel terugzetten naar mp3 als je cd's zo wil rippen...
It's a help ??

Vriendelijke groeten
__________________
vorige: v1.1.4, jailbroken, unlocked nu:3GS v4.2.1, simlock vrij
  #243  
Oud 07-05-10, 23:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JBB Bekijk bericht
Kan ook met iTunes 9.1.1:
Eerst natuurlijk je importinstellingen op AAC zetten. En dan onder "Geavanceerd" -> zie je "AAC versie aanmaken". That's it.
Alles hangt af van hoe je importinstellingen (onder "Bewerken"-"Voorkeuren") instelt. Nadien eventueel terugzetten naar mp3 als je cd's zo wil rippen...
It's a help ??

Vriendelijke groeten
Thanks!!! het is alweer gelukt
  #244  
Oud 23-05-10, 14:09
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 5
Standaard Ringtone van PC naar IPhone

Ik heb ringtones in mijn I tunes staan op de pc, maar ook na synchronisatie staan ze niet op mijn IPhone. Wat moet ik doen?
  #245  
Oud 23-05-10, 14:29
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mjvanderleeuw Bekijk bericht
Ik heb ringtones in mijn I tunes staan op de pc, maar ook na synchronisatie staan ze niet op mijn IPhone. Wat moet ik doen?
Simpelste vraag eerst: heb je onder "Beltonen" ->"Beltonen synchroniseren" aangevinkt ?
  #246  
Oud 23-05-10, 15:12
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JBB Bekijk bericht
Simpelste vraag eerst: heb je onder "Beltonen" ->"Beltonen synchroniseren" aangevinkt ?
Zit beltonen synchroniseren in de IPhone? Want dat kan ik zo niet vinden bij "Beltonen"
  #247  
Oud 23-05-10, 15:21
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

Neen, dat zie je in Itunes, als je iPhone aangekoppeld is weliswaar.
  #248  
Oud 23-05-10, 15:42
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 5
Standaard

Heb nu de IPhone aangekoppeld, hij synchroniseert vanalles maar niet beltonen. Als ik op 'beltonen' klik in Itunes gebeurt er niets.
  #249  
Oud 23-05-10, 15:55
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 5
Standaard synchroniseren ringtones

Gelukt om beltonen in I Phone te zetten. Telefoon aankoppelen en je ringtones in de beltonen van je apparaat slepen. Waarom moest ik daar nou de hele ochtend naar zoeken?
  #250  
Oud 23-05-10, 15:57
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JBB Bekijk bericht
Neen, dat zie je in Itunes, als je iPhone aangekoppeld is weliswaar.
Het is gelukt JBB, anders dan je zei, maar zonder je tips was ik er niet gekomen.
  #251  
Oud 24-05-10, 22:04
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

With pleasure, als het maar gelukt is.
Reden dat jij het zo kon is waarschijnlijk omdat je in "Samenvatting"->"Opies": "Muziek en video handmatig beheren" aangevinkt staat. En dan moet je apart bij "Beltonen"->"Beltone synchroniseren" aanvinken.
Een andere zeker zeer bruikbare tip voor gemakkelijk aanmaken van beltonen, is via programma iRinger downloaden. Was voor mij tip van Liekie, en werkt inderdaad gemakkelijkst: iRinger :: iPhone Ringtone Factory [iPhone Ringtone, iPhone Ringtones, iPhone Ringtone Maker, iPhone Ringtone Creator]. Je kan er met je eigen mp3's werkelijk alles mee doen als omvorming beltoon. Have fun...

Vriendelijke groeten,
  #252  
Oud 15-06-10, 12:03
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Standaard

in mijn oude itunes had ik de optie converteren naar aac. deze heb ik niet meer in de nieuwste itunes versie ik kan ook niet vinden hoe ik deze weer aan krijg. iemand een idee?
  #253  
Oud 13-08-10, 15:32
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 5
Standaard

altijd fijn als iemand even de moeite neemt het zo duidelijk uit te leggen! dank
  #254  
Oud 13-08-10, 16:01
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
in mijn oude itunes had ik de optie converteren naar aac. deze heb ik niet meer in de nieuwste itunes versie ik kan ook niet vinden hoe ik deze weer aan krijg. iemand een idee?
Is er toch wel. Onder "Geavanceerd" zal je dus nu waarschijnlijk "mp3-versie aanmaken" zien. Om dat te veranderen moet je even jouw importinstellingen aanpassen: "Bewerken"->"Voorkeuren"->bij "Algemeen" onder "Importinstellingen" verander je onder "Importeren met" de gewenste codering en "ok".
Je zal dan zien dat het onder "Geavanceerd" dan ook veranderd is.

Succes,
JBB
  #255  
Oud 03-09-10, 00:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 127
Standaard

goede startpost...

alleen is er nu iets veranderd met itunes 10 dat die beltonen tab weg is?

en natuurlijk nu de vraag, hoe krijg ik nu ringtones op mijn iphone?

ik ben weer een stapje verder, heb de beltonen tab nu in mijn itunes en telefoon staan alleen als ik alles doe van de eerste post komt hij uiteindelijk niet bij aangepast staan in mijn beltonen tab... wat doe ik verkeerd??

bvd

Laatst gewijzigd door bekside; 03-09-10 om 01:19.
  #256  
Oud 03-09-10, 02:02
JBB's schermafbeelding
JBB JBB is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: B - Edegem
Berichten: 21
Standaard

Tab beltonen: "Bewerken"->"Voorkeuren"->"Algemeen", onder Bronnen moet Beltonen wel aangevinkt staan.

1ste post van deze topic is wel hierboven "Article" lezen van Qlimax, niet #1 van de "Discussion". Dit werkt echt wel als je het juist opvolgt. Van hieruit moeilijk uit te maken waar je verkeerd zou zitten...
Anders, zeer handig, is iRinger. Zie link onder #250

Succes
  #257  
Oud 05-09-10, 20:47
liv liv is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 10
Standaard

Hoi Qlimax!
Ik heb alle stappen gevolgd en voor het eerst (heb mijne al 3 maanden) is het me gelukt een ringtone in te stellen! Alleen nu is mijn hele muziekbibliotheek leeg en weiger itunes de bestanden terug op mijn iphone te zetten, zowel slepen als synchroniseren doet het niet. Enig idee wat ik verkeerd doe?
  #258  
Oud 09-12-10, 17:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2010
Berichten: 1
Standaard

Bij mij lukt het wel op de ringtone in itunes te zetten maar vervolgens verschijnt deze niet in het mapje ringtones op mijn iphone (in itunes).
Please help.
Grt, Coen.
  #259  
Oud 29-12-10, 21:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2010
Berichten: 1
Standaard

Het is op te lossen door nadat je de naam hebt aangepast van de extensie. terug te gaan naar itunes en het nummer verwijderen (behoud deze wel!) dubbelklik daarna op het bestand in finder zodat deze in itunes opent. volg verder de aanwijzingen
  #260  
Oud 27-02-11, 13:47
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: Billeberga, Zweden
Berichten: 21
Standaard

Nu probeer ik al een tijdje een sms-toon (texttone) te maken, maar het lukt me maar niet. Ik heb de vraag hier ook al een keer gesteld zien worden, maar kan het antwoord niet vinden. Kan iemand me helpen? Ik hoopte eigenlijk dat het hetzelfde ging als een ringtone en dat je alleen m4r naar m4t hoefde te wijzigen, maar dat lukt dus niet... (tenminste niet bij mij, zou dat misschien komen door mijn type iPhone?)

Thanks alvast
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ringtones maken met garageband buddha Ringtones en Wallpapers 3 04-01-11 23:04
Ringtones maken itunes 8 Tunzy Ringtones en Wallpapers 26 09-11-08 18:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:51.