iphone keert binnen 1 sec terug naar vergrendelde status

iphone keert binnen 1 sec terug naar vergrendelde status discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, kan iemand mij helpen hieruit te komen? Ik heb een iphone met 1.1.2 die een half jaar goed functioneert. Nu heb ik hem ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17-05-08, 11:00
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard iphone keert binnen 1 sec terug naar vergrendelde status

Hallo allemaal, kan iemand mij helpen hieruit te komen? Ik heb een iphone met 1.1.2 die een half jaar goed functioneert. Nu heb ik hem gister laten crashen tijdens het customizen (met de nieuwste versie customize van spicy chicken). Wanneer ik de telefoon nu aanzet, staat er "slide to unlock", (terwijl ie gister nog geheel nederlands was). Wanneer ik slide, dan gaat ie 1 sec. unlock, en daarna gelijk weer locked.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17-05-08, 11:14
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

De laatste customize versie is niet bedoeld voor 112 Misschien een goede reden om over te stappen naar 114
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #3  
Oud 17-05-08, 11:18
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

@michael en anderen: Dank voor je snelle reactie, hoe kan ik zo simpel mogelijk zelf over naar 1.1.4? Ik zie veel handleidingen op deze site, maar ik heb een turbo-sim (bladox) en niet heel veel verstand van dit hele verhaal. (of iem anders?)
  #4  
Oud 17-05-08, 11:27
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je hebt maxosx dus gebruik pwnage Wel eerst een normale restore doen met 114 anders werkt het niet
  #5  
Oud 17-05-08, 11:50
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

Mooi, ga ik dan in DFU mode en dan via itunes zonder tab de 1.1.4 erop doen? Of kan ik gewoon nu mijn iphone met itunes conecten en op restore drukken?
  #6  
Oud 17-05-08, 11:56
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Gewoon restore doen zonder dfu Je bent wel alles kwijt na een restore Hier kan je pwnage downloaden Lees de helpfunctie van het programma http://www.iphone-dev.org/
  #7  
Oud 17-05-08, 12:03
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

Ok, kan ik dan later via itunes alles aan contacten en muziek en zo terugzetten? Ik zie in mn mac alle contacten en agenda pnten staan, dus adt moet toch geen probleem zijn? Of gat ie zodra mijn telefoon leeg is, op mijn mac ook de agenda leegmaken?
  #8  
Oud 17-05-08, 12:05
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

ik krijg toch geen probleem omdat ik zo'n bladox turbo erin heb? Sorry voor de vele knullige vragen, ben een groentje
  #9  
Oud 17-05-08, 12:06
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee hoor je kan later weer syncen want je agenda staat in icall en je contacten in adres boek Maar check dat even in de programma's op je mac en anders even syncen voor de restore. Zet als je gepowned bent niet de backup er weer op want dan krijg je problemen Na pwnage gewoon in iTunes aanmelden als nieuwe iPhone
  #10  
Oud 17-05-08, 12:10
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

dank je, ik ga het proberen... Je kan nu nog roepen als je iets tebinnen schiet, wat ik vooral niet moet doen!!! Alvast erg bedankt! "op hoop van zegen"
  #11  
Oud 17-05-08, 12:26
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

Hoi Michael nog wat vraagjes: Ik heb zoals je zei de restore gedaan. Nu krijg ik in itunes scherm: "The simcard inserted does not appear to be supported".

Kan ik nu Pwnage opstarten en verder met de handleiding? En zo ja, moet ik itunes quiten? of ook openlaten?
  #12  
Oud 17-05-08, 12:31
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Zet iTunes uit en zet je iphone in recovery. Dat doe je door de iPhone uit te zetten en weer aan met je vinger op de homebutton Dan zie je itunes en stekker. Dan browse ipsw in pwnage Zoek naar je 114 FW Dat staat in bibliotheek/iTunes/iPhone Software Updates
Die selecteren. Als pwnage het heeft herkend dan ipwner gebruiken Je iPhone en pwnage het werk laten doen tot de iPhone opnieuw opstart. Dan custom ipsw maken Als dat klaar is je iPhone weer in recovery zetten en restoren met de 114 custom fw die je hebt gemaakt met pwnage

Laatst gewijzigd door Michael; 17-05-08 om 12:43.
  #13  
Oud 17-05-08, 12:32
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Je kunt gewoon verder gaan met de handleiding
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #14  
Oud 17-05-08, 13:09
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

Hoi michael erg bedankt!!!!!!!!!!!!! super zo met dit forum, bootneuter is nu bezig met flasen vd baseband.. lijkt allemaal te lukken!!!! ik ben je eeuwig dankbaar!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Lockinfo keert bij elke app in Cydia terug aer0101 Jailbreak apps en thema's 3 24-08-10 10:04
Programma opent voor 1 sec en gaat terug naar Springboard evad iPhone algemeen 12 02-09-08 20:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:59.