Diskaid iphonebrowser voor mac/windows

Diskaid iphonebrowser voor mac/windows discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Diskaid is een iphonebrowser voor mac/windows. Je kan je iphone zo als harde schijf gebruiken en makkelijk bestanden erop en eraf halen zonder wifi en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 June 2008, 21:30
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard Diskaid iphonebrowser voor mac/windows

Diskaid is een iphonebrowser voor mac/windows. Je kan je iphone zo als harde schijf gebruiken en makkelijk bestanden erop en eraf halen zonder Wi-Fi en ssh
Hier te downloaden DiskAid - Transfer Files betwen your Computer and your iPhone or iPod Touch. Disk Mode for your iPhone and iPod Touch. O ja en het is freeware.
Zie ook plaatjes
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg diskaid_mac_300px.jpg‎ (17,0 KB, 234x gelezen)
Bestandstype: jpg diskaid_win.jpg‎ (78,7 KB, 107x gelezen)
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 June 2008, 01:29
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 26
Question source toevoegen via diskaid

Ik ben iemand met het 'hettoetsenbordwerktnietmeer' probleem, maar wil het graag oplossen. Ik las dat je dit met de superprefs van croiman kon doen, maar die is te downloaden via installer. Alleen, kan ik de source niet toevoegen. Weet iemand hoe ik sources kan toevoegen via diskaid, daar zou je me namelijk enorm mee helpen!
bedankt
  #3  
Oud 26 June 2008, 01:38
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

ik kan je ook de originele toetsenbord bestanden geven zodat je die er inzet.
wat is het probleem precies met je toetsenbord?
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 26 June 2008, 10:46
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 26
Standaard

dat is goed, maar moet ik dan de andere toetsenbordbestanden verwijderen.?
Het probleem is dat ik zowel bij sms, safari, installer, youtube enz. m'n toetsenbord niet kan gebruiken want de op-een-na-onderste rij (zxcvbnm, en backspace) kan ik niet aantikken. Dan pakt 'ie automatisch wat erboven, of wat eronder staat. Bij ipod kan ik de < // > (vorige, pauze en Volgende) ook niet aantikken. en tot slot kan ik ook geen nieuwe contacten toevoegen, als deze een 7, 8, 9 in hun telefoonnr. hebben.
Het gaat dus om een stukje touchscreen, dat niet reageert in bepaalde applicaties. in safari kan ik namelijk wel gewoon dingen aanklikken op die plek.

tnx
  #5  
Oud 26 June 2008, 12:21
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard originele toetsenbord

uitpakken en zetten in: /System/Library/Frameworks/UIKit.framework
ik hoop trouwens niet voor je dat je een hardware probleem hebt
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar Keyboard-Common.rar‎ (127,7 KB, 2x gelezen)
Bestandstype: rar Keyboard-Latin.rar‎ (950,4 KB, 2x gelezen)
  #6  
Oud 26 June 2008, 14:22
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 26
Standaard

dat heb ik gedaan, maar moet ik dan iets verwijderen want ik heb nog steeds hetzelfde probleem..
  #7  
Oud 26 June 2008, 14:34
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meesmutsaerts Bekijk bericht
dat heb ik gedaan, maar moet ik dan iets verwijderen want ik heb nog steeds hetzelfde probleem..
je hoeft niks te verwijderen je moet ze gewoon overschrijven.
  #8  
Oud 26 June 2008, 18:54
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 26
Standaard

ik heb het gedaan, maar het werkt nogsteeds niet..!

kutzooi.
  #9  
Oud 26 June 2008, 19:06
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meesmutsaerts Bekijk bericht
ik heb het gedaan, maar het werkt nogsteeds niet..!

kutzooi.
ook alles een restore geprobeerd ?
  #10  
Oud 26 June 2008, 19:07
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 26
Standaard

ja
maar nu heb ik ook geen internet meer omdat ik het wachtwoord van ons Wi-Fi netwerk niet kan invoeren..

en dus ook geen contacten enz.
  #11  
Oud 26 June 2008, 19:26
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

'heb je zze wel van tevoren uitgepakt met winrar of niet??
vriend van me had dit probleem ook, oplossing:

leeg laten lopen, dan nachtje vriezer... en voil hij doet het weer
  #12  
Oud 26 June 2008, 19:41
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 26
Standaard

ja, eerst niet, maar vervolgens heb ik ze uitgepakt en ze vervangen
vriezer?
  #13  
Oud 26 June 2008, 19:55
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meesmutsaerts Bekijk bericht
ja, eerst niet, maar vervolgens heb ik ze uitgepakt en ze vervangen
vriezer?
hier staat het uitgelegd met de vriezer
https://forum.iculture.nl/f14/i...ei-2008-a.html
succes
  #14  
Oud 26 June 2008, 20:00
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 26
Standaard

tnx, maar deed hij daarna ook een restore, of vroor hij ;m alleen in?
  #15  
Oud 26 June 2008, 20:03
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Voor al diegenen die de foutmelding error 1011 krijgen in iTunes na een restore. Dit is wellicht een oplossing.

In tegenstelling van mijn eerdere gids is dit tot nu toe de beste oplossing voor het 1011 probleem.
Het is niet je comboard wat kapot is maar de bootloader is kapot. Ik kwam er achter door de sdk van apple waar ik probeerde de fw te herstellen. Aan het einde van het proces, waar de baseband wordt geupdate, kreeg ik de error bootloader is to old, update the bootloader to a newer version 18 or higher.
Nou da's lekker kan je niks meer met je iphone, geen Wi-Fi, imei etc. De baseband erasen helpt dan niet want de bootloader is rot dus zal er niets naar de iphone geschreven worden. Ook de booloader flashen werkt niet want de oude bootloader wordt niet herkend.

Dit heb ik gedaan:
De iphone in de vriezer gedaan voor zo'n 24 uur. Zo gaat de batterij volledig leeg. Je kan je iphone in een zak doen en gerust in de vriezer leggen. Eenmaal uit de vriezer, de iPhone nog een dag of vier laten liggen zodat de batterij zeker leeg is. Zet hem af en toe aan zodat de batterij volledig leeg is.
Na een dag of vier ben ik de iPhone gaan herstellen met de laatste 2.0 versie (zoek even op een piraten baai). Ik kreeg na het herstel nog steeds de foutmelding 1011. Daarna heb ik de iphone in dfu gezet en heb de iPhone hersteld met 111. Na het herstel kreeg ik niet meer de foutmelding 1011 maar 1015. Die heb ik eruit gekickt met ziphone (voor de rest ziphone links laten liggen want de meeste mensen die ziphone hebben gebruikt kregen het 1011 probleem, niet eens direct maar soms pas een maand later). Nadat hij uit de recovery was gekicked had ik op de iPhone weer een imei en maakte weer geluid. Daarna gerestored naar 114 en gepowned. iPhone werkt weer en alles kan er mee gedaan worden.

Hierna werkt de iPhone weer gewoon en kan weer bellen Wi-Fi is terug etc.

Succes ermee. Ik hoop dat het werkt.
dus zoals je ziet restorde hij hem ook
  #16  
Oud 27 June 2008, 08:01
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Voor al diegenen die de foutmelding error 1011 krijgen in iTunes na een restore. Dit is wellicht een oplossing.

In tegenstelling van mijn eerdere gids is dit tot nu toe de beste oplossing voor het 1011 probleem.
Het is niet je comboard wat kapot is maar de bootloader is kapot. Ik kwam er achter door de sdk van apple waar ik probeerde de fw te herstellen. Aan het einde van het proces, waar de baseband wordt geupdate, kreeg ik de error bootloader is to old, update the bootloader to a newer version 18 or higher.
Nou da's lekker kan je niks meer met je iphone, geen Wi-Fi, imei etc. De baseband erasen helpt dan niet want de bootloader is rot dus zal er niets naar de iphone geschreven worden. Ook de booloader flashen werkt niet want de oude bootloader wordt niet herkend.

Dit heb ik gedaan:
De iphone in de vriezer gedaan voor zo'n 24 uur. Zo gaat de batterij volledig leeg. Je kan je iphone in een zak doen en gerust in de vriezer leggen. Eenmaal uit de vriezer, de iPhone nog een dag of vier laten liggen zodat de batterij zeker leeg is. Zet hem af en toe aan zodat de batterij volledig leeg is.
Na een dag of vier ben ik de iPhone gaan herstellen met de laatste 2.0 versie (zoek even op een piraten baai). Ik kreeg na het herstel nog steeds de foutmelding 1011. Daarna heb ik de iphone in dfu gezet en heb de iPhone hersteld met 111. Na het herstel kreeg ik niet meer de foutmelding 1011 maar 1015. Die heb ik eruit gekickt met ziphone (voor de rest ziphone links laten liggen want de meeste mensen die ziphone hebben gebruikt kregen het 1011 probleem, niet eens direct maar soms pas een maand later). Nadat hij uit de recovery was gekicked had ik op de iPhone weer een imei en maakte weer geluid. Daarna gerestored naar 114 en gepowned. iPhone werkt weer en alles kan er mee gedaan worden.

Hierna werkt de iPhone weer gewoon en kan weer bellen Wi-Fi is terug etc.

Succes ermee. Ik hoop dat het werkt.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
dus zoals je ziet restorde hij hem ook
dat stukje naar de 2.0 kan je wel overslaan dat is alleen nodig als je bootloader kapot is

Laatst gewijzigd door jeremy14; 27 June 2008 om 08:04.
  #17  
Oud 27 June 2008, 08:03
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meesmutsaerts Bekijk bericht
ja, eerst niet, maar vervolgens heb ik ze uitgepakt en ze vervangen
vriezer?

nee wat ik bedoel is gewoon helemaal leeg laten lopen, dan in de vriezer leggen dan een restore in DFU en dan pas de uitgepakte .rar bestanden erin zetten
  #18  
Oud 27 June 2008, 09:25
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 26
Standaard

maakt het uit hoelang hij in de vriezer ligt en hoe koud deze is?

En wat is pownen, dat is toch alleen voor de mac?
dank
  #19  
Oud 27 June 2008, 10:59
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

winpwn is voor windows, pwnge is voor mac.

WinPwn is de tool van het Dev Team om je iPhone te activeren, jailbreaken en unlocken. Na het pwnen van je iPhone is het mogelijk elke gewenste firmware te installeren.

Hier kan je de windowsversie vinden:
Main Page - WinPwn

Hoe koud de vriezer moet zijn weet ik niet.
Vraag eens aan diegen die het al gedaan hebben.
  #20  
Oud 27 June 2008, 11:46
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 26
Standaard

maar is dit dan niet een variatie op iliberty, die ik gebruik?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[Windows] iPhonebrowser - Error Mackjenzie iPhone algemeen 8 4 June 2009 15:01
[Windows] iphonebrowser tescione Archief 23 23 January 2009 19:15
Mac of Windows PC??? voor jailbreak en unlock Thirteen Unlock [archief] 5 29 October 2007 12:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:39.