telefoon modus (nummer intikken) werkt niet meer

telefoon modus (nummer intikken) werkt niet meer discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, sinds vandaag werkt de 'gewone' telefoonmodus niet meer. ik duw op het telefoonicoontje, hij schakeld om,en ik zie de getallen en de rest, het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 February 2009, 15:39
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 8
Exclamation telefoon modus (nummer intikken) werkt niet meer

hallo,
sinds vandaag werkt de 'gewone' telefoonmodus niet meer.
ik duw op het telefoonicoontje,
hij schakeld om,en ik zie de getallen en de rest, het groene hoorntje in het midden is niet te zien enkel een groen vakje, al je een nummer aanraakt gebeurd er niets, en dan gaat hij terug naar het begingscherm, dus uit de telefoonmodus uit. iemand via de contacten bellen gaat, maar ik zie de gebruikelijke icoonen niet , en bovenaan is er een dunne balk met de melding hier op klikken voor terug te gaan naar telefoon, als ik dit doe gebeurd er ecter niets, ik kan het gesprek zelfs niet stoppen.

mijn iphone 16 gig wit
jailbreak 2.2 met cydia installer en bosstool en prefs.

wat kan ik doen?? zonder hem te resetten, en iendien ik hem moen resetten hoe kan ik zoveelmogelijk (zeker contavten en ipod muziek backuppen??)

Op voorhand hartelijk bedankt voor de hulp
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 February 2009, 15:41
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Heb je onlangs een andere theme gedownload of gebruik je nu een andere theme (Winterboard)?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 14 February 2009, 15:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 8
Standaard

ja idd ik gebruik winterboard en een theme
  #4  
Oud 14 February 2009, 15:57
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Zet het theme en alles wat je daar extra hebt onder Winterboard eens uit en probeer het dan nog eens.

programma's die je vanuit Cydia net hebt genstalleerd, kunnen ook nog wel eens de boosdoender zijn. Het programma Kate wil ook nog wel eens roet in het spreekwoordelijke eten gooien.
  #5  
Oud 14 February 2009, 18:09
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 8
Standaard

heb alles in winterboard afgezet, maar nog steeds hetzelfde.
Kate is niet geinstaleerd. Hoe kan je programmas uit installer of cydia verwijderen??
kan dit niet de oplossing zijn?
  #6  
Oud 14 February 2009, 18:28
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Doe eens een zachte reset (uit- en weer aanzetten)
Als dat niet helpt, een harde reset: home- en sleepbutton tegelijk indrukken, net zolang totdat de iPhone vanzelf uitgaat.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #7  
Oud 14 February 2009, 19:55
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 8
Standaard

jammer genoeg nog steeds niets
  #8  
Oud 14 February 2009, 20:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Het zelfde probleem had ik ook na een update. Teruggebracht, ze hebben het gewoon gemaakt omdat ik nog garantie had.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
programma's die je vanuit Cydia net hebt genstalleerd, kunnen ook nog wel eens de boosdoender zijn. Het programma Kate wil ook nog wel eens roet in het spreekwoordelijke eten gooien.
Dit was het reden bij mij geloof ik, na het installatie van Kate. Was ff die naam kwijt

Laatst gewijzigd door KadirK; 14 February 2009 om 20:04.
  #9  
Oud 14 February 2009, 20:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 8
Standaard

na de resets nog steeds niets
indien ik kies fabrieksinstellingen terugzetten, zijn dan de gegevens van de ipod ook weg?
  #10  
Oud 14 February 2009, 20:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dannyvds Bekijk bericht
na de resets nog steeds niets
indien ik kies fabrieksinstellingen terugzetten, zijn dan de gegevens van de ipod ook weg?
yep alles, zet 'm op fabrieksinstellingen, daarna nog jailbreak.. klaar
(maak een backup van je bestanden)
  #11  
Oud 14 February 2009, 20:26
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 8
Standaard

hoe kan ik mijn contacten backuppen?

het blijkt dat Kate toch geinstaleerd is.Ik wist dit niet en heb het programma gevonden,
maar het vraagt een licentiekey. hoe kan ik Kate verwijderen??

Laatst gewijzigd door King1987; 15 February 2009 om 15:31. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #12  
Oud 14 February 2009, 20:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Via installer , search Kate, je zult het vinden, daar kun je het verwijderen.
srry for het late comment
  #13  
Oud 14 February 2009, 20:52
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 8
Standaard

k geen probleem. zal het morgen eens proberen.
Ik zal laten weten of het gelukt is of niet.
tot dan en bedankt

Update: hallo,
het werkt nog steeds niet, wat ik gemerkt heb is dat rechts boven waar het batterij indicator staat, is er een horizontaal telefoonhoorntje met puntjes onder. dit was er tot voor kort niet. Weet iemand van welk programma dit komt?
mvg,

Laatst gewijzigd door King1987; 15 February 2009 om 15:32. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #14  
Oud 16 February 2009, 14:09
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar AXGTI
Standaard

Hai,

ik heb precies hetzelfde probleem..

Kate heb ik eraf gemikt, maar helaas, geen resultaat..

Zodra ik iets gevonden heb, let you all know!
  #15  
Oud 16 February 2009, 18:16
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Ook ik heb sinds vandaag dit probleem. Zomaar van de een op andere dag. Niets geinstalleerd ofzo.
Ik heb wel een nieuwe sim erin gedaan. De oude terugzetten lost het probleem niet op.
  #16  
Oud 17 February 2009, 10:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 38
Standaard oplossing

Hallo,het probleem dat jullie hebben ken ik.Het wordt veroorzaakt door intelliscreen,backgrounder of een oude versie van status notyfier
  #17  
Oud 17 February 2009, 10:23
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Ik heb in Itunes de nieuwe firmware erop gezet. Probleem is uit de wereld in ieder geval.
  #18  
Oud 17 February 2009, 17:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 8
Standaard

Ik heb ook gereset, alles werk terug. bedankt voor jullie hulp

Laatst gewijzigd door dannyvds; 17 February 2009 om 17:59.
Reageren

Labels
telefoonmodus


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Spraakherkenning: Nummer oplezen werkt niet meer goed sinds 4.2.1 (1e 0 in netnummer) Ironis iPhone algemeen 0 11 February 2011 13:38
Telefoon functie werkt niet meer seanw iPhone algemeen 30 29 May 2009 01:14
Telefoon werkt niet meer. VitaminX iPhone algemeen 6 22 March 2009 02:05
telefoon app werkt niet meer gmb iPhone Apps 2 2 March 2009 15:54
Telefoon button werkt niet meer ejmitch iPhone algemeen 12 24 December 2008 09:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:08.