Synchroniseren lukt niet

Synchroniseren lukt niet discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik mijn Ipod touch aansluit op mijn laptop dan herkent hij hem wel maar als Itunes hem dan wilt gaan synchroniseren dan doet die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25-04-13, 22:11
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2013
Berichten: 2
Unhappy Synchroniseren lukt niet

Als ik mijn Ipod touch aansluit op mijn laptop dan herkent hij hem wel maar als Itunes hem dan wilt gaan synchroniseren dan doet die dat ook wel (dat staat er) maar als ik dan op mijn Ipod kijk zijn er helemaal geen nieuwe liedjes bij gekomen. Ik heb mijn Ipod wel gejailbreak en sinds dien doet die het eigenlijk niet meer zo heel goed. Nu haal ik telkens alle nummers eraf en zet ze er dan weer op. Wat erg veel tijd kost en ik word het echt zat.

Weet iemand hoe dit komt en of er een oplossing voor is?
Alsjeblieft geen oplossing met dat je de Ipod moet resetten want dan ben ik dus mooi mijn jailbreak kwijt...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25-04-13, 22:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Kijk je iTunes instyellingen eens goed na.
Er staat ergens een instelling om muziek al dan niet mee te syncen.
  #3  
Oud 26-04-13, 09:33
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2013
Berichten: 2
Standaard

Het ligt niet aan mijn Itunes instellingen.
  #4  
Oud 03-05-13, 11:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: nl
Berichten: 16
Standaard

Same problem here. Heb dan wel een Iphone 5 met firmware 6.1.2 met laatste Itunes versie. Ondertussen heb ik Itunes verwijderd en alle verwijzingen daarnaartoe ook. Maakt dus geen drol uit.
Ik heb wel gemerkt als je tijdens het syncen een ringtone afvinkt dat de mp3 dan wel meesyncen.De volgende keer dat je een nieuwe mp3 nummer wilt toevoegen moet je een ringtone weer aanvinken (eigenlijk een wijziging aanbrengen).
Beetje vaag maar heb tot op heden nog geen bruikbare oplossing kunnen vinden.
Reageren

Labels
ipod touch 4, itunes, synchroniseren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Synchroniseren agenda lukt niet Helga iTunes 6 05-04-12 12:06
Synchroniseren agenda lukt niet wam iTunes 0 27-03-12 11:06
HELP! Synchroniseren lukt niet meer PieterPater iTunes 0 18-11-11 17:59
synchroniseren lukt niet noorr iTunes 0 23-07-11 20:10
synchroniseren lukt niet brianjv iPhone algemeen 1 16-08-10 22:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:19.