iPhone instellen als nieuwe iPhone

iPhone instellen als nieuwe iPhone discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, ik heb al een hele tijd het irritante probleem dat iTunes (nieuwste versie) geen reservekopie kan maken van mijn iPhone 4S (6.1 jailbroken). zogenaamd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 September 2013, 22:54
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2010
Berichten: 50
Standaard iPhone instellen als nieuwe iPhone

Hoi,

ik heb al een hele tijd het irritante probleem dat iTunes (nieuwste versie) geen reservekopie kan maken van mijn iPhone 4S (6.1 jailbroken). zogenaamd omdat er geen sessie met de iPhone kan worden gestart..

De iTunes gebruik ik op mijn mac, maar heb ook Parallels erop staan, zodat ik daarop in de windows-versie van iTunes een reservekopie, en dat lukt wel.

Het is een workaround maar niet erg handig.

Nu stel ik me de vraag of er iemand dit kan oplossen ?

Ik dacht bvb. om de iPhone aan te melden als nieuwe iPhone in Parallels (windows) en de reservekopie terug te zetten. Daarna terug naar de iTunes op mijn mac en dan proberen een reservekopie te maken.

Ik durf dat echter niet doen, omdat ik niet zeker ben dat dat lukt..
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 September 2013, 15:49
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Hi gadorasti,

Je hebt geen keus of je blijft met je probleem zitten/of onderneem je een actie.

En er zijn 2 acties die je kan ondernemen:
  • iPhone herstellen en reservekopie terugzetten (met windows)[op een of andere manier]
  • iPhone laten repareren(kan veel geld kosten tenzij je nog garantie hebt)

Mvg antoon100
__________________
Advies wordt op je eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd!
  #3  
Oud 21 September 2013, 17:47
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Voor de duidelijkheid: je hoeft natuurlijk niets te laten repareren vanwege de jailbreak.

Waar je probleem aan ligt weet ik zo niet, misschien een tweak of iets in je Mac. Maar als je simpelweg naar iOS 7 wilt, dan kun je jouw iPhone in DFU-modus gooien. Ook je Mac zou 'm dan moeten zien.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #4  
Oud 21 September 2013, 17:51
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Waar je probleem aan ligt weet ik zo niet, misschien een tweak of iets in je Mac.
Ik weet het wel: het ligt aan de iTunes Lockdown Property list. Ik heb de TS dat al in zijn ander topic gezegd omdat hij nog een fout heeft die veroorzaakt wordt door de Lockdown plist. De TS was echter van mening dat het n niets met het ander te maken heeft.
  #5  
Oud 21 September 2013, 18:03
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Voor de duidelijkheid: je hoeft natuurlijk niets te laten repareren vanwege de jailbreak.
Die kan men er toch altijd afhalen ? ....

Maar goed als timosha weet wat het probleem is en aangezien de TS het ook weet uit een ander topic van hem kunnen we dit topic met rust laten en mag er een slotje op voor mij.
  #6  
Oud 25 September 2013, 13:50
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2010
Berichten: 50
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik weet het wel: het ligt aan de iTunes Lockdown Property list. Ik heb de TS dat al in zijn ander topic gezegd omdat hij nog een fout heeft die veroorzaakt wordt door de Lockdown plist. De TS was echter van mening dat het n niets met het ander te maken heeft.

Als het inderdaad ligt aan de lockdown plist, had ik graag van je vernomen hoe ik dit probleem dan kan oplossen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Muziek instellen als beltoon met de Iphone 4 roadrunner12 Ringtones en Wallpapers 4 28 April 2013 20:26
iPhone 5 instellen als nieuwe iPhone Geronimo85 iPhone algemeen 10 5 November 2012 23:14
Wat gebeurd er als ik mijn iPhone als Nieuwe iPhone synchronisereer? EsaArnhem iPhone algemeen 1 23 December 2011 19:15
iPhone als nieuwe iPhone instellen app 's kwijt? nance30 iPhone Apps 5 1 October 2011 14:06
Kan geen lockscreens instellen zelfde als thema op iphone 4G SuperdryGirl86 Jailbreak apps en thema's 7 26 April 2011 23:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:50.