Itunes kan geen verbinding krijgen met Iphone

Itunes kan geen verbinding krijgen met Iphone discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik kan niets met me Iphone en Itunes , geen muziek erop zetten of wat dan ook want dat krijg ik deze fout: [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Arcon/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] Heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 June 2008, 13:15
Arcon's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Berichten: 5
Question Itunes kan geen verbinding krijgen met Iphone

Ik kan niets met me Iphone en Itunes, geen muziek erop zetten of wat dan ook want dat krijg ik deze fout: [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Arcon/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
Heb al wat dingen gebrobeerd zoals, Itunes opnieuw instaleren of een andere versie maar dat werkt allemaal niet,
Wat nu?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: bmp Error.bmp‎ (147,1 KB, 4x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 June 2008, 16:32
Arcon's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Berichten: 5
Standaard

HELP! weet iemand hier een oplossing voor?
  #3  
Oud 17 June 2008, 18:15
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je de iPhone al een keer getest op een andere pc + itunes ?
Anders windows opnieuw installeren. Of meteen goed doen en een mac kopen. Ben je meteen van al dat gezeik af
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #4  
Oud 17 June 2008, 18:40
Arcon's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Berichten: 5
Standaard

Yup, op een andere pc doet hij het wel, en systeem herstel wordt ook een probleem want ik had geen back-upp gemaakt
...
  #5  
Oud 17 June 2008, 18:49
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Reinstall van windows dan ?
  #6  
Oud 17 June 2008, 18:54
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

heb je itunes opnieuw geinstaleerd en quicktime toch ook?
deze 2 dienen samen op erop gezet te worden
__________________
at your service
  #7  
Oud 17 June 2008, 18:59
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Het lijkt mij sterk dat Quicktime voor deze error zorgt.
  #8  
Oud 18 June 2008, 14:31
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2008
Berichten: 8
Standaard

Ik had exact hetzelfde. De enige reden die ik vond was het windows VISTA besturingssysteem. Toen ik hem op XP gebruikte deed alles het prima.
  #9  
Oud 18 June 2008, 15:43
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

ik weet niet wat je kennis is van vista maar probeer het toch even .
onder device manager je iphone verwijderen als je hem hebt aangesloten op je pc .
Hierna is het aan te raden om even te herstarten en je iphone eruit halen dan je iphone er weer in zodat vista hem weer vindt dan kijken of hij het wel doet.
  #10  
Oud 21 June 2008, 18:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2008
Locatie: 11111
Berichten: 8
Standaard

zelfde probleem gehad ik heb itunes en quicktime er afgehaald en je moet ook je itunes map die is op geslagen in mijn muziek verwijderen dus alles wat met itunes gekoppeld is verwijderen en dan itunes weer installeren. succes
  #11  
Oud 26 June 2008, 10:28
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

Is het al gelukt zo ja hoe uiteindelijk opgelost is handig voor de mensen die er ooit problemen mee gaan krijgen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Itunes kan geen verbinding maken met Itunes store bosskov iTunes 10 7 September 2011 23:22
iPhone 1e gen.: iphone kan geen verbinding met itunes maken door toegangscode seyour Unlock 1 18 February 2011 22:18
Ik kan geen apps krijgen op mijn iphone met itunes tsiisfamke iPhone Apps 9 3 January 2011 22:56
iphone kan geen verbinding maken met itunes gappykruft iTunes 1 18 June 2010 13:33
Kan geen verbinding krijgen met router Ed Gijsman Wi-Fi 24 29 April 2008 20:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:18.