iPhone+Itunes

iPhone+Itunes discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb een naar mijn mening groot probleem met m`n iphone, namelijk dat ik hem niet meer op me pc kan aansluiten. Als ik namelijk de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 June 2008, 23:30
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Oosterblokker
Berichten: 26
Standaard iPhone+Itunes

Heb een naar mijn mening groot probleem met m`n iphone, namelijk dat ik hem niet meer op me pc kan aansluiten.
Als ik namelijk de iphone in de dock heb staan(aangesloten via usb op me pc) en dan itunes opstart staat er op me pc het
volgende:

"Deze iphone kan niet worden gebruikt omdat de vereiste software niet is geinstalleerd, voer het installatieprogramma van itunes opnieuw uit om itunes te verwijderen en installeer itunes vervolgens opnieuw."

Itunes heb ik inmiddels al meermalen opnieuw geinstalleerd maar dan blijft dezelfde melding komen, heeft nog iemand dit probleem en kan iemand mij alsjeblieft uit de brand helpen, ik zit veel in de trein en films kijken en muziek luisteren is dan een aangename tijdsbesteding!


Bij voorbaat dank
Jerzy
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Jerzy/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 June 2008, 00:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 74
Standaard

Welke software versie gebruik je? en welke software versie gebruik je voor je Itunes.
  #3  
Oud 19 June 2008, 14:56
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

je moet ook quiktime eraf halen en dan itunes en quicktime weer installeren

Laatst gewijzigd door slodo; 19 June 2008 om 17:35.
  #4  
Oud 20 June 2008, 08:25
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Oosterblokker
Berichten: 26
Standaard

ik gebruik voor me pc windows xp en iphone 1.1.3 uk

ook quiktime heb ik eraf gehaald en het werkt gewoon nog niet!!

vroeger deed het het wel allemaal!!
  #5  
Oud 20 June 2008, 09:30
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

upgrade eens naar 1.1.4.
soms geven itunes en quicktime fouten op je pc, en moet je ze eens allebei verwijderen en opnieuw installeren, blijft de fout nog? upgraden na 1.1.4
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #6  
Oud 20 June 2008, 18:52
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Oosterblokker
Berichten: 26
Standaard

ik heb me iphone vandaag in een winkel aangesloten op een imac met itunes en daar functioneerde wel alles goed.
het ligt dus niet aan me iphne maar aan me pc/download.

wil liever niet upgraden naar 1.1.4 maar als het niet anders kan!!!
  #7  
Oud 20 June 2008, 19:19
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

k zegt toch eerst zien dat je eerst alles opnieuw installeerd, als dat nie helpt dan pas restoren.
  #8  
Oud 30 July 2008, 20:27
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The King Bekijk bericht
Heb een naar mijn mening groot probleem met m`n iphone, namelijk dat ik hem niet meer op me pc kan aansluiten.
Als ik namelijk de iphone in de dock heb staan(aangesloten via usb op me pc) en dan itunes opstart staat er op me pc het
volgende:

"Deze iphone kan niet worden gebruikt omdat de vereiste software niet is geinstalleerd, voer het installatieprogramma van itunes opnieuw uit om itunes te verwijderen en installeer itunes vervolgens opnieuw."

Itunes heb ik inmiddels al meermalen opnieuw geinstalleerd maar dan blijft dezelfde melding komen, heeft nog iemand dit probleem en kan iemand mij alsjeblieft uit de brand helpen, ik zit veel in de trein en films kijken en muziek luisteren is dan een aangename tijdsbesteding!


Bij voorbaat dank
Jerzy
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Jerzy/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]


ik heb het zelfde probleem maar ik heb firmware 2.0.
HEEEEEEEEllllp
  #9  
Oud 30 July 2008, 20:55
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

heb je slechte itunes.of alles wat apple software is
gooi itunes en quicktime eraf,instaleer opnieuw en moet verholpen zijn
__________________
at your service
  #10  
Oud 31 July 2008, 18:19
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 7
Standaard

ook dat heb ik al geprobeert maar tevergeefs .
het lijkt een vervloekte iphone.
  #11  
Oud 31 July 2008, 18:37
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

deinstalleren en handmatig alle Apple mappen verwijderen.
  #12  
Oud 31 July 2008, 21:00
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 7
Standaard

dat is het eerste wat ik morgen ga proberen als ik thuis kom van het werk. Nu heb ik hem even wijselijk aan de kant gezet want anders ....grrrrrrr
  #13  
Oud 31 July 2008, 21:07
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

ligt zeker niet aan de iphone maar aan instellingen in je computer als hij op een andere pc wel herkent wordt
  #14  
Oud 1 August 2008, 16:30
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 7
Standaard

hoogst waarschijnlijk wel maar ik moet het alleen vinden waar het zit en dat kan aan veel kleine dingetjes liggen en vind dat maar is...
  #15  
Oud 1 September 2008, 16:23
nighttrain's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 125
Stuur een bericht via Skype™ naar nighttrain Send a message via twitter to nighttrain
Standaard

Ik heb hetzelfde pronbleem nu ook. Iphone FW 2.0 en ITunes 7.7.1.11. Ik heb alle suggestie hier al geprobeerd maar geen resultaat.
__________________
If it aint a Harley or an Iphone who cares what it is
  #16  
Oud 1 September 2008, 16:27
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

ook quicktime mee verwijderd samen met itunes?anders helpt het niet dat je itunes opnieuw instaleert
  #17  
Oud 1 September 2008, 16:41
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Als dat wat truckdiver zegt niet helpt kun je het volgende proberen:

Alles van iTunes te verwijderen in Configuratiescherm|Software:
- iTunes
- QuickTime
- Apple mobile device support
- Apple Software Update

Daarna de volgende iTunes folders hernoemen in b.v. iTunes.bck (voor back-up redenen)
C:\Documents and Settings\[je login naam]\Mijn dcocumenten\Mijn Muziek\iTunes
C:\Documents and Settings\[je login naam]\Application Data\Apple Computer\iTunes

De laatste folder is een hidden folder.

Daarna iTunes 7.7.1 opnieuw installeren.
  #18  
Oud 1 September 2008, 17:41
nighttrain's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 125
Stuur een bericht via Skype™ naar nighttrain Send a message via twitter to nighttrain
Standaard

Thnx.

Het werkt weer; Komt denk ik doordat ik AMDS heb verwijderd voor herinstallatie.
  #19  
Oud 2 September 2008, 20:13
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Als dat wat truckdiver zegt niet helpt kun je het volgende proberen:

Alles van iTunes te verwijderen in Configuratiescherm|Software:
- iTunes
- QuickTime
- Apple mobile device support
- Apple Software Update

Daarna de volgende iTunes folders hernoemen in b.v. iTunes.bck (voor back-up redenen)
C:\Documents and Settings\[je login naam]\Mijn dcocumenten\Mijn Muziek\iTunes
C:\Documents and Settings\[je login naam]\Application Data\Apple Computer\iTunes

De laatste folder is een hidden folder.

Daarna iTunes 7.7.1 opnieuw installeren.
Hoi,

Ik heb je stappen tot de letter gevolgd, maar nog steeds dezelfde melding. Weet iemand aub hoe dit op te lossen is. Ik zit trouwens op Windows Vista!

Alvast bedankt allemaal!
  #20  
Oud 18 November 2008, 21:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2008
Berichten: 1
Exclamation itunes 8.0.1

Vanmiddag heb ik de Iphone 3G 8gb gekocht, en thuis aangekomen neem ik de handleiding stapje voor stapje door. Althans, dat was de bedoeling want bij het openen van Itunes gaat het verkeerd.
Eerst heb ik de nieuwe versie van Itunes gedownload (8.0.1), toen heb ik de Iphone verbonden met de computer. Itunes start niet uit zichzelf op dus ik open Itunes gewoon zelf.
Zodra Itunes is geopend krijg ik de volgende melding:

Het frustrerende is dat die melding telkens weer komt, terwijl ik al 4 keer Itunes heb verwijderd en opnieuw heb gedownload.
Wat is er aan de hand?? Hoe kan ik dit probleem verhelpen?
Reageren

Labels
itunes, quicktime


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
muziek aangeschaft in itunes op iphone overzetten naar itunes op mac RVaarkamp iTunes 3 24 October 2010 20:35
iTunes sync, probleem met iCal en Contactgegevens na overschrijvene iTunes-map hoeboe iTunes 0 20 July 2010 13:23
iPhone: Na herstellen Itunes, krijg ik alles nog maar stekker + Itunes logo rob499 Jailbreak 9 2 September 2008 00:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:47.