Reservekopie functie uitzetten?

Reservekopie functie uitzetten? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Is het mogelijk om die reservekopie functie uit te zetten want als ik mijn iphone synchroniseer om een stuk of 20 liedjes op te zetten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 September 2008, 23:53
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard Reservekopie functie uitzetten?

Is het mogelijk om die reservekopie functie uit te zetten want als ik mijn iphone synchroniseer om een stuk of 20 liedjes op te zetten doet hij steeds die reservekopie en dat duurt ongeveer 1u bij mij

mvg
__________________
Iphone 5 64GB 6.0
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 September 2008, 00:26
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

iPhone 3G: Disable slow iTunes backup (Mac and Windows)

Google is je vriend
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 2 September 2008, 05:04
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

werkt niet, als ik uitvoeren open en datgene erin plak sluit het automatisch af, heb alles nagecheckt, itunes lag volledig af, en geen fouten gemaakt
  #4  
Oud 2 September 2008, 06:56
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aer0101 Bekijk bericht
Is het mogelijk om die reservekopie functie uit te zetten want als ik mijn iphone synchroniseer om een stuk of 20 liedjes op te zetten doet hij steeds die reservekopie en dat duurt ongeveer 1u bij mij

mvg
Was ook dichterbij te halen, hier namelijk. Maar kennelijk werkt dat niet bij jou, dus waarom niet direct als ie met de backup begint rechtsboven op het kruisje klikken? Je moet er soms even bijblijven voor het beste resultaat
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=

Laatst gewijzigd door ButcherJF; 2 September 2008 om 07:00.
  #5  
Oud 2 September 2008, 10:33
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Voor windows is er deze methode. Heb deze net getest en hij werkt.
Nu hoef je er in ieder geval niet meer bij te blijven voor het beste resultaat
  #6  
Oud 2 September 2008, 13:10
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Bij windows moet het natuurlijk weer via een omweg. Ach het verschil moet er zijn he
  #7  
Oud 2 September 2008, 17:52
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

ik kan die map nergens vinden, en het bestandje heb ik gezocht en vind ik ook nergens
  #8  
Oud 2 September 2008, 23:37
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

is me gelukt

bedankt iedereen,

deze mag dicht
  #9  
Oud 2 September 2008, 23:44
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ik laat hem nog even open. Misschien dat anderen er nog wat aan hebben.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #10  
Oud 16 December 2010, 16:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2010
Berichten: 8
Standaard reservekopie uitzetten

Weet iemand uit te leggen hoe je je reservekopie uitzet?
Als ik mn iphone 3G laat syncen, begint ie eerst met het maken van een reservekopie, elke dag opnieuw. Dat duurt inmiddels al gauw 3 kwartier (terwijl het eigenlijke synchroniseren n kwestie van paar minuten is).

Iemand een suggestie?
  #11  
Oud 17 December 2010, 15:20
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 306
Standaard

Backoff installeren, ff google'n
__________________
Apple TV2 (4.2.1)
  #12  
Oud 17 December 2010, 19:24
Operafreak's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Locatie: Ergens boven het IJ
Berichten: 282
Standaard

in iTunes Voorkeuren:
- ga naar tabblad 'apparaten' en kies daar 'Voorkom automatische synchronisatie van iPods, iPhones en iPads..

That's all...
__________________
 iPhone X 256GB  iMac 27" 2.66 Mhz i5, 12GB intern, 1TB HD 

Laatst gewijzigd door Operafreak; 17 December 2010 om 19:28.
  #13  
Oud 17 November 2011, 21:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 16 November 2011
Berichten: 2
Standaard

aub wat hulp graag, ik wil mijn iphone 3G(iOS 3.2.1) updaten naar 4.2 hij maakt een reservekopie, waar die nu mee bezig is. hij is al 5uur bezig en is niet eens op de helft!!:S
en als ik reservekopie wil uitzetten, lukt het niet omdat ik het vakje niet kan aanvinken om uitzetten. AUB wat hulp
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
oplees functie uitzetten Robino8989 iPhone algemeen 2 3 May 2010 20:29
T9 uitzetten iphoneuser34 Archief 1 8 September 2008 20:49
Reservekopie terugzetten, na oude reservekopie te hebben gekozen Ray iPhone algemeen 1 7 September 2008 16:45
Internet uitzetten? Minthe iPhone algemeen 8 23 May 2008 07:46
T9 uitzetten dureappel Archief 2 3 May 2008 14:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:57.