Muziek op je Iphone zetten

Muziek op je Iphone zetten discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik ben helemaal nieuw en zit met een probleem het is voor het eerst dat ik met een Iphone of Ipod werk, dus heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 November 2007, 15:42
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 40
Standaard Muziek op je Iphone zetten

Hallo, ik ben helemaal nieuw en zit met een probleem
het is voor het eerst dat ik met een Iphone of Ipod werk, dus heb ik wat problemen om mijn muziek op de Iphone te krijgen,
ik wil dus cd's gewoon in mappen op me Iphone hebben, maar ik krijg in Itunes ook geen mappen alles wordt gewoon onder elkaar gezet alle nummers??????
wie weet hoe ik gewoon mappen op mijn Iphone kan zetten
alvast bedankt
Roland

Laatst gewijzigd door drumworkshop; 10 November 2007 om 17:34. Reden: was iets fout gegaan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 November 2007, 02:15
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Bilzen - Belgi
Berichten: 139
Stuur een bericht via MSN naar Lucas Send a message via twitter to Lucas
Standaard

Je kan een folders maken.
Wat je moet doen is een Afspeellijst maken waar je de CD kan inzetten. Maar wat makkelijker is, is je CD volledig selecteren, rechtermuisknop >> Info Tonen en dan bij Album de naam opgeven.
Wanneer je dan synct (je bestanden dus op je iPhone zetten, via iTunes. iPhone gewoon aansluiten) en dan de iPod App opent op je iPhone dan kun je de liedjes sorteren per Album.
  #3  
Oud 11 November 2007, 10:00
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 40
Standaard

ok, ik zie idd al wat
onwijs bedankt
  #4  
Oud 16 November 2007, 23:50
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 67
Angry

Waarom zet I tunes die nummers allemaal op alfabet? Ik wil die in de albumvolgorde....
  #5  
Oud 16 November 2007, 23:54
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

Citaat:
Waarom zet I tunes die nummers allemaal op alfabet? Ik wil die in de albumvolgorde....
Hoe bedoel je? Want in je itunes library kan je instellen in welke volgorde die de muziek neerzet.
  #6  
Oud 18 November 2007, 13:33
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucas Bekijk bericht
Je kan een folders maken.
Wat je moet doen is een Afspeellijst maken waar je de CD kan inzetten. Maar wat makkelijker is, is je CD volledig selecteren, rechtermuisknop >> Info Tonen en dan bij Album de naam opgeven.
Wanneer je dan synct (je bestanden dus op je iPhone zetten, via iTunes. iPhone gewoon aansluiten) en dan de iPod App opent op je iPhone dan kun je de liedjes sorteren per Album.
Ik heb ook sindskort mijn Iphone. Maar ik doe iets fouts onder Itunes.
Ik maak een enkele afspeellijst om muziek te sync. naar de Iphone.
Hierin staan dan allle omgezette liedjes in AAC en gesorteerd op Album.
Dan selecteer ik alle liedjes - rechtermuisknop - Info tonen, dan krijg je een scherm: informatie voor meerdere onderdelen. Als ik hier een Illustratie in toevoeg en opsla. Dan pakt Itunes de illustratie mee. Maar als ik hem sync. met mijn Iphone. Krijg ik vraagtekens te zien bij de albums die gesync zijn.
Natuurlijk heb ik ook ff een reboot gedaan. Weet iemand hier een oplossing voor? (Een enkel album in de afspeellijst dan pakt hij wel de illustratie).
  #7  
Oud 18 November 2007, 14:38
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Berichten: 8
Standaard

Ik denk dat ik al het probleem heb gevonden.
Eerst de illustratie toevoegen aan het album (evt overige gegevens), dan pas omzetten naar ACC en neerzetten in de afspeellijst.
  #8  
Oud 28 November 2007, 22:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 2
Standaard

Beste,

Ik krijg geen muziek op mijn iPhone via iTunes.
iTunes vind mijn iPhone wel maar ik kan er geen muziek opzetten, ik denk beveiligd ofzo tegen schrijven...

Wat moet ik hiermee doen?

grtz
  #9  
Oud 1 December 2007, 07:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tom555 Bekijk bericht
Beste,

Ik krijg geen muziek op mijn iPhone via iTunes.
iTunes vind mijn iPhone wel maar ik kan er geen muziek opzetten, ik denk beveiligd ofzo tegen schrijven...

Wat moet ik hiermee doen?

grtz
Je moet eerst via installer ipod 2 of 3 installeren
  #10  
Oud 7 December 2007, 14:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 7
Standaard

ik heb dat ook soms in win xp met vista geen problem.
  #11  
Oud 31 December 2007, 00:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 27
Standaard

Ik had dat probleem ook, dat ik geen muziek op mijn iphone kon zetten.

Ik heb de oplossing in I tunes gevonden:
Bovenin het beginscherm vind je van die tabblaadjes met o.a.info, beltonen muziek etc..
Dan ga je naar muziek, vink je muziek synchroniseren aan en dan rechtsonder toepassen. Dan krijg je we een waarschuwing dat de huidige muziek verwijderd wordt, maar dat maakt niet uit want als het goed is staat er toch nog niks op.

Daarmee is bij mij het probleem verholpen.

Succes
  #12  
Oud 1 January 2008, 01:45
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 185
Standaard

Vergeet niet dat ook Winamp nu iPhone ondersteuning heeft.
Je moet wel even iets extra installeren, maar daarna kan je gewoon syncen met Winamp =]

Als meer mensen hier interesse in hebben kan ik wel een guide maken.
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
  #13  
Oud 15 February 2008, 11:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 76
Standaard

Ja, een guide voor een alternatief programma dan itunes klinkt geweldig... Mijn iphone arriveert vanavond volledig ready to go, maar ik heb een heilige schrik om iets fout te doen met itunes...
  #14  
Oud 8 April 2008, 20:52
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 17
Standaard

hallo,wat ik voor heb is dat ik meer dan 900 liedjes heb geselekteerd en bij het syncroniseren plaats hij er maar 71 op de iphone . kan iemand mij helpen
  #15  
Oud 8 April 2008, 21:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 40
Standaard

is je iphone vol?
  #16  
Oud 26 April 2008, 13:24
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 37
Standaard

ik heb voor ongeveer 15 gb aan muziek, maar ik wil maar 5 gb op mn iphone zetten ongeveer (ik heb de 8 gb versie maar ik wil hem niet helemaal vol met muziek hebben)

hoe selecteer je de muziek die je wel wilt synchroniseren en welke niet?
  #17  
Oud 26 April 2008, 13:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 40
Standaard

je kan gewoon een map maken in Itunes en die syncen op je Iphone die map selecteer je dan als je je Iphone hebt gekopppeld met je mac/pc en dan onder het kopje muziek vink je je map aan die je wil syncen
suc6
  #18  
Oud 26 April 2008, 18:49
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 37
Standaard

ik heb een nieuwe map gemaakt, maar ik kan geen muziek naar die map toe slepen.. heel raar. hoe moet ik muziek in die map krijgen?
  #19  
Oud 16 May 2008, 18:01
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Berichten: 1
Standaard

hallo, ik heb een probleem.. als ik muziek op mijn iphone wil zetten en ik een map aan klik van afspeel lijsten gooit die verder alles der af wat ik al op de iphone had staan.. hoe kan ik dat verhelpen???

alvast bedankt!!
  #20  
Oud 16 May 2008, 21:00
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Harderwijk
Berichten: 125
Standaard

waarschijnlijk onder tabblad samenvatting optie muziek en video's handmatig beheren aanvinken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Muziek: Muziek harder zetten op Iphone Solid_Snake Muziek, foto & video 5 9 February 2011 16:14
Mac OS X: ipod muziek op iphone zetten?? Shorty007 iTunes 2 25 December 2008 23:07
muziek van iphone op pc zetten mimarron Archief 1 7 October 2008 01:00
Muziek: hoe muziek op iphone zetten? marcelleke Muziek, foto & video 3 22 January 2008 21:21
Muziek: muziek op de iphone zetten Haagze sf2 Muziek, foto & video 12 17 January 2008 22:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:51.