Itunes kan programma's niet syncen met Iphone

Itunes kan programma's niet syncen met Iphone discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal, Ik heb sinds vorige week een Iphone en ik was er eerst heel blij mee, maar nu sta ik echt op het punt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19 November 2008, 12:34
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 2
Standaard Itunes kan programma's niet syncen met Iphone

Hoi allemaal,

Ik heb sinds vorige week een Iphone en ik was er eerst heel blij mee, maar nu sta ik echt op het punt om m uit het raam te gooien. Ik had, zoals velen hier, problemen met vastlopende apps en had via de zoekfunctie een topic daarover gelezen. Daar stond in dat ik moest proberen om ze via Itunes opnieuw erop te zetten. Ik heb dus netjes alle apps in Itunes gezet, maar het syncen lukt echt niet. Ik had al even gezocht op t forum en ik vond een ouder topic waarin stond dat je de computer moest machtigen. Ik heb dit al een paar keer gedaan. Intrekken, opnieuw machtigen, etc. Maar steeds (ookal is de pc gemachtigd) krijg ik dezelfde foutmelding: Sommige programma's uit uw iTunes-bibliotheek zijn niet op de Iphone geinstalleerd omdat u er niet bevoegd voor bent op deze computer. Ik ben echt ten einde raad, heeft iemand nog een idee?
Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 November 2008, 12:39
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

zorg er voor dat je "administrator" rechten hebt op je PC. dan iTunes eraf. Opniew iTunes installeren en synchroniseren.
Dit zal als het goed is je problemen oplossen.
  #3  
Oud 20 November 2008, 16:46
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 2
Standaard

Bedankt voor de tip! Alleen de gebruikersrechten aanpassen was gelukkig voldoende, hoefde iTunes niet opnieuw te installeren. Super bedankt!!
  #4  
Oud 13 January 2009, 00:16
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2009
Berichten: 1
Standaard

He hallo, ik heb hetzelfde probleem. Heb aardig lang gerommeld om eid gebruikersrechten aan te passen.... Hoe heb je dat precies gedaan??

Gr Sander
  #5  
Oud 18 May 2009, 20:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Berichten: 6
Standaard

Hoe heb je dat precies gedaan met die gebruikersrechten? Ik heb het probleem ook en wil het graag verhelpen.
  #6  
Oud 3 June 2009, 00:47
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

hoe krijg je de Apps dan op je pc? of een soort menu op je itunes?
download namelijk zelf alles via me AppStore
maar heb een filmpje gezien dat je ook via iTunes apps kunt beheren.

Maar dat is bij mij niet het geval.
  #7  
Oud 3 June 2009, 08:47
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
hoe krijg je de Apps dan op je pc? of een soort menu op je itunes?
download namelijk zelf alles via me AppStore
maar heb een filmpje gezien dat je ook via iTunes apps kunt beheren.

Maar dat is bij mij niet het geval.
Ik denk dat je je eens wat moet verdiepen in iTunes .
Klik eens op Programma's en kijk of die er al in staan? Zo niet, sluit je iPhone aan en klik rechts op je iPhone in iTunes, kies voor apps overzetten. Ben je iig al een eindje op weg.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #8  
Oud 3 June 2009, 13:06
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ik denk dat je je eens wat moet verdiepen in iTunes .
Klik eens op Programma's en kijk of die er al in staan? Zo niet, sluit je iPhone aan en klik rechts op je iPhone in iTunes, kies voor apps overzetten. Ben je iig al een eindje op weg.
ergens waar ik uitleg kan krijgen dan?
want rechterklik geeft mij alleen de mogelijkheid om "aankopen overzetten" maar er gebeurd niet veel.
  #9  
Oud 3 June 2009, 22:47
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Wat dacht je hiervan?
  #10  
Oud 4 June 2009, 14:08
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

en stel dat het niet werkt
  #11  
Oud 24 July 2009, 14:53
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Berichten: 4
Standaard

Hallo,

Ik ondervind hetzelfde probleem. Ik heb sinds vorige week een nieuwe PC aangeschaft (besturingssysteem Windows Vista Premium 64-bit). Toen ik probeerde mijn aankopen over te zetten van mijn iPod Touch 2G naar mijn PC kreeg ik de melding mijn computer te moeten machtigen.

Na dit gedaan te hebben kreeg ik alsnog de melding dat al mijn applicaties niet konden worden overgezet omdat ik niet gemachtigd ben dit te doen. Vervolgens heb ik mijn aankopen gesynchroniseerd met mijn oude PC en deze bestanden via een USB sticky op mijn nieuwe PC gezet en ze vervolgens naar iTunes te kopiren. Als ik nu probeer te synchroniseren met mijn iPod krijg ik weer dezelfde melding dat ik niet ben gemachtigd.

Ik heb het probleem opgezocht op google en ben uiteindelijk hier terechtgekomen. Hier las ik dat het eraan kan liggen of je op je PC een administrator bent of niet, dit ben ik, dus mijn vraag is: waar kan het dan wl aan liggen?

Mvg, Roel
  #12  
Oud 24 July 2009, 15:50
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Je zal met je account toch niet de volledige administrator rechten hebben (microsoft gedachte) je moet ff inloggen als administrator en dan iTunes opstarten en dan je PC machtigen. Nu kan je terug naar je normale account en kan je de apps wel syncen.

Weet je niet hoe je als admin moet inloggen, ik heb ergen in een van deze topics uitgelegd hoe je deze "verborgen" account kunt activeren waardoor je bij je login je kunt aanmelden als admin.
  #13  
Oud 24 July 2009, 16:31
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Berichten: 4
Standaard

Ok bedankt, ik ga even naar dat topic zoeken!
  #14  
Oud 24 July 2009, 16:36
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoelJ Bekijk bericht
Ok bedankt, ik ga even naar dat topic zoeken!
Heb hem al gevonden:

Inloggen op de PC als "Administrator", zie je geen admin bij inloggen dan moet je die ontgrendelen.

Heb je Vista moet je het volgende doen.

Click op start, type cmd in de Vista zoek box
cmd.exe verschijnt boven in de start box, rechtermuis drukken op cmd.exe. En dan uitvoeren als administrator.

Om Administrator account te activeren, type
"net user Administrator /active:yes" zonder de aanhalingstekens.

Om Administrator account te de-activeren, type
"net user Administrator /active:no" zonder de aanhalingstekens.


Hopelijk werkt dit.
Succes.
  #15  
Oud 24 July 2009, 16:57
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Heb hem al gevonden:

Inloggen op de PC als "Administrator", zie je geen admin bij inloggen dan moet je die ontgrendelen.

Heb je Vista moet je het volgende doen.

Click op start, type cmd in de Vista zoek box
cmd.exe verschijnt boven in de start box, rechtermuis drukken op cmd.exe. En dan uitvoeren als administrator.

Om Administrator account te activeren, type
"net user Administrator /active:yes" zonder de aanhalingstekens.

Om Administrator account te de-activeren, type
"net user Administrator /active:no" zonder de aanhalingstekens.


Hopelijk werkt dit.
Succes.
Ik heb de volgende vier cmd bestanden gevonden en heb de bovenste geprobeerd, maar dit haalt niets uit;

  #16  
Oud 24 July 2009, 20:15
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Berichten: 4
Standaard

Het is gelukt, ik heb bij afsluiten van de PC voor 'andere gebruiker' gekozen, hier zag ik een administrator account staan, ben vervolgens daarop ingelogd en heb iTunes daar gemachtigd. Ik kan daardoor nu met mijn huidige account aankopen overzetten tussen mijn PC en iPod.

Hartelijk dank voor de hulp,

Mvg, Roel
  #17  
Oud 30 July 2009, 15:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Locatie: Lochristi
Berichten: 6
Standaard

hoe machtig je iTunes ? ...

Libz
  #18  
Oud 30 July 2009, 16:36
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Libra Bekijk bericht
hoe machtig je iTunes ? ...

Libz
Open iTunes en klik in de werkbalk bovenin op 'Store'. Klik daarna op 'Computer machtigen...' en vul je iTunes-wachtwoord in. Hierna is je computer gemachtigt.
  #19  
Oud 2 August 2009, 23:07
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 4
Standaard

Ik heb het ook geprobeerd om "net user Administrator /active:yes" in te vullen maar ik krijg de melding "Toegang geweigerd".

Wie weet raad...
  #20  
Oud 9 May 2010, 14:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 1.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 9 May 2010
Berichten: 1
Standaard hoe werkt mail?

Hallo!

Ik word helemaal gek van de iphone!! ik heb wel veel gehad aan julie hulp!!
Maar bij de mail kom ik er helemaal niet uit!!
hoe kan ik een mail account openen?
ik heb als provider t-mobile en de iphone 3G
ik kan bij app store niets downloaden omdat ik eerst mijn mail moet verifieeren, maar ik kan niet eens inloggen:S

kan iemand mij helpen??
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
kan contacten niet syncen via Itunes margavintges iTunes 0 28 March 2011 00:50
Programma's vooralsnog syncen met Itunes ppriest iTunes 2 18 May 2010 10:57
Kan App store programma's niet synchen met itunes robins1982 iTunes 0 23 April 2010 14:16
Kan niet mijn photos syncen in itunes, error 50! orli iTunes 8 14 November 2009 14:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:16.