synch verwijdert programma's

synch verwijdert programma's discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) hey all, ik heb me helemaal suf gezocht maar kan niet het juiste antwoord vinden. Ik heb gezoch op google, wiki en fora maar het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 July 2009, 13:04
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2009
Berichten: 79
Standaard synch verwijdert programma's

hey all,

ik heb me helemaal suf gezocht maar kan niet het juiste antwoord vinden. Ik heb gezoch op google, wiki en fora maar het wil me niet lukken.

Maar als ik op mijn iphone prog's installeer dan worden ze door itunes net zo hard weer verwijderd. Het stomme is dat hij de ene keer ze wel synct en de volgende keer kan hij zo alles weer verwijderen.

Ik snap hier niets van en het is mega irritant... kan iemand mij ermee helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 July 2009, 13:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Delft
Berichten: 297
Standaard

dat is wel heel vreemd.. Hoewel mijn iTunes gooit soms ook ineens een programma van mijn iPhone. Het beste wat je kunt doen is de apps via je computer zelf kopen.

Dit kun je met betaalde apps gewoon weer doen, dan zegt ie iets van 'druk OK om de applicatie nogmaals te downloaden'
__________________
Italiaanse iPhone 3GS 32 GB Black
  #3  
Oud 11 July 2009, 13:59
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2009
Berichten: 79
Standaard

het gaat meestal niet om 'gekochte' apps. Vaak wel hoor maar soms ook niet... als je begrijpt wat ik bedoel
  #4  
Oud 11 July 2009, 15:14
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LuigiStyla Bekijk bericht
dat is wel heel vreemd.. Hoewel mijn iTunes gooit soms ook ineens een programma van mijn iPhone. Het beste wat je kunt doen is de apps via je computer zelf kopen.

Dit kun je met betaalde apps gewoon weer doen, dan zegt ie iets van 'druk OK om de applicatie nogmaals te downloaden'
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door callous Bekijk bericht
het gaat meestal niet om 'gekochte' apps. Vaak wel hoor maar soms ook niet... als je begrijpt wat ik bedoel
Juist dn is het advies van LuigiStyla de oplossing: als je ze gewoon koopt zul je dit zelf gecreerde probleem niet/veel minder tegenkomen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 11 July 2009, 23:51
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2009
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Juist dn is het advies van LuigiStyla de oplossing: als je ze gewoon koopt zul je dit zelf gecreerde probleem niet/veel minder tegenkomen.
dus iedereen die een gejailbreak heeft, heeft dit probleem?
  #6  
Oud 12 July 2009, 01:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Delft
Berichten: 297
Standaard

Nee natuurlijk niet, waarom denk je dat? Herstel en jailbreak je iPhone opnieuw, misschien dat dat de problemen verhelpt.
  #7  
Oud 12 July 2009, 10:46
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

 Verplaatst naar: Syncronisatie
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #8  
Oud 12 July 2009, 17:10
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2009
Berichten: 79
Standaard

bestaat er niet zo iets dat je kan aangeven dat je iphone ALTIJD leading is?
Ik kan die optie namelijk nergens vinden in itunes of de iphone zelf.

Ik heb namelijk ook al gehad, voor de jailbrake dat bij een verse itunes installatie ook alles, inclusief muziek, werd verwijderd
  #9  
Oud 13 July 2009, 09:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Limburg
Berichten: 87
Standaard

Gewoon zorgen dat in itunes staat aangevinkt dat alle apps gesynct moeten worden.
Op deze manier krijg je een melding als itunes ziet dat je met je iPhone een app hebt geinstalleerd, en vraagt hij of het aan de library moet toegevoegd worden.
  #10  
Oud 14 September 2009, 22:05
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Berichten: 22
Send a message via twitter to Markboefje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LuigiStyla Bekijk bericht
dat is wel heel vreemd.. Hoewel mijn iTunes gooit soms ook ineens een programma van mijn iPhone. Het beste wat je kunt doen is de apps via je computer zelf kopen.

Dit kun je met betaalde apps gewoon weer doen, dan zegt ie iets van 'druk OK om de applicatie nogmaals te downloaden'

Ik wil een reeds gekochte app opnieuw kopen installeren op mijn iPhone, maar krijg bijgevoegde melding.

En als ik de berichten hiervoor lees dan kan ik 'gewoon' op Koop drukken en daarna krijg ik pas de melding dat ik deze app reeds al heb gekocht? Klopt dat. Ik ben er namelijk niet zo zeker van, dus vandaar even de check check dubbelcheck.
Het gaat maar om 0,79, maar toch

Graag jullie reactie. BVD.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Betaalde app.jpg‎ (58,0 KB, 11x gelezen)
  #11  
Oud 14 September 2009, 22:06
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Markboefje Bekijk bericht
Ik wil een reeds gekochte app opnieuw kopen installeren op mijn iPhone, maar krijg bijgevoegde melding.

En als ik de berichten hiervoor lees dan kan ik 'gewoon' op Koop drukken en daarna krijg ik pas de melding dat ik deze app reeds al heb gekocht? Klopt dat. Ik ben er namelijk niet zo zeker van, dus vandaar even de check check dubbelcheck.
Het gaat maar om 0,79, maar toch

Graag jullie reactie. BVD.
Eenmaal gekocht = betaald dus je hoeft niet opnieuw te betalen.
  #12  
Oud 14 September 2009, 22:12
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Berichten: 22
Send a message via twitter to Markboefje
Standaard

Vreemd dat ik die melding dan niet krijg vr de in mijn vorige bericht toegevoegde scherm/melding.

Net zoals bij gratis apps als je daar op Haal op hebt gedrukt krijg je meteen de melding dat je deze al een keer gedownload hebt en druk op Ok als je hem nogmaals wilt downloaden.

Nu suggereren ze dat je het toch nog een keer moet kopen, zo van weet je het zeker dat je deze app wilt kopen?????

Laatst gewijzigd door Markboefje; 14 September 2009 om 22:16.
  #13  
Oud 13 August 2010, 17:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem als in de openingspost, is hier al een oplossing voor gevonden?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Iphone4 synch en IPhone3g reset NoudH iTunes 1 20 August 2010 21:58
itunes synch reservekopie kimmeketjuh iTunes 0 18 July 2010 02:31
Calendar synch niet met iCal lema iTunes 2 7 January 2009 12:51
kalender synch stefaand iTunes 2 16 January 2008 09:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:19.