Apps overzetten van Iphone naar een 2e computer

Apps overzetten van Iphone naar een 2e computer discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een iPhone 3G, en heb die (handmatig) beheert op een PC van mijn ouders. Nu staan er veel nummers en albumcovers op, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 August 2008, 15:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Berichten: 16
Standaard iTunes op tweede PC,hoe kan ik mijn iPhone beheren?help!

Hallo,
ik heb een iPhone 3G, en heb die (handmatig) beheert op een PC van mijn ouders. Nu staan er veel nummers en albumcovers op, welke ik er op wil laten. Ook staan er een aantal fims op die ik al gezien heb en welke er af moeten. Dit was via iTunes bij mijn ouders geen probleem, maar op mijn eigen PC werkt dit niet.
Mijn iPhone wordt wel gewoon herkent door iTunes, echter, als ik op de "tabs" van muziek en films klik, staan deze allemaal in het licht grijs en kan ik deze niet selecteren. Dit komt denk ik omdat er bij de "tab" 'samenvatting' bij 'opties' niets staat aangevinkt. Normaal gesproken heb ik de optie 'muziek en video's handmatig beheren' aangevinkt, maar als ik dit nu doe op mijn eigen PC en dan op 'toepassen' klik, zegt ie: "De iPhone is gesynct met een andere iTunesbibliotheek, wilt u deze iPhone wissen en syncen met deze iTunesbibliotheek?" Ik kan dan kiezen voor 'wissen en syncen' en 'annuleren'. Bij de eerste keuze ben ik bang dat alles gewist wordt, en met annuleren kan ik mijn iPhone niet beheren op mijn eigen PC!
Hopelijk kan iemand mij hierbij helpen! Ik wel al mijn eigen PC gemachtigt voor de iTunes store, want ik dacht eerst dat het misschien daaraan zou liggen.
Hoop snel van iemand te horen!
vriendelijke groeten,
Derks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 August 2008, 15:58
jeffreyk's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 179
Standaard

'wissen en syncen' dat moet je gewoon doen alleen alles is weg van je iphone maar dan kan je wel vanaf je eigen pc je iphone beheren
__________________
iPhone 8GB UK 2G(2.0.1) Jailbraked en Unlocked
  #3  
Oud 30 August 2008, 12:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 23
Standaard

Ik zit met 't zelfde probleem eigenlijk, ik wil zowel vanaf m'n werk computer als van m'n prive computer en evt. laptop kunnen syncen, maar wil dan niet iedere keer m'n iphone helemaal leeghalen.

Hoe kan ik dit doen??
  #4  
Oud 17 August 2009, 17:21
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 8
Question Apps overzetten van Iphone naar een 2e computer

Hallo iedereen,

Ik ben sinds kort een trotse eigenaar van een Iphone 3gs en ik probeer er een beetje wegwijs in te geraken. Mijn huisgenoot heeft aangeboden om wat handige apps op mijn iphone te zetten. Deze apps staan nu echter op mijn Iphone, maar ik wil deze nu op mijn laptop overzetten. Je voelt het al van verre aankomen, dit lukt maar niet.

Ik heb al wat andere discussies doorgelezen, maar na tevergeefs proberen raak ik inmiddels een beetje gefrustreerd.

Dit is wat ik gedaan heb:
1. Huisgenoot heeft apps op mijn iphone gezet en mijn apple ID account op zijn computer gemachtigd.

2. Ik sluit mijn Iphone aan en klik op 'Iphone aankopen overzetten van Iphone'

3. Ik krijg de melding 'Sommige aangeschafte onderdelen op de Iphone (..) kunnen niet naar de Itunes-bibliotheek worden overgezet, omdat u niet bevoegd bent om ze af te spelen op deze computer.'
Om deze computer te machtigen voor het gebruik van bij de iTunes Store gekochte onderdelen, kiest u Store > Computer machtigen


4. Mijn huisgenoot machtigt mij vervolgens op bovestaande wijze en ik krijg de pop-up 'Deze computer is gemachtigd. U hebt in totaal 2 computers van de beschikbare 5 gemachtigd.'

5. Ik klik vervolgens op Bestand -> aankopen overzetten en ik krijg de foutmelding van punt 3 opnieuw.

6. In plaats van punt 5 klik ik op Apparaten - Iphone en vervolgens rechtermuisknop -> aankopen overzetten.

7. Wederom de foutmelding van punt 3

Ik heb het idee dat ik iets nogal simpels fout doe, maar googlen op de foutmelding levert mij niets bruikbaars op.

Is er iemand die mij kan helpen?

Thnx in advance
  #5  
Oud 17 August 2009, 20:05
Funske's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Smile

De volgorde is niet helemaal goed.

1. Jouw huisgenoot moet die apps op een USB-stick zetten.
2. Vanuit die stick sleep jij ze naar het scherm van iTunes waar andere apps ook al op staan.
3. Jouw huisgenoot moet jouw laptop machtigen. Dit doet hij achter jouw laptop in iTunes.
4. Synchroniseren en als het goed is werkt het.

Op deze manier heb ik ook enkele apps op de iPhone van mijn vrouw gezet en op die van een vriendin van haar.

Vandaag hetzelfde gedaan met TomTom en dat werkt prima.
Alleen bij het zoeken naar updates zal dat via het account van die huisgenoot moeten gaan.
__________________
Have Fun
Funske
  #6  
Oud 17 August 2009, 23:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Funske Bekijk bericht
De volgorde is niet helemaal goed.

1. Jouw huisgenoot moet die apps op een USB-stick zetten.
2. Vanuit die stick sleep jij ze naar het scherm van iTunes waar andere apps ook al op staan.
3. Jouw huisgenoot moet jouw laptop machtigen. Dit doet hij achter jouw laptop in iTunes.
4. Synchroniseren en als het goed is werkt het.

Op deze manier heb ik ook enkele apps op de iPhone van mijn vrouw gezet en op die van een vriendin van haar.

Vandaag hetzelfde gedaan met TomTom en dat werkt prima.
Alleen bij het zoeken naar updates zal dat via het account van die huisgenoot moeten gaan.
weet je ook, heb dit onderwerp al op meerdere plekken staan maar geen reactie helaas of je itunes in zijn geheel op de d schijf kan opslaan want overal staat omschreven hoe je de muziek erheen krijgt maar ik wil het hele itunes gebeure erheen want mijn partitie c is veel te klein helaas
  #7  
Oud 18 August 2009, 12:43
Funske's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

Volgens mij kun je het programma wel op D installeren, maar de folder van iTunes staat volgens mij altijd op de C-schijf onder mijn documenten.
  #8  
Oud 18 August 2009, 17:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar El_Diablo
Standaard

Ik heb ook een probleempje, ik heb mijn laptop schoongemaakt, dus alles is weg.
Nu wil ik al mijn programma's die op mijn iphone heb in itunes zetten, maar dat lukt op de 1 of andere manier niet???

Ik doe bestand en dan aankopen overzetten van iphone, hij start dan op maar even later stopt hij er mee.

Weet iemand wat ik fout doe?
Alvast bedankt
  #9  
Oud 18 August 2009, 17:14
Funske's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

Wat is bij jou "even later"? Ik zou hem gewoon eens lekker zijn gang laten gaan en 10 minuten of langer wachten
  #10  
Oud 18 August 2009, 17:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar El_Diablo
Standaard

even later is in dit geval 1 a 2 seconden

maar geduld is een schone zaak, want volgens mij is hij nu wel bezig
  #11  
Oud 18 August 2009, 17:34
Funske's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

I rest my case.............
  #12  
Oud 21 August 2009, 23:17
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Standaard

Die van mij slaat ook na 1 sec uit hoe kan je de bestanden van je iphone nou terug krijgen in itunes??
  #13  
Oud 22 August 2009, 11:13
Funske's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door esjaty Bekijk bericht
Die van mij slaat ook na 1 sec uit hoe kan je de bestanden van je iphone nou terug krijgen in itunes??
Slaat uit?? Wordt die rood of zo? Of heeft hij uitslag?

Wat gebeurt er precies?

Laatst gewijzigd door Funske; 23 August 2009 om 19:39.
  #14  
Oud 23 August 2009, 19:22
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Standaard

Hij gaat na 1 sec terug in itunes en zet dus geen bestanden over
  #15  
Oud 23 August 2009, 19:41
Funske's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

Heb je gedaan wat in de eerste post staat?
  #16  
Oud 23 August 2009, 19:52
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Standaard

de apps zijn inmiddels wel overgezet, maar mn beltonen, muziek en foto's krijg ik dus niet over naar itunes...
Ook het bericht dat de computer nu gemachtigd is en dat er nu 2 computers van de 5 beschikbare gemachtigd zijn.
Het is dezelfde pc, alleen heb ik deze dus helemaal geformateerd.
  #17  
Oud 23 August 2009, 19:58
Funske's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

Helaas, ik weet niet goed hoe dat precies in Windhoos gaat.
Op mijn mac ken ik dat soort problemen niet. Sorry.
  #18  
Oud 23 August 2009, 20:23
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Standaard

word dus gewoon tijd voor een appeltje............
  #19  
Oud 23 August 2009, 20:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Berichten: 67
Standaard

dat zou apple mischien graag hebben maar met windows moet het ook gewoon lukken
  #20  
Oud 23 August 2009, 21:39
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Standaard

Ja ik zou het graag willen, maar ik krijg het niet voor elkaar om alles wat op mn iphone staat over te zetten naar itunes....
Reageren

Labels
apps, foutmelding, gemachtigd, overzetten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps van een Jailbroken Device naar een Non-Jailbroken Device overzetten DonThierry Archief 2 22 April 2011 17:25
Bestanden overzetten van Iphone naar computer Caszje iTunes 3 22 March 2011 16:04
Foto's van de computer naar de iphone 4 overzetten ? walid_thaibokser iTunes 0 1 August 2010 19:50
Muziek van iPhone naar computer overzetten willy83 Archief 1 21 February 2008 11:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:55.