Foutmelding in iTunes bij configureren iPhone 4

Foutmelding in iTunes bij configureren iPhone 4 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een 3G maar gisteren heb ik een iPhone 4 gekocht. Wilde hem configureren, maar eerst herkende iTunes hem niet. Op internet gelezen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 July 2011, 12:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Locatie: Zeist
Berichten: 3
Standaard Foutmelding in iTunes bij configureren iPhone 4

Hallo, ik heb een 3G maar gisteren heb ik een iPhone 4 gekocht. Wilde hem configureren, maar eerst herkende iTunes hem niet. Op internet gelezen dat ik dan iTunes moest verwijderen en opnieuw installeren. Dat gedaan en toen kwam ik een stapje verder, maar toen kreeg ik ineens de volgende melding:
iTunes heeft een iPhone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze iPhone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met iTunes.
Dus heb ik op herstellen geklikt. Maar toen gaf hij de volgende melding:
De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1611).
Op internet staat dat het een hardware-fout is en er worden wat suggesties genoemd. Van alles geprobeerd, maar niets werkt. Hij blijft beide meldingen telkens geven.
Weet iemand wat er aan de hand is en of het nog verholpen kan worden??? Of moet ik terug naar de winkel en een andere iPhone vragen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 July 2011, 15:57
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 592
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Probeer eens om je hostsfile aan te passen.
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts, ff openen met kladblok en alles waar apple in voorkomt verwijderen, opslaan en opnieuw proberen.
__________________
iMac 27" i5 iPhone 8 64gb iPad 3 wi-fi 16gb
  #3  
Oud 10 July 2011, 16:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Locatie: Zeist
Berichten: 3
Standaard

@ kokkie44, er staat nergens in het kladblok Apple genoemd, dus kan ik ook niets verwijderen. In ieder geval dank voor het meedenken!
  #4  
Oud 10 July 2011, 16:42
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 592
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Misschien hier ff kijken
  #5  
Oud 10 July 2011, 16:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Locatie: Zeist
Berichten: 3
Standaard

Thanks again! Ik ga kijken of er iets bijzit wat helpt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Itunes wil iphone opnieuw configureren Brimme iTunes 8 29 July 2015 20:26
Windows: Foutmelding bij starten Itunes Nailluver iTunes 4 26 June 2011 11:01
Foutmelding -39 bij synchronisatie met iTunes 9.2 Lispeltuut iTunes 3 21 June 2010 18:33
Itunes foutmelding(6) bij herstellen iphone firmwire juulie Unlock [archief] 12 12 May 2008 02:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:28.