Tomtom en geen gps signaal

Tomtom en geen gps signaal discussie in iPad Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik zal wel een oen zijn, maar weet niet waarom het volgende gebeurd: het opstarten van tomtom v1.10 op de ipad2 gaat goed, maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 August 2012, 17:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2011
Berichten: 17
Standaard Tomtom en geen gps signaal

Hallo, ik zal wel een oen zijn, maar weet niet waarom het volgende gebeurd: het opstarten van tomtom v1.10 op de ipad2 gaat goed, maar dan is er de boodschap: geen gps signaal. Wat zou dat kunnen zijn? Gr adon
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 August 2012, 17:59
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.940
Standaard

Heb je een Wi-Fi only iPad, of een die ook 3G (en dus een GPS module) heeft?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 21 August 2012, 20:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2011
Berichten: 17
Standaard

Ik denk alleen Wi-Fi (er zit geen simkaartje in) maar bij maps vraagt de ipad om de huidigenpositie te gebruiken, dus ik nam/neem aan dat er gps in zit??
Gr adon
  #4  
Oud 21 August 2012, 20:39
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.940
Standaard

Maps gebruikt dan waarschijnlijk Wi-Fo GeoLocatie.

De GPS module zit alleen in de 3G modellen.
  #5  
Oud 22 August 2012, 08:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2011
Berichten: 17
Standaard

Dan is het duidelijk! Dank, adon
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TomTom Benelux geen GPS signaal inVisionxxx iPhone Navigatie 33 24 September 2011 17:31
Hardware: Geen GPS signaal sjorriss iPhone Navigatie 55 14 July 2010 09:00
tomtom geen gps signaal Mad Hankey iPhone Navigatie 11 1 April 2010 19:40
Software: Navigon signaal - Tomtom geen signaal dettie iPhone Navigatie 8 4 September 2009 23:34
geen gps signaal tt iphoneremon Archief 1 19 August 2009 16:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:45.