Yelo telenet

Yelo telenet discussie in iPad Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vandaag yelo geinstalleerd, maar ik kom maar niet ingelogd, terwijl mijn inlog juist is en ook het paswoord, steeds de boodschap " inlognaam ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 July 2011, 21:14
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard Yelo telenet

Ik heb vandaag yelo geinstalleerd, maar ik kom maar niet ingelogd, terwijl mijn inlog juist is en ook het paswoord, steeds de boodschap " inlognaam of ^pasw onjuist, wat doe ik fout of moet er iets ingesteld worden , graag uw hulp
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 July 2011, 22:36
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door giljom Bekijk bericht
Ik heb vandaag yelo geinstalleerd, maar ik kom maar niet ingelogd, terwijl mijn inlog juist is en ook het paswoord, steeds de boodschap " inlognaam of ^pasw onjuist, wat doe ik fout of moet er iets ingesteld worden , graag uw hulp
Je bent niet de enige merk ik, vraag het anders eens op deze site:

Telenet Digital Caf - Het forum over digitale televisie via Telenet - powered by vBulletin

Of

Forumoverzicht - Userbase
  #3  
Oud 23 July 2011, 22:41
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard

bedankt voor de snelle reactie , maar op dat forum zal ik niets vinden denk ik
  #4  
Oud 23 July 2011, 22:47
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door giljom Bekijk bericht
bedankt voor de snelle reactie , maar op dat forum zal ik niets vinden denk ik
Je kan het er wel vragen he, ik weet er daar al topics van zijn, ik zit zelf ook op die fora.
En kan niemand je helpen bel dan eens naar telenet.
  #5  
Oud 26 July 2011, 17:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 8
Standaard

Ik log in op Yelo door het ingeven van mijn telenet-email.
  #6  
Oud 30 July 2011, 08:54
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 142
Standaard

Hallo

Je moet eerst een Telenet login aanmaken en in Yelo aanliggen met deze Telenet login.
Via deze Telenet login herkent Yelo jouw digicorder.
Een Yelo login maken alleen is onvoldoende om ook je digicorder te kunnen programmeren.
Werkt bij mij goed.
  #7  
Oud 27 November 2011, 22:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Inloggen bij Yelo op mijn iphone lukt bij mij ook niet.
Ik krijg steeds melding: "Aanmelden is mislukt. Telenet-login en/of wachtwoord verkeerd."

Op mijn desktop lukt het wel.
Als ik via safari naar Yelo ga en ik log daar in lukt het wel.
Via de app niet.
Enkele dagen geleden werkte het wel.
  #8  
Oud 27 November 2011, 22:12
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard

Ik heb ook geprobeerd, en bij mij lukt het ook niet via app, ik ga morgen bellen naar telenet, als u het weet laat dan eens iets weten
  #9  
Oud 27 November 2011, 22:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door giljom Bekijk bericht
, als u het weet laat dan eens iets weten
Uiteraard.
  #10  
Oud 27 November 2011, 22:58
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 142
Standaard

Bij mij en enkele vrienden het zelfde probleem .....

Probleem met de laatste app update ? Of de Telenet server ?
  #11  
Oud 28 November 2011, 10:32
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard

Ik kon deze morgen gewoon aanmelden, ik denk dat er wat was met de server
  #12  
Oud 28 November 2011, 12:36
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Er waren aangekondigde onderhoudswerken waardoor yelo dit weekend niet bereikbaar was.
  #13  
Oud 4 December 2011, 21:52
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Voor mensen die yelo hebben een goeie tip mss; je kan altijd eens checken op facebook en naar de telenet gaan daar, daar stond het op ze onderhoudswerken doen en wanneer en of het verlengd word enz....
  #14  
Oud 2 March 2012, 12:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Ze hebben bij Telepret een app update uitgevoerd.
Yelo werkt weer van geen kanten.
Onbegrijpelijk voor een firma als Telenet.
  #15  
Oud 12 August 2012, 16:44
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 191
Standaard

Moet je nu eigenlijk tv EN internet hebben om van deze app gebruik te kunnen maken? Want heb enkel digitale tv en zou het fantastisch vinden mocht ik vanop mijn nieuwe ipad programma's kon bekijken en mijn digicorder orders geven ...
  #16  
Oud 15 August 2012, 06:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 May 2009
Locatie: Herentals, Belgi
Berichten: 35
Standaard

als je enkel tv hebt, dan kan je enkel de digibox instellen. Programma's bekijken is niet mogelijk.
  #17  
Oud 15 August 2012, 15:21
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door g4ce Bekijk bericht
als je enkel tv hebt, dan kan je enkel de digibox instellen. Programma's bekijken is niet mogelijk.

Pfff uitzuigers
  #18  
Oud 15 August 2012, 16:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 May 2009
Locatie: Herentals, Belgi
Berichten: 35
Standaard

Je kan ook naar belgacom overschakelen, hun TV-overal app kan wel live tv kijken. Via Wi-Fi of 3G. Maar zij hebben spijtig genoeg geen prime of sporting telenet.

Ik vind het ook zeer irritant dat dit niet kan, bij telenet moet je om te kunnen streamen ook verbonden zijn met hun eigen netwerk. Dus met een eigen Wi-Fi router, telenet hotspot of homespot, 3G zal ook niet werken.
  #19  
Oud 15 August 2012, 23:21
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 191
Standaard

Dit heb ik ook ja, die tv overal, heb belgacom tv+ internet en vindt deze app echt geweldig, daarom vindt ik het extra jammer dat ik dit bij telenet niet kan, mijn sporting prime op de ipad bekijken ....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Yelo telenet wwl iPhone Apps 4 7 January 2012 14:41
krant lezen via Ipad 2? (HLN) - films kijken via Yelo (hotspot) stoffel1980 iPad algemeen 8 28 July 2011 18:57
Stream problemen met oa Yelo & Safari Miki99Ronaldo iPad algemeen 3 10 May 2011 11:36
yelo tv geen livebeelden 3Gjoker iPhone Apps 11 21 January 2011 00:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:21.