Camera Connection Kit en filmpjes gemaakt met Canon

Camera Connection Kit en filmpjes gemaakt met Canon discussie in iPad accessoires en onderdelen forum; ( verdwijnt na registratie ) Gisteren de camera connection kit voor het eerst gebruikt, dat werkt verrassend snel: 4Gb in 5 minuutjes. Hij backupt ook de filmpjes maar die speelt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad accessoires en onderdelen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 May 2010, 19:03
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Berichten: 54
Standaard Camera Connection Kit en filmpjes gemaakt met Canon

Gisteren de camera connection kit voor het eerst gebruikt, dat werkt verrassend snel: 4Gb in 5 minuutjes. Hij backupt ook de filmpjes maar die speelt hij helaas niet af. Ik denk omdat ze op de SDkaart .mov heten maar het zijn gewoon HD filmpjes in Quicktimeformaat. Weet iemand daarvoor een oplossing? Afspelen zou een leuke toevoeging zijn als ik onderweg ben.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 May 2010, 23:20
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2008
Locatie: Schiedam
Berichten: 238
Standaard

converten op pc? Maar denk dat je juist de omweg van eerst op je pc zetten wilt voorkomen.. Ik weet het zo snel even niet, maar heb me dan ook niet echt bezig gehouden met die connection kit.
__________________
iPhone 3G 16GB zwart. iPhone 3GS 16GB wit. iPhone 4 16GB zwart. iPad 32GB Wi-Fi.
  #3  
Oud 30 May 2010, 23:38
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Berichten: 54
Standaard

Kik vind het aardig dat je een reactie geeft Floris, maar..
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jacqie Bekijk bericht
Afspelen zou een leuke toevoeging zijn als ik onderweg ben.
Ik heb geen desktop in mn handtas

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door florishoudijk Bekijk bericht
maar heb me dan ook niet echt bezig gehouden met die connection kit.
Ik hoop ook op reacties van mensen die bijvoorbeeld wel net de oplossing hebben of een concreet idee Toch dank voor je moeite.
  #4  
Oud 31 May 2010, 00:03
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 95
Send a message via twitter to psvu2
Standaard

Zal wel niet kunnen ivm bestands naam met mijn Nikon lukt het wel in iedergeval om filmpies af te spelen
__________________
Www.twitter.com/psvu2
  #5  
Oud 31 May 2010, 21:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 95
Send a message via twitter to psvu2
Standaard

vraag hoe krijg je de foto's vanaf je iPad lukt dit alleen via verkenner op de pc/mac?
jammer dat je nog steeds geen mappen aan kan maken op je ipad voor de foto's die je ontvangt via mail/screenshot/opslaat.
en waarom kun je geen foto's verwijderen die je geimporteerd hebt via itunes zodat ik niet eest 600 foto's door moet spitten om de leukste uit te zoeken voor op de iPad!

de connector werkt verder perfect en snel alleen usb stick wilt nog niet echt lukken
  #6  
Oud 1 June 2010, 01:24
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 798
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jacqie Bekijk bericht
Kik vind het aardig dat je een reactie geeft Floris, maar..

Ik heb geen desktop in mn handtas


Ik hoop ook op reacties van mensen die bijvoorbeeld wel net de oplossing hebben of een concreet idee Toch dank voor je moeite.
Het heeft te maken met het geluidsformat dat canon gebruikt. iPad ondersteund alleen AAC. Canon gebruikt dat format niet in alle modellen. Volgens mij is er geen oplossing voor. Denk niet dat je het geluid van je camera kunt aanpassen.
  #7  
Oud 1 June 2010, 04:33
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2010
Berichten: 52
Stuur een bericht via Skype™ naar iTalk Send a message via twitter to iTalk
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psvu2 Bekijk bericht
vraag hoe krijg je de foto's vanaf je iPad lukt dit alleen via verkenner op de pc/mac?
jammer dat je nog steeds geen mappen aan kan maken op je ipad voor de foto's die je ontvangt via mail/screenshot/opslaat.
en waarom kun je geen foto's verwijderen die je geimporteerd hebt via itunes zodat ik niet eest 600 foto's door moet spitten om de leukste uit te zoeken voor op de iPad!

de connector werkt verder perfect en snel alleen usb stick wilt nog niet echt lukken
Foto's kun je alleen verwijderen als je iPad is verbonden met je computer, dan in het iPad deel van iTunes (NB!) verwijderen en vervolgens synchroniseren. Dan blijven ze wel op je computer staan maar niet (allemaal) meer op je iPad.
  #8  
Oud 1 June 2010, 09:49
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 95
Send a message via twitter to psvu2
Standaard

Dat is dan wel jammer dat je eerst op de pc de foto' 's moet uitzoeken in een andere map zetten en die dan syncen
  #9  
Oud 1 June 2010, 11:44
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 798
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iTalk Bekijk bericht
Foto's kun je alleen verwijderen als je iPad is verbonden met je computer, dan in het iPad deel van iTunes (NB!) verwijderen en vervolgens synchroniseren. Dan blijven ze wel op je computer staan maar niet (allemaal) meer op je iPad.
Volgens mij lopen er twee topics door elkaar......
  #10  
Oud 2 June 2010, 10:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Locatie: Hasselt
Berichten: 11
Standaard

Ik had dit probleem ook met HD filmpjes van meer dan 720p, ge moet in in cydia het prog ifile downloaden, een soort filebrowser. En als je dan naar je filmpjes navigeert spelen ze af op de iPad
  #11  
Oud 2 June 2010, 13:07
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 798
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fanatix Bekijk bericht
Ik had dit probleem ook met HD filmpjes van meer dan 720p, ge moet in in cydia het prog ifile downloaden, een soort filebrowser. En als je dan naar je filmpjes navigeert spelen ze af op de iPad

De vraagsteller en vele anderen hebben geen Jailbreak toegepast.
  #12  
Oud 5 August 2010, 12:25
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 January 2010
Berichten: 7
Question Camera connection Kit

Ik krijg de melding 'Accessoire gebruikt teveel stroom' wanneer ik de camera connection Kit rechtstreeks op mijn Nikon-camera aansluit. Wat moet ik met deze melding? Hebben jullie hier ook last van?
  #13  
Oud 5 August 2010, 13:07
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 16
Standaard

Dan vrees ik dat de camera te veel voeding vanuit de usb poort nodig heeft. Deze zelfde melding krijg ik ook als ik er usb speakers op aansluit.
  #14  
Oud 5 August 2010, 21:12
» iPod touch 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2010
Berichten: 26
Standaard

Lekker topic, alleen maar verschillende vragen. Vraag aan de TS, jackie, welke canon camera heb je en zijn je filmpjes 480p, 720p of 1080i?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Canon Camera en Connection kit op Ipad Paraic iPad algemeen 18 10 February 2012 12:31
Camera connection kit alternatief thomth iPad accessoires en onderdelen 16 3 February 2012 11:46
Foto's verwerken met Camera Connection Kit harrys iPad accessoires en onderdelen 21 1 April 2011 02:42
Camera Connection Kit en randapparatuur BarB iPad accessoires en onderdelen 15 6 March 2011 22:38
camera connection kit waltapple iPad accessoires en onderdelen 35 23 July 2010 14:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:58.