Nieuwe ipad2

Nieuwe ipad2 discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Sinds gisteren ben ik in het bezit van een iPad 2 16gb zwart en alleen met Wifi . Toen ik hem gisteren binnen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 June 2012, 16:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2012
Locatie: Lelystad
Berichten: 6
Smile Nieuwe ipad2

Hallo allemaal,

Sinds gisteren ben ik in het bezit van een iPad 2 16gb zwart en alleen met Wi-Fi. Toen ik hem gisteren binnen kreeg heb ik hem normaal opgestart. De firmware was standaard 5.0. Ik heb hem direct upgrade uitgevoerd naar firmware 5.1.1, hierbij heb ik niet opgelet of mijn schermrotatie het deed. Nu doet de schermrotatie het dus niet. Ik heb alle opties geprobeerd zowel rechts boven knopje, dus dat er rechts boven in het scherm geen slotje staat. Als de instelling verandert zodat dat knopje het geluid zou worden. En ik dus via de twee keer start knop onder moest swypen naar rechts. Dit heeft ook geen effect. Ik heb de iPad een aantal keren opnieuw opgestart en zelfs alles er af gegooit, maar dit mocht ook niet baten. Het valt mij wel op dat het bijvoorbeeld bij de games Smurfs en Angry Birds het scherm wel kantelt.... Iemand als nog een oplossing, want dit is best wel hinderlijk.

Groeten Marco
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 June 2012, 19:55
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.623
Standaard

Heb je een magnetische cover ? Zo ja, verwijder die eens.
  #3  
Oud 16 June 2012, 20:10
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2012
Locatie: Lelystad
Berichten: 6
Standaard

Zit een cover om van Kensington, het maakt niet uit of die erom zit ja of de nee. Er gebeurde net wel iets anders, nadat ik de Smurfs had bespeelt en dat uitzette en opende Facebook of wat anders dan als ik hem in portatief stand had schoot hij vanzelf naar over dwars. Maar krijg hem dan niet meer in potraitstand. Heb ik hem uit gedaan, weer het zelfde reageert niets.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 juni 2012 om 20:11 ----------

Hahah, dat automatisch woorden boek maakt er wat moois van
  #4  
Oud 16 June 2012, 21:11
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.623
Standaard

En als je die apps allemaal uitzet ? Misschien benvloeden ze op de achtergrond je scherm. 2x op de thuisknop klikken, dan zie je onder welke apps open staan. Eentje vasthouden, tot ze gaan wachelen en dan wegklikken.
  #5  
Oud 16 June 2012, 21:23
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2012
Locatie: Lelystad
Berichten: 6
Standaard

Helaas, heb alles uit gezet. Maar dit mag ook niet baten. Volgens mij heb ik een eigenaardig ding in handen gekregen.
  #6  
Oud 17 June 2012, 09:23
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 6 May 2012
Berichten: 15
Standaard

Dubbelklik met de homeknop en scroll helemaal naar links. Daar staat een icoon om het schermdraaien op slot/niet op slot te zetten.
  #7  
Oud 17 June 2012, 12:18
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2012
Locatie: Lelystad
Berichten: 6
Standaard

Helaas,dat trucje kende ik ook al. Maar dat werkt dus ook niet.
  #8  
Oud 18 June 2012, 17:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2012
Locatie: Lelystad
Berichten: 6
Standaard

Okaaay, bedank voor jullie hulp... Voor zover het hielp. Maar het is niet meer nodig, ik doe hem vanmiddag weer aan, en hij doet het opeens weer. Heel apart, maar beters !!!
  #9  
Oud 18 June 2012, 18:26
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.623
Standaard

Het zijn net mensen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Data overzetten van Ipad2 naar nieuwe Ipad hanskramer iPad algemeen 7 20 March 2012 22:16
App RTL xl / uitzending gemist krijg ik niet op mijn nieuwe ipad2!!! Leoniecob23 iPad Apps 8 4 January 2012 11:29
Nieuwe Ipad2 downgraden van 4.5 naar 4.3 levalica iPhone algemeen 1 18 September 2011 13:54
iPad: Nieuwe iPad2, en nu? Piwi Jailbreak 3 31 August 2011 22:25
nieuwe ipad2 wil niet activeren ... apruijn iPad algemeen 3 9 May 2011 10:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:15.