Zie mijn iPad niet

Zie mijn iPad niet discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Vandaag heb ik mijn I-Pad 3 ontvangen, maar als ik I-Tunes opstart en ik sluit mijn I-Pad aan, dan zie ik hemj niet in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 August 2012, 17:26
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard Zie mijn iPad niet

Hallo,
Vandaag heb ik mijn I-Pad 3 ontvangen, maar als ik I-Tunes opstart en ik sluit mijn I-Pad aan, dan zie ik hemj niet in i-Tunes.
Wat moet ik doen?
Groet,
martin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 August 2012, 18:12
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Het is iTunes en iPad, maar dat terzijde.
Heb je je gehouden aan de eerste keer opstarten ? Ziehier.
En anders dit artikel bestuderen.
  #3  
Oud 23 August 2012, 22:59
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2012
Locatie: Belgie
Berichten: 146
Standaard

sluit hem eens aan aan je stopcontact ? ik was vandaag mijn ipad aan het laden maar het lukte dus niet hij werd niet herkenbaar op iTunes en het laadde niet meer op aan mn stopcontact. heb mijn andere reserve kabel gebruikt en toen lukte het weer echt heel vreemd.. mijn ipod laad wel op met de originele iPad kabel maar mijn iPad niet.. 0.0

ff heel kort: probeer een andere kabel.
  #4  
Oud 24 August 2012, 14:33
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

Ik heb hem op mijn andere PC met Windows XP aangesloten en daar werd hij direct herkend en kon ik synchroniseren.
Op mijn W7 PC heb ik iTunes 64bit geinstalleerd, maar ik krijg hem nog steedsa niet te zien.
Nog iemand een idee?
Groet,
Martin
  #5  
Oud 24 August 2012, 15:13
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Lees dit eens. Overigens is dit ook voor andere zaken een handige site, voor dat je hier op het forum je probleem voorlegt.
  #6  
Oud 25 August 2012, 01:05
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

Had ik gelezen, maar heltp niet.
Wat moet ik doen om mijn IPad te zien in W7 ITunes?
  #7  
Oud 25 August 2012, 09:40
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.407
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door majuma Bekijk bericht
Wat moet ik doen om mijn IPad te zien in W7 ITunes?
Alles wat van Apple is verwijderen, ook de registry entries, met bv. Revo Uninstaller en dan de allerlaatste versie van iTunes opnieuw installeren.

Succes gewenst
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #8  
Oud 25 August 2012, 12:49
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

Ik heb dat gedaan en krijg als ik de IPad aansluit weer de melding dat ik de 64 bit versie nodig heb.
Wat is er nu nog verkeerd?
Groet,
Martin
  #9  
Oud 25 August 2012, 13:16
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.407
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door majuma Bekijk bericht
Ik heb dat gedaan en krijg als ik de IPad aansluit weer de melding dat ik de 64 bit versie nodig heb.
De oefening helemaal opnieuw doen en de 64 bit (x64) versie van iTunes installeren
  #10  
Oud 25 August 2012, 23:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

Ik heb het gedaan en... het is opgelost.
Bedankt.
Groet,
Martin
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iCloud zet niet alle contacten van mijn iPhone op mijn iPad Garfox iPad algemeen 1 8 July 2012 13:43
Windows: Itunes herkend mijn Ipad en Iphone niet, maar mijn Ipod wel. GerritClaes iTunes 23 23 May 2012 17:11
iPhone 4: hoe zie ik mijn iphone gesimlocked is WT88 Unlock 9 29 September 2010 14:32
ik zie mijn programmas niet Soeki Jailbreak apps en thema's 1 14 February 2008 22:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:12.