Probleem wifi verbinding maken

Probleem wifi verbinding maken discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Normaal als ik mijn ipad 3 helemaal uitschakel en terug aanzet, dan maakt hij automatisch verbinding met mijn wifi router. Maar sinds enkele weken als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-12-12, 20:05
» iPhone XS 64GB (Goud) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2012
Berichten: 169
Standaard Probleem Wi-Fi verbinding maken

Normaal als ik mijn ipad 3 helemaal uitschakel en terug aanzet, dan maakt hij automatisch verbinding met mijn Wi-Fi router.
Maar sinds enkele weken als ik mijn ipad aanzet, dan moet ik telkens bij instellingen de Wi-Fi schakelaar terug gaan aanzetten en dan ook nog mijn router selecteren alvorens ik Wi-Fi verbinding heb met mijn ipad.
Ik vind het zeer vreemd omdat het voordien wel geheel automatisch werkte en nu al een paar weken plots niet meer.
Met mijn iphone 4s werkt het wel nog geheel automatisch.
Beide draaien op ios 6.0.1
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-12-12, 20:19
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Kijk eens in het juiste forum, het Wi-Fi forum dus, daar staan een paar topics over dit probleem:

Wi-Fi forum > Bellen en internet forum > iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS
  #3  
Oud 08-12-12, 23:51
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.675
Standaard

Klik eens een keer op "Vergeet dit netwerk", zet je iPad daarna uit, of doe een harde reset, en kies dan je netwerk weer. Eventueel reset je daarna nog je router.
  #4  
Oud 09-12-12, 13:50
» iPhone XS 64GB (Goud) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2012
Berichten: 169
Standaard

Thanks, ik heb gewoon bij netwerken voor ANDERS gekozen en dan bij naam, de naam van mijn router opnieuw ingetypt en daarna de naam geselecteerd en nu werkt het terug zoals het hoort.
  #5  
Oud 09-12-12, 14:07
Wally's schermafbeelding
» iPhone XS Max 256GB (Goud) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.915
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Dan staat 'broadcast ssid' van je router uit...en moet je de naam van het netwerk manueel ingeven...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan niet via Wi-Fi verbinding maken AntonPeter Wi-Fi 2 01-08-11 15:29
geen verbinding maken met Wi-Fi driver91 Wi-Fi 8 17-10-10 12:55
Geen Wi-Fi verbinding maken vodafone roy2456 Wi-Fi 2 12-10-10 18:51
Wi-Fi kan geen verbinding maken in 't buitenland Londonforever Wi-Fi 10 13-07-09 20:24
Apple logo (reset) na maken Wi-Fi verbinding probin Wi-Fi 1 30-06-08 12:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:40.