Zwart beeld met film afspelen

Zwart beeld met film afspelen discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Krijg met een film afspelen opeens een zwart beeld met een soort quicktime logo met aan beide zijden ovale rondjes??/ wat is dit en hoe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 February 2013, 22:47
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2013
Berichten: 5
Smile Zwart beeld met film afspelen

Krijg met een film afspelen opeens een zwart beeld met een soort quicktime logo met aan beide zijden ovale rondjes??/

wat is dit en hoe krijg ik dit weg?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 February 2013, 00:37
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Film afspelen ? Waar vandaan ? Kun je iets meer informatie geven ?
  #3  
Oud 20 February 2013, 09:10
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2013
Berichten: 5
Standaard

Als ik een film afspeel op iphone en of ipad komt ongeveer na 20 seconden een zwart scherm met een soort van quicktime logo met Wi-Fi tekens of zoiets, heb dan alleen nog geluid en geen beeld dit is erg vervelend
  #4  
Oud 20 February 2013, 11:26
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Afspeel op ? Waar vandaan ? Stream je, is het een Youtube ? Is het een zelf gemaakt filmpje ? Kortom, wat is de bron ?
  #5  
Oud 20 February 2013, 11:36
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2013
Berichten: 5
Standaard

Ik speel het af op de ipad en telefoon met een tv app
Ik kijk dan tv op de ipad en dan naar 20 seconden komt dat logo tevoorschijn?
  #6  
Oud 20 February 2013, 11:58
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 798
Standaard

Is dit de tv app van KPN waarmee je op je iPad interactieve televisie kunt kijken (of wellicht telford of xs4all?)
  #7  
Oud 20 February 2013, 12:37
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2013
Berichten: 5
Standaard

Nee dit is de tv romania app om roemeense tv te kijken,?

Maar het is net of de ipad iets ziet in het netwerk dat het beeld weg gaat.

Is er ubberhaud een beveiliging voor afspelen op externe apperatuur?
  #8  
Oud 20 February 2013, 13:02
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 798
Standaard

Ok, dan heb ik geen flauw idee. Ik had dit probleem met tv van XS4ALL. Bleek dat er een firmware update was voor mijn Modem/router. Probleem was daarna opgelost.

Misschien moet jij ook even kijken of je modem op de laatste software draait?

Wat ook best kan is dat de deze app alleen werkt in Romeni. Dit heb je bv ook met veel Amerikaanse apps (ABC player).
  #9  
Oud 20 February 2013, 14:44
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Kijk, nu wordt het duidelijker. Als je in het begin je probleem duidelijk omschreven had, hadden we eerder kunnen nadenken over het probleem. Ik vermoed dat het een toegangsprobleem is. Dat kan opgelost zijn met een update, maar het kan ook zijn, dat je in Nederland geen toegangsrechten hebt.
Het kan ook zijn, dat er in flash wordt afgespeeld, dat lukt dan niet op de iPad.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 20 februari 2013 om 13:50 ----------

Is het deze ?
  #10  
Oud 20 February 2013, 14:52
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2013
Berichten: 5
Standaard

Ok. Thanks
  #11  
Oud 21 February 2013, 00:07
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2012
Berichten: 166
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beech43 Bekijk bericht
Kijk, nu wordt het duidelijker. Als je in het begin je probleem duidelijk omschreven had, hadden we eerder kunnen nadenken over het probleem. Ik vermoed dat het een toegangsprobleem is. Dat kan opgelost zijn met een update, maar het kan ook zijn, dat je in Nederland geen toegangsrechten hebt.
Het kan ook zijn, dat er in flash wordt afgespeeld, dat lukt dan niet op de iPad.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 20 februari 2013 om 13:50 ----------

Is het deze ?
Beetje onlogisch om een app te maken voor ios apperaten en video's weer te geven met flash, niet?
Heb dit af en toe bij streams of video's in safari, een refresh helpt vaak. Dat is Geen flash video trouwens.
  #12  
Oud 22 February 2013, 12:19
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 February 2013
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rkolbrink Bekijk bericht
Krijg met een film afspelen opeens een zwart beeld met een soort quicktime logo met aan beide zijden ovale rondjes??/

wat is dit en hoe krijg ik dit weg?
Ik heb dit probleem ook nadat ik de versie 6.1.2 heb geinstalleerd.

YouTube filmpjes is geen probleem, maar filmpjes die op een Website staan bijv. Dagelijkse kost.be geven naar een paar sec een quicktime logo te zien. Het geluid is overigens wel aanwezig.
Op mijn laptop ( welke draait onder Windows) kan ik wel alles zien.

Iemand misschien een oplossing?

vg
antoine200

Laatst gewijzigd door antoine200; 22 February 2013 om 13:15.
  #13  
Oud 22 February 2013, 18:56
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Bij mij geen probleem, dus heb ik geen oplossing.
  #14  
Oud 22 February 2013, 20:17
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 February 2013
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beech43 Bekijk bericht
Bij mij geen probleem, dus heb ik geen oplossing.
Ik zie dat jij onder versie 6.0.1 werkt, toen deed hij het bij mij ook nog.
  #15  
Oud 22 February 2013, 20:33
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Ik zal even mijn profiel bijwerken, ik heb 6.1.2, sinds dinsdag.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
zwart vierkantje met rondje in beeld (multitask) Hoe krijg ik het weg? lynda iPhone algemeen 6 12 November 2015 19:31
Iphone geeft met oplader zwart beeld en een beetje verlicht. kersje26 iPhone algemeen 2 12 February 2012 14:54
M2TS film afspelen met Apple TV2 Stijntje Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 0 29 October 2011 11:29
Video: film via iphone afspelen op pc nillens Muziek, foto & video 0 12 July 2008 23:54
Video: film afspelen Dualcore Muziek, foto & video 11 14 May 2008 21:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:12.