Overstap naar nieuwere iPad?

Overstap naar nieuwere iPad? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPad 2 en ik merk de laatste tijd dat hij steeds sneller een app opnieuw moet laden als ik een andere app ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 September 2013, 21:57
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2011
Berichten: 25
Standaard Overstap naar nieuwere iPad?

Ik heb een iPad 2 en ik merk de laatste tijd dat hij steeds sneller een app opnieuw moet laden als ik een andere app heb gestart.
Bijvoorbeeld bij spellen, als ik een spel gestart heb en ik ga even tussendoor naar de App Store, dan moet het spel alweer opnieuw laden als ik die weer aanklik.
Is dit normaal (bij een iPad 2)?
Heb ik hier minder last van als ik naar een nieuwere iPad overstap?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 September 2013, 22:00
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door discoverrr Bekijk bericht
Is dit normaal (bij een iPad 2)?
Dat is normaal als een app geen multitasking ondersteund.
  #3  
Oud 17 September 2013, 22:07
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2011
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dat is normaal als een app geen multitasking ondersteund.
Ik heb het niet altijd bij dezelfde apps.
De ene keer moet 'ie wel opnieuw laden en de andere keer niet.

Maar het ligt dus eerder aan een app dan aan de iPad zelf?
  #4  
Oud 17 September 2013, 22:18
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2011
Locatie: Lier (belgie)
Berichten: 289
Stuur een bericht via MSN naar ergoboy Send a message via twitter to ergoboy
Standaard

Ik heb ook 1 ipad 2 en totaal geen last van.. Mss maar eens herstellen.
  #5  
Oud 17 September 2013, 22:36
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Na een tijdje inactiviteit of als er werkgeheugen nodig is voor andere apps kan iOS een app in suspended mode zetten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Overstap Proximus naar Telenet... hanske636 Telenet 78 11 September 2013 19:20
eerst restoren of voldoet jailbreaken naar nieuwere versie dikkie2007 Archief 1 16 February 2010 16:18
Overstap windows naar mac Jeff Archief 9 23 November 2009 17:30
Overstap naar Mac robijnv iPhone algemeen 1 26 August 2008 21:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:50.