Overstap Proximus naar Telenet...

Overstap Proximus naar Telenet... discussie in Telenet forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben aan't overwegen om van Proximus over te stappen naar een King van Telenet. Ik ben de mogelijkheden van Proximus aan het bekijken en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Telenet
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 29 September 2012, 09:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard Overstap Proximus naar Telenet...

Ik ben aan't overwegen om van Proximus over te stappen naar een King van Telenet.

Ik ben de mogelijkheden van Proximus aan het bekijken en hoe je het ook draait of keert....aan zo'n King formule kan Proximus gewoon niet aan.
Voor dezelfde bel/sms/data betaal je bij Proximus een pak meer voor.

Ik ga dadelijk eens bij een verkoopspunt informeren wat de mogelijkheden zijn.

Ik zit al jaren bij Proximus en heb nog nooit problemen gehad met mijn bereik.
Van Telenet lees ik hier niet zo veel positiefs qua netwerk...

Jullie meningen/gebruikservaringen zijn steeds welkom.

Wat ik ook nog wil weten is hoe dat dan in zijn werk gaat betreft de iphone.
Als ik de nieuwe sim heb moet ik die er gewoon insteken, netwerkinstellingen e.d. instellen en klaar.
Of moet ik iets doen via iTunes.
Zolang ik maar niet moet updaten naar iOS6.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 September 2012, 09:20
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Kan je dan even jouw vergelijking tussen king en generation connect laten weten ...
  #3  
Oud 29 September 2012, 09:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Kan je dan even jouw vergelijking tussen king en generation connect laten weten ...
Dat vind ik niet op de website van proximus.

Generation connect heeft ook maar iets meer dan de helft belminuten van king.
Ik bel meer dan 80 minuten.

Maar het is het overwegen waard.
  #4  
Oud 29 September 2012, 10:12
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Locatie: Hageland Vl Brabant, BE
Berichten: 100
Standaard

Mijn vrouw zit op het telenet netwerk, ik op proximus, dag tegen de nacht verschil in het voordeel van proximus, proximus rules ivm beste 3g netwerk.
  #5  
Oud 29 September 2012, 10:35
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2008
Locatie: Belgie, close to Antwerp...
Berichten: 91
Standaard

En een Panter 30 van Mobistar?
Telenet gebruikt het Mobistar netwerk , maar wel vanop de 2de plaats

Bereik is iets minder, data is trager en minder 3g dekking...

Proximus levert denk ik nog wel steeds de beste dekking, maar ik persoonlijk heb nog geen seconde spijt van de overstap naar Mobistar.

Na 12j Proximus nu al 3j Mobistar...
  #6  
Oud 29 September 2012, 10:35
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Belgacom Generation Connect Ga daar aub eerst kijken voor je naar Telenet vertrekt! Netwerk: ongelooflijk goed, 99% van de plaatsen 3g en ik kom ook in plaatsen zoals Alberta Geel, Booischot, Mol... Gebruik: aangenaam; je herlaadt voor 20 euro online of je koopt ergens in de winkel een herlaadkaart vanaf 20 euro. Dat geldt ook. Plus: je hebt 10mb roaming. Geloof mij, dat is echt handig!
  #7  
Oud 30 September 2012, 19:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2012
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hanske636 Bekijk bericht
Ik ben aan't overwegen om van Proximus over te stappen naar een King van Telenet.

Ik ben de mogelijkheden van Proximus aan het bekijken en hoe je het ook draait of keert....aan zo'n King formule kan Proximus gewoon niet aan.
Vreemd. Ik ga net het tegenovergestelde doen.

Bij Generation Connect heb je voor 20 euro/maand 2GB mobiel internet, terwijl dat bij Telenet (King) amper 500MB is. Je krijgt wel meer belminuten bij Telenet... dus ik neem aan dat je het daarvoor doet.

Het 3G netwerk van Telenet (Mobistar) is alleszins ondermaats.
  #8  
Oud 1 October 2012, 13:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door outerglow Bekijk bericht
Bij Generation Connect heb je voor 20 euro/maand 2GB mobiel internet, terwijl dat bij Telenet (King) amper 500MB is. Je krijgt wel meer belminuten bij Telenet... dus ik neem aan dat je het daarvoor doet.

Het 3G netwerk van Telenet (Mobistar) is alleszins ondermaats.
Telenet gaat meet data geven.
KING en KONG schudden de markt opnieuw wakker! Telenet blog

Voor 15: 150 bel minuten, 10000smsen, 1GB data.....dat past perfect bij mijn verbruik.

Is dat 3g netwerk van Telenet dan zo slecht?
  #9  
Oud 1 October 2012, 14:03
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Telenet gebruikt het M* netwerk. Geen idee wat de dekking is, heb het nooit gehad.
  #10  
Oud 1 October 2012, 19:15
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

De dekking van het Mobistar-netwerk is zeker minder dan die van Proximus maar zo rampzalig vind ik het ook niet; ik vind Mobistar toch nog beter dan Base/MV als ik zo vergelijk met mijn collega's.
  #11  
Oud 1 October 2012, 19:23
Sniper78's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bisebaer Bekijk bericht
De dekking van het Mobistar-netwerk is zeker minder dan die van Proximus maar zo rampzalig vind ik het ook niet; ik vind Mobistar toch nog beter dan Base/MV als ik zo vergelijk met mijn collega's.
Base is dan ook een echt drama
  #12  
Oud 1 October 2012, 23:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2012
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hanske636 Bekijk bericht
Telenet gaat meet data geven.
KING en KONG schudden de markt opnieuw wakker! Telenet blog

Voor 15: 150 bel minuten, 10000smsen, 1GB data.....dat past perfect bij mijn verbruik.
Slim van Telenet om daar nu pas mee af te komen. Heb mijn Proximus-sim al aangevraagd. Nuja, bij GC heb je nog steeds het dubbel + het beste netwerk.

Citaat:
Is dat 3g netwerk van Telenet dan zo slecht?
Echt dramatisch is het niet, maar als ik vergelijk met vrienden die Proximus hebben moet ik toch vaak vaststellen dat ik met een trage Edge-verbinding zit, terwijl zij snel kunnen surfen op 3G.
  #13  
Oud 2 October 2012, 01:31
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2008
Locatie: Belgie, close to Antwerp...
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door outerglow Bekijk bericht
Slim van Telenet om daar nu pas mee af te komen. Heb mijn Proximus-sim al aangevraagd. Nuja, bij GC heb je nog steeds het dubbel + het beste netwerk.
Bij Telenet heb je wel het dubbele aan minuten en met 1 GB kom je toch wel toe?
Wi-Fi is overal te vinden tegenwoordig ,zeker als klant van Telenet met al die homespots ...

Dat Proximus een beter bereik op de meeste plaatsen heeft daar twijfel ik niet aan.
  #14  
Oud 29 October 2012, 19:00
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard

Kheb vandaag Telenet terug bye bye gezegd.
Ze mogen dan de goedkoopste zijn maar hun product werkt totaal niet en hun supportdienst lult maar wat uit hun nek.

Vanmorgen bij Telenet gezetten en waarom? Zogezegd konden ze er mij iphone testen op fouten. Kom je daar aan bij een medewerker na een half uur wachten en zeggen ze : Wat zouden wij eraan kunnen testen?

Dan was de maat voormij vol.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 oktober 2012 om 19:02 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door outerglow Bekijk bericht
Echt dramatisch is het niet, maar als ik vergelijk met vrienden die Proximus hebben moet ik toch vaak vaststellen dat ik met een trage Edge-verbinding zit, terwijl zij snel kunnen surfen op 3G.
Dan zijde gij snel tevreden! Volgens hun website zou ik hier thuis een redelijke 3G verbinding moeten hebben en bij men werk een heel goed.
Klopt totaal niet. Op mijn werk heb ik niks van 3G en thuis als het zin heeft.
  #15  
Oud 30 October 2012, 09:01
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Ik ben overgestapt van Mobile Vikings naar Telenet King en heb mij de overstap nog niet beklaagd. Het netwerk is zonder twijfel minder dan dat van Proximus, maar daar betaal je dan ook naar.

Wel wetende dat Telenet niets aan de dekking kan veranderen omdat zijn afhangen van Mobistar. Thuis in Asper(klein dorpje tussen Gent en Oudenaarde) heb ik 3G-dekking. Als ik dit weekend in Deurle zat(dichter bij Gent) had ik daar plots enkele EDGE-dekking. Maar het stoorde mij niet.

Heb een speedtest gedaan met de 3G-dekking van Telenet en kwam aan 6MB/sec download en 1MB/sec upload snelheid, dus zeker niet klagen met Telenet.
__________________
iPhone 2G 16Gb, iPhone 3G 16Gb Wit, iPhone 4 16Gb Zwart, iPhone 4S 16Gb Zwart, iPhone 5 16Gb Wit, iPad 16Gb Wi-Fi, iPad 2 32Gb Wi-Fi, iPad Mini 16Gb zwart
  #16  
Oud 30 October 2012, 09:05
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

Ja, ik ben overgestapt naar Telenet van Mobistar, dus ik wist hoe goed of slecht de dekking zou zijn. Wat mij wel nog enorm verbaast, is dat we in Zingem, Asper, ... 3G hebben maar in een stad als Oudenaarde enkel Edge ... Op dat vlak zal Proximus toch iets beter zijn, maar ik klaag niet: alles werkt bij mij zoals het hoort, hout vasthouden
  #17  
Oud 30 October 2012, 09:36
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

@bisebaer in Oudenaarde heb ik ook 3G, het duurt wel even vooraleer hij het vindt. In gebouwen zowieso geen 3G in Oudenaarde, maar als ik buiten rondloop, dan heb ik gewoon 3G in Oudenaarde.
  #18  
Oud 30 October 2012, 09:40
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

Gek, ik heb zelfs geen 3G op de Markt - zal het deze week nog eens proberen
  #19  
Oud 30 October 2012, 09:50
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Idd raar ja. Als ik in de hoogstraat loop dan heb ik wel 3G op de markt heb ik nog niet echt gekeken, maar veronderstel dat het daar juist hetzelfde moet zijn toch?
  #20  
Oud 30 October 2012, 09:53
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Zingem (B)
Berichten: 101
Standaard

Ja, dat zou ik denken maar noch in de Neer- noch in de Hoogstraat heb ik 3G ... Afijn, ik kom nu ook niet zo vaak in Oudenaarde - ik ben al blij dat we in een 'gat' als Zingem 3G hebben
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: Proximus: nummerbehoud bij overstap van gewone simkaart naar micro-simkaart? Vincent82 Overige providers Belgi 1 17 August 2010 08:57
Email Proximus/telenet marcgarre Proximus 19 2 January 2010 14:57
Overstap windows naar mac Jeff Archief 9 23 November 2009 16:30
overstap orange naar t-mobile Chris03 T-Mobile 6 23 September 2008 21:09
Overstap naar Mac robijnv iPhone algemeen 1 26 August 2008 20:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:15.