//

smartcover sluit scherm niet altijd, kan dat?

smartcover sluit scherm niet altijd, kan dat? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) kan het zijn dat de automatische schermafsluiting bij een goedkope smartcover niet altijd werkt??? En waar ligt dat dan aan? Laatst bleek namelijk het tijdslot ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-01-14, 23:06
cor Dam cor Dam is offline
 
• 6.0
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 9
Standaard smartcover sluit scherm niet altijd, kan dat?

kan het zijn dat de automatische schermafsluiting bij een goedkope smartcover niet altijd werkt??? En waar ligt dat dan aan?
Laatst bleek namelijk het tijdslot niet te functioneren.....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-01-14, 23:56
Wally©'s schermafbeelding
Wally© Wally© is offline
• iOS 12.0
• 9.2.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Tessenderlo België
Berichten: 1.916
Standaard

Een originele zou altijd moeten werken...

Of d'r zou iets mis moeten zijn met de magneetjes...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #3  
Oud 09-01-14, 08:40
Techfreak Techfreak is offline
• iOS 10.2
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Als je met goedkoop, niet origineel, bedoeld is dat de reden.
  #4  
Oud 09-01-14, 11:35
cor Dam cor Dam is offline
 
• 6.0
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 9
Standaard

oke, bedankt. Zou dus aan de magneetjes kunnen liggen....dat ze een beetje ten opzichte van elkaar zijn verschoven of zo? Hoe gevoelig is dat bij de Ipad?

groet, Cor
  #5  
Oud 09-01-14, 16:08
Techfreak Techfreak is offline
• iOS 10.2
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cor Dam Bekijk bericht
oke, bedankt. Zou dus aan de magneetjes kunnen liggen....dat ze een beetje ten opzichte van elkaar zijn verschoven of zo? Hoe gevoelig is dat bij de Ipad?

groet, Cor
Vrij gevoellig. Ik moet maar 1 flap van men smartcover oplichten en het scherm gaat al aan.
  #6  
Oud 09-01-14, 22:50
cor Dam cor Dam is offline
 
• 6.0
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 9
Standaard

het is niet zo'n ding met flappen maar een lederen map met een harde deksel zeg maar.........
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na vervangen scherm niet altijd een verbinding olaf79 iPhone algemeen 4 21-01-14 21:21
Kan gesprek niet altijd opnemen? nijsmaarten Jailbreak apps en thema's 6 28-06-12 20:31
Verschil ipad 2 smartcover eerste generatie en de gewone smartcover markytel iPad algemeen 4 21-03-12 20:37
Scherm registreert aanraking maar start app niet altijd Kaysar iPhone Apps 8 28-02-08 17:48
Slide to unlock scherm doet het niet altijd Kevzz Unlock [archief] 6 08-02-08 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:44.