smartcover sluit scherm niet altijd, kan dat?

smartcover sluit scherm niet altijd, kan dat? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) kan het zijn dat de automatische schermafsluiting bij een goedkope smartcover niet altijd werkt??? En waar ligt dat dan aan? Laatst bleek namelijk het tijdslot ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 January 2014, 23:06
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2014
Berichten: 9
Standaard smartcover sluit scherm niet altijd, kan dat?

kan het zijn dat de automatische schermafsluiting bij een goedkope smartcover niet altijd werkt??? En waar ligt dat dan aan?
Laatst bleek namelijk het tijdslot niet te functioneren.....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 January 2014, 23:56
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.891
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Een originele zou altijd moeten werken...

Of d'r zou iets mis moeten zijn met de magneetjes...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #3  
Oud 9 January 2014, 08:40
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Als je met goedkoop, niet origineel, bedoeld is dat de reden.
  #4  
Oud 9 January 2014, 11:35
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2014
Berichten: 9
Standaard

oke, bedankt. Zou dus aan de magneetjes kunnen liggen....dat ze een beetje ten opzichte van elkaar zijn verschoven of zo? Hoe gevoelig is dat bij de Ipad?

groet, Cor
  #5  
Oud 9 January 2014, 16:08
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cor Dam Bekijk bericht
oke, bedankt. Zou dus aan de magneetjes kunnen liggen....dat ze een beetje ten opzichte van elkaar zijn verschoven of zo? Hoe gevoelig is dat bij de Ipad?

groet, Cor
Vrij gevoellig. Ik moet maar 1 flap van men smartcover oplichten en het scherm gaat al aan.
  #6  
Oud 9 January 2014, 22:50
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2014
Berichten: 9
Standaard

het is niet zo'n ding met flappen maar een lederen map met een harde deksel zeg maar.........
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na vervangen scherm niet altijd een verbinding olaf79 iPhone algemeen 4 21 January 2014 21:21
Kan gesprek niet altijd opnemen? nijsmaarten Jailbreak apps en thema's 6 28 June 2012 20:31
Verschil ipad 2 smartcover eerste generatie en de gewone smartcover markytel iPad algemeen 4 21 March 2012 20:37
Scherm registreert aanraking maar start app niet altijd Kaysar iPhone Apps 8 28 February 2008 17:48
Slide to unlock scherm doet het niet altijd Kevzz Unlock [archief] 6 8 February 2008 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:11.