Automatisch codeslot

Automatisch codeslot discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Iemand ervaring met het volgende: Ik heb een iPad air 64gb ios 7.1. Bij de instellingen van het automatisch slot heb ik alleen de mogelijkheid ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 March 2014, 08:45
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2012
Berichten: 7
Standaard Automatisch codeslot

Iemand ervaring met het volgende:
Ik heb een iPad air 64gb ios 7.1.

Bij de instellingen van het automatisch slot heb ik alleen de mogelijkheid om te kiezen voor 2 of 5 minuten. De opties 10, 15 minuten of nooit worden niet weergeven.
Hoe krijg ik deze er wel bij?
__________________
Vragen zijn niet dom, tenzij je zelf het antwoord weet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 March 2014, 12:08
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.623
Standaard

Een keer "Herstel alle instellingen" ?
  #3  
Oud 14 March 2014, 13:23
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2012
Berichten: 7
Standaard

Helaas dat was niet de oplossing. Het enige waardoor wel alle opties beschikbaar zijn is als ik de iPad opnieuw configureer. Zet ik een backup terug uit de icloud dan zijn alleen weer de 2 en 5 minuten beschikbaar.
  #4  
Oud 14 March 2014, 13:35
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Duffa Bekijk bericht
Zet ik een backup terug uit de icloud dan zijn alleen weer de 2 en 5 minuten beschikbaar.
Dan zit er een foutje in de iCloud backup.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone codeslot nonkelmike iPhone Apps 8 30 April 2012 13:48
Codeslot no9 iPhone algemeen 0 8 March 2012 09:07
codeslot aanpassen simlockvrij Jailbreak apps en thema's 3 18 February 2011 23:54
Codeslot uitzetten Taatje iPhone algemeen 14 23 August 2010 19:40
alphanummeriek codeslot tkn iPhone algemeen 2 12 July 2010 22:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:55.