gegevens overzetten van iPad naar iPad

gegevens overzetten van iPad naar iPad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Het overzetten van oude gegevens van iPad 2 naar de nieuwe iPad 4 lukt maar steeds niet. Bij gebruikmaking van iTunes en PC krijg ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 March 2014, 21:48
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2014
Berichten: 2
Standaard gegevens overzetten van iPad naar iPad

Het overzetten van oude gegevens van iPad 2 naar de nieuwe iPad 4 lukt maar steeds niet. Bij gebruikmaking van iTunes en PC krijg ik de mededeling "de iPad kan niet worden gesynchroniseerd. De opgegeven bestandsnaam bestaat al.
Ik ben al heel wat uurtjes hiermee bezig maar ook via Google heb ik geen oplossingen kunnen vinden. Kan iemand mij hiermee helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 March 2014, 01:37
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2011
Berichten: 36
Standaard

Maak anders van je oude ipad een reservekopie en zet daarna de reservekopie terug op de nieuwe ipad.
Hierdoor worden wel alle gegevens, apps etc vervangen door de bestanden van de reserve kopie!
  #3  
Oud 23 March 2014, 03:20
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door darknidja Bekijk bericht
Maak anders van je oude ipad een reservekopie en zet daarna de reservekopie terug op de nieuwe ipad.
Hierdoor worden wel alle gegevens, apps etc vervangen door de bestanden van de reserve kopie!
That's the way
Daarna nieuwe ipad een nieuwe naam geven en eventueel nogmaals een reservekopie maken met de nieuwe naam.
  #4  
Oud 23 March 2014, 17:38
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2010
Berichten: 667
Standaard

Heeft je nieuwe iPad wel een gelijke of grotere opslagcapaciteit? Anders kan het lastig worden.
  #5  
Oud 24 March 2014, 16:02
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2014
Berichten: 2
Standaard

Ik heb het advies om van de oude iPad een reservekopie te maken en over te zetten op de nieuwe opgevolgd en het probleem is inderdaad opgelost.
Allen hartelijk dank
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gegevens overzetten naar nieuwe ipad Mandy1985 iPad algemeen 2 6 November 2013 15:33
problemen met het overzetten van films naar ipad 1 en ipad 3 theniels iPad algemeen 4 10 March 2013 19:21
Cydia app BTSTACK overzetten van iPad-1 naar iPad-2 Gryta1 Jailbreak apps en thema's 2 10 June 2012 18:26
Apps overzetten van Ipad naar Ipad woutertje6 iPad Apps 1 21 October 2011 21:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:53.