Mijn IPad2 gaat steeds op zwart .

Mijn IPad2 gaat steeds op zwart . discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn ipad2 gaat als ik een spel speel op zwart en dan naar beginscherm,kon gisteren niet meer op puzzelbox komen,had heel veel puzzels op geslagen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19-04-14, 20:02
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2012
Berichten: 88
Unhappy Mijn IPad2 gaat steeds op zwart .

Mijn ipad2 gaat als ik een spel speel op zwart en dan naar beginscherm,kon gisteren niet meer op puzzelbox komen,had heel veel puzzels op geslagen dacht dat hij te vol was en heb die verwijderd,maar heb nu dus dit als ik spelletje speel,weet iemand wat het kan zijn
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19-04-14, 21:26
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.675
Standaard

Update eens naar 7.1.
  #3  
Oud 19-04-14, 21:39
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2012
Berichten: 88
Standaard

Is al gedaan!
  #4  
Oud 19-04-14, 21:42
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Gebruik de zoekfunctie van het forum met het zoekbegrip "diagnostics low memory".
  #5  
Oud 20-04-14, 01:09
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.675
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Xanthe Bekijk bericht
Is al gedaan!
Pas dan even je profiel aan.
  #6  
Oud 20-04-14, 02:54
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2012
Berichten: 88
Standaard

Hoe doe je dat???????
  #7  
Oud 20-04-14, 11:56
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.675
Standaard

Op je naam klikken, Over mij kiezen, mijn iDevices, en dan op het juiste potloodje klikken.
  #8  
Oud 20-04-14, 20:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2012
Berichten: 88
Standaard

Bedankt allemaal voor julie hulp,de spelletjes doen het weer,heb de aan en uit knop ingedrukt gehouden tot het Apple icoontje te voorschijn kwam,en nu doet alles het weer,
  #9  
Oud 20-04-14, 21:44
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.675
Standaard

Fijn. En nu nog je profiel aanpassen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
video's scherm is zwart ipad2 janott iPad algemeen 1 13-05-12 17:48
Windows: Itunes herkent mijn ipad2 niet maar wel mijn ipod. Antonia iTunes 0 20-11-11 12:51
Fun! Sinds ik mijn Ipad2 heb hoef ik mijn Iphone nog maar 1x per 4 dagen op te laden MaozeDong iPad algemeen 8 04-08-11 19:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:00.