Identiteitscontrole iPad

Identiteitscontrole iPad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds vanmorgen doet de Wifi op mijn iPad het niet meer. Heb op 'vergeet dit netwerk' geklikt en vervolgens het netwerk weer toegevoegd. Dit heeft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 April 2014, 14:54
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2011
Berichten: 18
Standaard Identiteitscontrole iPad

Sinds vanmorgen doet de Wi-Fi op mijn iPad het niet meer. Heb op 'vergeet dit netwerk' geklikt en vervolgens het netwerk weer toegevoegd. Dit heeft niet geholpen. Daarbij vraagt hij sinds vanmorgen constant (ook op mijn iPhone) om een identiteitscontrole met steeds een andere url bovenin.

De volgende urls ben ik tegen gekomen:
captive.apple.com
airport.us
itools.info

Het nummer dat hij aangeeft is 192.168.1.1

Is iemand hiermee bekend? Heb iPad inmiddels volledig gereset maar dit helpt ook niet.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 April 2014, 15:06
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door clairecynthia Bekijk bericht
Het nummer dat hij aangeeft is 192.168.1.1
Dat is het LAN IP-adres van de router.



Update de toestellen ook naar iOS 7.1.1 (als dat nog niet gebeurd is).

Laatst gewijzigd door timosha; 27 April 2014 om 15:18.
  #3  
Oud 27 April 2014, 16:50
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Of reset je router door hem 30 seconden stroomloos te maken (stekker uit het stopcontact) en dan opnieuw verbinden.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #4  
Oud 27 April 2014, 17:02
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Of reset je router door hem 30 seconden stroomloos te maken (stekker uit het stopcontact) en dan opnieuw verbinden.
En als dat gedaan is maak je op de PC in de één of andere browser een verbinding met captive.apple.com als het woord "success" verschijnt is alles weer in orde.
  #5  
Oud 27 April 2014, 21:26
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2011
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
En als dat gedaan is maak je op de PC in de één of andere browser een verbinding met captive.apple.com als het woord "success" verschijnt is alles weer in orde.
ok.. nu probeer ik mijn iPad weer opnieuw te configureren en heb daarbij mijn Apple id ingevuld. een stap verder staat er: 'voer het wachtwoord in voor peterpopper-27@hotmail.com'

enig idee?
  #6  
Oud 27 April 2014, 21:30
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Je eigen Apple ID invullen?

of lukt dat niet?
  #7  
Oud 27 April 2014, 21:38
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2011
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Je eigen Apple ID invullen?

of lukt dat niet?
nee, hij vraagt echt naar het wachtwoord van de id van bovengenoemd emailadres..
  #8  
Oud 27 April 2014, 21:40
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Als ik naar captive.apple.com ga, zie ik alleen "success" verschijnen.
Misschien dat timosha hier meer van weet.
  #9  
Oud 27 April 2014, 21:47
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door clairecynthia Bekijk bericht
nee, hij vraagt echt naar het wachtwoord van de id van bovengenoemd emailadres..
Dat is waarschijnlijk het iCloud Apple ID van de vorige eigenaar. Als dat zo is zit er een Activation Lock op het toestel. Heb je die iPad tweedehands gekocht?
  #10  
Oud 27 April 2014, 22:05
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo België
Berichten: 1.880
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Vraagt je iPad of iTunes dit..?
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #11  
Oud 27 April 2014, 23:30
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.551
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door clairecynthia Bekijk bericht
ok.. nu probeer ik mijn iPad weer opnieuw te configureren en heb daarbij mijn Apple id ingevuld. een stap verder staat er: 'voer het wachtwoord in voor peterpopper-27@hotmail.com'

enig idee?
Komt meer voor, zie hier.
En hier een plaatje.
  #12  
Oud 28 April 2014, 08:48
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally© Bekijk bericht
Vraagt je iPad of iTunes dit..?
Als iTunes dat vraagt dan zit dat Apple ID in de metadata van de iTunes content (apps, deuntjes, filmpjes).
  #13  
Oud 3 October 2014, 09:15
» iPhone 4S 8GB (Zwart)  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2012
Berichten: 17
Standaard

Ik heb de ipad 1 vervangen door een Ipad Air. Aanvankelijk werkte Wi-Fi prima, maar na een paar dagen was plotseling een identiteitscontrole vereist, zoals hiervoor beschreven. Van alles geprobeerd, maar uiteindelijk bleek de 'lekenoplossing' effectief: modem (kpn) en router (linksys) vijf minuten uitzetten, weer aansluiten op het stroomnet en voilà. Tot nu toe werkt het weer ��
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Pop-server ondersteunt geen X-APOP-identiteitscontrole MvdS iPhone algemeen 3 2 July 2008 07:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:46.