Kan niet in Itunes-store met Ipad

Kan niet in Itunes-store met Ipad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Heb hier een Ipad van een vriend van me en we kunnen wel via de laptop inloggen in de app-store maar niet met de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 27 April 2010, 15:03
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard Kan niet in Itunes-store met Ipad

Hallo,

Heb hier een Ipad van een vriend van me en we kunnen wel via de laptop
inloggen in de app-store maar niet met de Ipad zelf,
klopt dit ?
We krijgen dan de melding: 'Verbinding met de app-store mislukt, de app-store wordt niet ondersteund in dit land',
we hebben geprobeerd met een nederlands account en met een us account.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 April 2010, 16:05
Peernij's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 264
Stuur een bericht via Skype™ naar Peernij Send a message via twitter to Peernij
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sultan Bekijk bericht
'Verbinding met de app-store mislukt, de app-store wordt niet ondersteund in dit land',
Dit betekend dat je dus in NL store probeert in te loggen. Meldig zegt genoeg. Dus proberen met VS gegevens
  #3  
Oud 27 April 2010, 16:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 418
Standaard

Dat zou moeten kloppen. Je kunt je ipad officeel niet gebruiken in Nederland. Daarom moet je dingen via je pc kopen en met itunes synchroniseren.
__________________
NWO 666
  #4  
Oud 27 April 2010, 17:08
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Oke, dat is geen probleem dan, dan hang ik hem wel aan mijn laptop

alleen heb ik een us account aangemaakt zoals op t forum uitgelegd wordt,
maar dan kan ik op een gegeven moment nederland niet veranderen, verander ik het laten in 'mijn account' dan moet ik weer een betaalmethode kiezen, terwijl ik in eerste instantie de optie 'geen' kies, wat doe ik niet goed dan?
  #5  
Oud 28 April 2010, 09:03
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2010
Berichten: 22
Stuur een bericht via Skype™ naar Zeke_NL
Standaard

Wat wil je uiteindelijk precies doen, als je applicaties wilt kopen dan account aanmaken in US echter zonder koppeling van creditcard dan via Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid gift crads kopen en klaar ben je. heb ik het zo een beetje goed ingeschat of heb je andere plannen?

Groet,

Bert
  #6  
Oud 28 April 2010, 15:30
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Ik dacht omdat ik de optie 'geen' kon kiezen dat ik iig alvast in de store
kon voor gratis apps,
maar als dat niet het geval , dan koop ik toch maar een giftcard.
  #7  
Oud 28 April 2010, 15:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 46
Send a message via twitter to netniet
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sultan Bekijk bericht
Ik dacht omdat ik de optie 'geen' kon kiezen dat ik iig alvast in de store
kon voor gratis apps,
maar als dat niet het geval , dan koop ik toch maar een giftcard.

Ik heb een Amerikaans account (zonder credit card of gift card), en ik kan de gratis apps gewoon downloaden. Kijk ook eens op FreeAppAlert - Free iPad apps that were paid iPad apps yesterday voor betaalde apps die tijdelijk gratis zijn.
  #8  
Oud 28 April 2010, 16:14
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door netniet Bekijk bericht
Ik heb een Amerikaans account (zonder credit card of gift card), en ik kan de gratis apps gewoon downloaden. Kijk ook eens op FreeAppAlert - Free iPad apps that were paid iPad apps yesterday voor betaalde apps die tijdelijk gratis zijn.

Oke, dat wil ik eigenlijk dus ook, maar als ik het land invul dan vraagt ie weer om een betalingsmogelijkheid met aan te vinken creditkaarten,
hoe heb jij dat gedaan dan?
  #9  
Oud 28 April 2010, 16:21
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 197
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sultan Bekijk bericht
Oke, dat wil ik eigenlijk dus ook, maar als ik het land invul dan vraagt ie weer om een betalingsmogelijkheid met aan te vinken creditkaarten,
hoe heb jij dat gedaan dan?
Eerst in itunes uitloggen uit je bestaande account

In de appstore in itunes op het vlaggetje rechtsonderin klikken. instellen op USA

Zoeken naar ibooks die downloaden, er zal gevraagd worden of je wilt inloggen of nieuwe account wilt aanmaken.

Nieuwe account aanmaken en dan alles op USA adres instellen nu kun je ook voor de betalingsmogelijkheid "None" kiezen

Zo werkte het bij mij in elk geval
  #10  
Oud 28 April 2010, 16:59
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Yes, hij doet het,

Bedankt Maxman !!
  #11  
Oud 2 May 2010, 22:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Stel nou dat je je apps. Van je iphone op je iPad wil zetten (vooral ping enz.) kan dit dan.? Ik heb een iPhone vol met apps, en ik wil dit graag synchroniseren met itunes Alleen hij zet de apps niet over wel de foto's en de muziek...help !!!
  #12  
Oud 2 May 2010, 23:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 203
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Luuk3gs Bekijk bericht
Stel nou dat je je apps. Van je iphone op je iPad wil zetten (vooral ping enz.) kan dit dan.? Ik heb een iPhone vol met apps, en ik wil dit graag synchroniseren met itunes Alleen hij zet de apps niet over wel de foto's en de muziek...help !!!
Even bij het programma tabje bij je ipadinstellingen ( in itunes) aanvinken welke je wilt syncen en klaar
__________________
Windows 7 Ultimate | Iphone 3G ( NL) 8 GB | Ipad 64 GB Wi-Fi
  #13  
Oud 3 May 2010, 01:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Blijkt toch lastiger dan ik dacht, net iPad gekocht...maar geen app's ...ik heb me net even verdiept in de uitleg van bababakkus,maar ik zie het nergens staan. iPad instellingen (dan toch op je pc bedoel je?)... Ik was er zo dichtbij...ik moet je eerlijk bekennen dat ik er niet zo veel verstand van heb.(maar ik geef niet zo snel op)...ff korte uitleg van wat ik (fout)doe....
Ik maak de iPad leeg,ik hang hem aan iTunes en dan vraagt hij om als nieuw account of bestaande account te gebruiken....als ik die laatste keuze maak, dan gaat hij direct al aan de gang om 1200 foto's en 400 mp3's op de iPad te zetten... Maar de app's die ik met mijn iPhone gebruik, staan niet bij de programma's,alleen de huidige (die nu al op de iPad staan)...wanneer ik snel ff een gratis app. er bij op wil zetten zegt hij "synchroniseren" maar hij zet niets over.... En ik zie de app's ook niet meer! Misschien voor jullie best logisch maar ik had de moed al opgegeven, totdat ik ff op het forum zocht...en het moet toch kunnen zou je zeggen....
  #14  
Oud 3 May 2010, 09:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

als je je ipad aansluit. klik je natuurlijk je ipad. d'r staat boven samenvatting als tabblad en je moet een tabblad hebben met de naam programma's en dan vink je aan of je alle programma's wilt synchroniseren of een gekozen deel wilt synchroniseren.

en de programma's op je iphone wordt ook niet omgezet naar je itunes :
die moet je gewoon op je computer downloaden en eropzetten.

suc6
  #15  
Oud 3 May 2010, 11:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Zoals je het omschrijft moet het heel simpel zijn.... Maar toch zie ik mijn eigen apps niet in de lijst staan? Alleen die 8 stuks van de ipad?
Moet ik bovenaan nog wat aanvinken ofzo?? Groetjes

Ducky, heb jij ook een ipad? En heb je dit ook al eens op deze manier geprobeerd ?
Het werkt nml echt niet?? Wat gaat hier nou fout?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 13 May 2010 om 12:00.
  #16  
Oud 3 May 2010, 12:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

Nee ik hen nog geen ipad tis eigenlijk een theorie
Sorry
  #17  
Oud 3 May 2010, 13:03
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 798
Standaard

Ik heb zowel een iPad als iPhone aangesloten op iTunes. Het werkt vrij eenvoudig. Als ik het goed begrijp wil je de Apps van je iPhone op je iPad zetten?

-open iTunes;
-sluit je iPhone aan.
-Als het goed is begint hij zelf te syncen. Doet hij dit niet, druk dan op de knop rechtsondering (Sync) - ik heb gemerkt dat als je dit niet doet, iTunes wel een backup maakt, maar niet je aankopen overzet naar iTunes; misschien is dit waar het fout gaat.
-Als je dit nooit eerder hebt gedaan, zal het wel even duren. iTunes maakt gelijk een Backup van je iPhone.
-Als hij klaar is met Syncen, zie je in de kolom links onder 'Programma's' als het goed is al je Apps staan. Deze zijn onderverdeeld in 'iPhone/iPod Touch' en iPad/iPhone/iPod Touch.
-ontkoppel je iPhone;
-Sluit nu je iPad aan.
-Als het goed is verschijnt nu je iPad in de linkerkolom
-selecteer je iPad. Nu verschijnt er in het hoofdscherm een pagina met alle info van je iPad. Bovenin staan wat tabs.
-In de Tab 'programma's' kun je de apps selecteren die je op je iPad kunt zetten.
-druk op synchoniseren.
-Na syncen zal je zien dat de apps op je iPad staan.
-Blader even door alle tabs. Hier kun je al je voorkeuren instellen (zoals het handmatig beheren van je muziek; dit voorkomt dat de iPad alle muziek synct met je iTunes bibliotheek (bij mij 60GB, dus dat past niet op een iPad van 16GB).
  #18  
Oud 3 May 2010, 14:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Dit lijkt me een goed verhaal,ik had idd nog mijn iPhone gesynct...ik ben er nu mee bezig 10gb en daarna sluit ik de pad aan..ik ben benieuwd of het werkt.. Heel erg bedankt voor je uitleg..
Als het werkt laat ik het je direct horen..
  #19  
Oud 3 May 2010, 14:02
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 798
Standaard

@Sultan,

Sorry dat we je draadje hebben gekaapt.....
  #20  
Oud 3 May 2010, 14:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Reservekopie duurt nu al halfuur.... Ik wacht rustig af...

Het wil echt niet... Net alles precies zo gedaan als er stond? Moet ik als nieuwe ipad of vanuit een reservecopy van mijn iPhone werken?nog tips (of misschien telefoonnummer in pb) ? Thanx

Laatst gewijzigd door iScorpio; 13 May 2010 om 12:00.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Kan geen verbinding maken met Itunes Store Debra iTunes 14 16 September 2011 22:26
Windows: Itunes kan geen verbinding maken met Itunes store bosskov iTunes 10 7 September 2011 23:22
iTunes kan iPhone en iPad niet vinden kenny123 iTunes 0 6 April 2011 22:36
kan niet inloggen bij Itunes Store lunasol iPhone Apps 2 20 January 2011 18:33
Kan App store programma's niet synchen met itunes robins1982 iTunes 0 23 April 2010 14:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:15.