WIFI Probleem !!!!

WIFI Probleem !!!! discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds vandaag heb ik het volgende : ik heb een iPad met wifi en die werkte tot vandaag uitstekend op de wifi op mijn werk. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 September 2010, 13:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 25
Standaard Wi-Fi Probleem !!!!

Sinds vandaag heb ik het volgende :
ik heb een iPad met Wi-Fi en die werkte tot vandaag uitstekend op de Wi-Fi op mijn werk. Vandaag echter niet meer - ik heb wel volledig ontvangst en mij iPhone werkt ook op deze Wi-Fi. Ik heb Wi-Fi al een paar keer aan en uit gezet op de iPad en ook herstart maar hij heeft geen internet verbinding.
Wat kan ik nog meer doen ??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 September 2010, 13:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2010
Locatie: Scheveningen
Berichten: 75
Send a message via twitter to GoldRush
Standaard

Heb je al eens de hele verbinding weggehaald en opnieuw ingesteld ik bedoel wachtwoord etc
__________________
Geen iPhone wel iPod - iPod touch - en een iPad 32 g Wi-Fi de nieuwe 32g met 3g net binnen
  #3  
Oud 10 September 2010, 13:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 25
Standaard

Nee ga ik ff proberen --nee helaas doet ook niks :-(
  #4  
Oud 10 September 2010, 14:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 3
Standaard

Probeer eens netwerkinstellingen te herstellen bij instellingen -> algemeen -> stel opnieuw in
  #5  
Oud 10 September 2010, 14:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 25
Standaard

geprobeerd - werkt ook niet ............
  #6  
Oud 10 September 2010, 18:04
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Berichten: 49
Standaard

Koude herstart van het modem wil meestal wel helpen, toevallig een xperiabox (bijv de beruchte st780)?
  #7  
Oud 10 September 2010, 18:07
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

En anders je iPad eens een harde reset geven of herstellen in iTunes. En als dat allemaal niet werkt dan heb je wellicht met een hardwarematig probleem te maken.
  #8  
Oud 10 September 2010, 18:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Markhispania3 Bekijk bericht
Koude herstart van het modem wil meestal wel helpen, toevallig een xperiabox (bijv de beruchte st780)?
Oehh dat zou ik niet weten, maar ga het volgende week meteen proberen. (is tenslotte op mijn werk ;-)) - ben nu thuis en daar werk alles weer prima .... dus het zal wel aan het modem liggen, al werkte mij iPhone wel via die router.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
En anders je iPad eens een harde reset geven of herstellen in iTunes. En als dat allemaal niet werkt dan heb je wellicht met een hardwarematig probleem te maken.
Ik denk niet dat het aan de iPad ligt, thuis, waar ik nu zit doet ie het wel weer gewoon. Maar ik zal je tip in het achterhoofd houden en zodra ik het opgelost heb berichten !

Laatst gewijzigd door WDS001; 10 September 2010 om 18:40. Reden: Editknop gebruiken aub!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi probleem (?) biggidibc iPad algemeen 0 31 August 2010 20:57
Wi-Fi probleem Joey_iPhone Wi-Fi 0 27 April 2010 23:05
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24 June 2009 22:11
Wi-Fi probleem op FW 3.0 casperk Wi-Fi 24 23 June 2009 13:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:32.