GPS Simulator

GPS Simulator discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Is het mogelijk de standaard gps locatie van de simulator aan te passen? Nu gaat dat ergens naar de infinity loop in amerika waar apple ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 August 2010, 13:02
sukk1e's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2010
Berichten: 134
Standaard GPS Simulator

Is het mogelijk de standaard gps locatie van de simulator aan te passen?
Nu gaat dat ergens naar de infinity loop in amerika waar apple zit, maar ik wil dit graag aanpassen naar eigen coordinaten zodat ik niet constant op een device hoef te testen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 August 2010, 13:14
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Je kunt iSimulator gebruiken:
iSimulate – Testing Multi-Touch, Accelerometer and GPS using Xcode Simulator

Je koopt een appje in de appstore, die krijgt de gps events binnen en stuurt ze dan via je netwerk naar je eigen app die je in de simulator hebt draaien, en daar krijg je dan dezelfde data binnen. Ook handig om accelerometer te testen.
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
  #3  
Oud 27 August 2010, 13:22
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 174
Standaard

De laatste versie van de SDK bepaalt de simulator zijn locatie via Wi-Fi.
Dat werkt best aardig.
  #4  
Oud 27 August 2010, 22:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 348
Standaard

Als je via Skyhook het mac address van je Wi-Fi accespoint registreert dan weet de simulator precies waar hij is
__________________
Leon
[iPhone- en Java ontwikkelaar]
  #5  
Oud 30 August 2010, 09:37
sukk1e's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2010
Berichten: 134
Standaard

Ik gebruik wel de iSimulator van whacko.

Aangezien op werk ik een hackintosh heb zonder Wi-Fi. Dus dan zal het localiseren via Wi-Fi niet eenvoudig gaan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geluid simulator kapot Developer Ontwikkelen voor iOS 5 12 February 2011 13:31
iOS4 Simulator resolutie. pposthoorn Ontwikkelen voor iOS 12 27 August 2010 10:59
iPhone: Iphone Simulator jailbreaken blablaman Jailbreak 1 10 November 2009 23:21
iPhone demonstratie via simulator en beamer wfjansen iPhone accessoires en onderdelen 6 26 July 2008 20:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:43.