Unblock-US niet werkend te krijgen op ATV2

Unblock-US niet werkend te krijgen op ATV2 discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allen, Ik ben al een dag bezig om mijn verbinding op te zetten met Unblock-US. De bedoeling is om oa Netflix te laten draaien ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 January 2012, 19:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 7
Standaard Unblock-US niet werkend te krijgen op ATV2

Hallo allen,

Ik ben al een dag bezig om mijn verbinding op te zetten met Unblock-US.
De bedoeling is om oa Netflix te laten draaien op de ATV2 en daardoor kwam ik bij unblock-us.com terecht.

Heb nu al meerdere devices geprobeerd maar na het invullen van de DNS gegevens die ik kreeg van unblock-us,loopt op alle apparaten de verbinding vast.

Vervolgens ben ik in de router gaan zoeken (sitecom WL306) maar daar kom ik nergens een optie tegen om handmatig de DNS adressen in te vullen.

Loop nu dus helemaal vast,heb inmiddels de ATV2,iphone ,ipad en ps3 allemaal geprobeerd maar niets lukt.

Iemand enig idee wat ik nog meer zou kunnen proberen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 January 2012, 00:35
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 371
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbie76 Bekijk bericht
Hallo allen,

Ik ben al een dag bezig om mijn verbinding op te zetten met Unblock-US.
De bedoeling is om oa Netflix te laten draaien op de ATV2 en daardoor kwam ik bij unblock-us.com terecht.

Heb nu al meerdere devices geprobeerd maar na het invullen van de DNS gegevens die ik kreeg van unblock-us,loopt op alle apparaten de verbinding vast.

Vervolgens ben ik in de router gaan zoeken (sitecom WL306) maar daar kom ik nergens een optie tegen om handmatig de DNS adressen in te vullen.

Loop nu dus helemaal vast,heb inmiddels de ATV2,iphone ,ipad en ps3 allemaal geprobeerd maar niets lukt.

Iemand enig idee wat ik nog meer zou kunnen proberen?
Hmmm, das vreemd, ik gebruik al een aantal maanden unblock us en heb dit op meerdere apple tv's gezet, zowel in mijn routeer (Airport Extreme) als op de Apple Tv zelf, en alles werkt meteen perfect.
Heb je bij Unblock us wel de juiste gegevens ingevoerd, dus dat je in Europa zit?
Ook moet je even kijken of de service wel actief is, staat ergens bovenaan de pagina.
Ook ip adres en alle andere opties ongewijzigd laten in de apple tv, en dus alleen de Dns server(s) aanpassen.
Ff de apple Tv rebooten en dan zou alles gewoon moeten werken.
  #3  
Oud 8 January 2012, 16:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 7
Standaard

Tja ik ben bang dat het vanuit mijn Ziggo modem niet goed gaat.

Het lijkt erop dat dit Ubee modem niet overweg kan met andere DNS adressen.
Ik neem aan dat iedereen deze Unblock us adressen gebruikt?

208.122.23.22 en 208.122.23.23

Anders nog een alternatief?
  #4  
Oud 8 January 2012, 18:21
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Berichten: 10
Standaard

Ik heb het vandaag ook toevallig ingesteld , ik heb een modem van Tele2 en ik moet zeggen het werk perfect het moeilijkste was eigenlijk dat je een Amerikaans adres moet hebben voor een account bij netflix
Ik heb Starbucks in new york maar genomen hahah .

In het menu van de atv instellen dat je uit us kom anders kom netflix niet in het menu te staan ,gegevens ingevoerd en kijken maar.

Ik hoop dat het je lukt het wel een meerwaarde van je atv.

Gr. Rene
  #5  
Oud 8 January 2012, 19:51
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Maar je hebt voor Unblock Us, na 7 dagen trial, dus een abonnement nodig om er gebruik van te kunnen maken???
__________________
there are no strangers, just friends who never met before
  #6  
Oud 8 January 2012, 20:26
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Berichten: 10
Standaard

Ja klopt anders zien ze dat je uit Nederland kom.
  #7  
Oud 8 January 2012, 21:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 7
Standaard

Hoor het graag als iemand een werkende configuratie heeft icm het Ubee ziggo modem..
Of er nou een router tussen zit maakt niet uit dan weet ik in ieder geval waar ik moet zoeken..
  #8  
Oud 8 January 2012, 22:53
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 371
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbie76 Bekijk bericht
Hoor het graag als iemand een werkende configuratie heeft icm het Ubee ziggo modem..
Of er nou een router tussen zit maakt niet uit dan weet ik in ieder geval waar ik moet zoeken..
Ik heb zelf ook een Ubee modem, en als routeer gebruik ik dus de Airport Extreme van apple.
Geen enkel probleem hier.
Een vriend van mij heeft ook een Ubee modem, de Wi-Fi variant dus zonder tussenkomst van een routeer, en ook bij hem ging het vanaf de eerste keer al meteen goed.
Een afwijkend DNS moet geen probleem zijn, aangezien je deze niet direct in het Ubee modem zet, maar in de routeer of eindstation zoals de Apple Tv, iPad etc.
Dus ik denk dat je iets toch over het hoofd ziet.
Heb je instructies op de site stap voor stap uitgevoerd en gecontroleerd?
  #9  
Oud 9 January 2012, 09:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 7
Standaard

Dan moet het probleem toch echt in mijn router zitten.

Daar heb ik namelijk echt geen optie om handmatig een DNS adres op te voeren..
De instructies heb ik echt stap voor stap opgevolgd, dat is het echt niet.

Zat al een tijdje te denken aan een Apple airport Extreme , dit is denk ik het laatste zetje wat ik nodig had.
  #10  
Oud 9 January 2012, 11:07
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 371
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbie76 Bekijk bericht
Dan moet het probleem toch echt in mijn router zitten.

Daar heb ik namelijk echt geen optie om handmatig een DNS adres op te voeren..
De instructies heb ik echt stap voor stap opgevolgd, dat is het echt niet.

Zat al een tijdje te denken aan een Apple airport Extreme , dit is denk ik het laatste zetje wat ik nodig had.
De Apple AE is echt een top apparaat!
Waar ik voorheen met D-link en zelfs Cisco problemen had met draadloos streamen (haperingen) heb ik met de AE echt nergens last van.
Ook makkelijk in te stellen, bijna plug and play.
Ze zijn iets duurder dan de reguliere routers, maar als je het geld ervoor over hebt zou ik je zeker aanraden deze aan te schaffen.
Succes!
  #11  
Oud 9 January 2012, 15:02
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Ik vind de AE juist een dure versie van wat de rest ook perfect kan voor minder. Een degelijke dual band Wireless N router als een Linksys E4200 of een Netgear WNDR4000 is ook super. n van de apparaten die Apple een stuk scherper zou mogen prijzen mijns inziens.

Ieder zijn ding natuurlijk, maar een goede router is wel belangrijk.
  #12  
Oud 10 January 2012, 09:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 7
Standaard

Gisteren toch maar snel de Airport Extreme aangeschaft en binnen een kwartier alles draaiend gekregen!

Unblock-us draait nu prima..

Weet iemand nog het voordeel van de airport extreme om hem op 5ghz te zetten?
Het enige minpuntje tov mijn oude router is dt ik nu 1 streepje minder bereik heb ,gelukkig nog steeds een sterk signaal ..

Iedereeen bedankt voor de reacties!
  #13  
Oud 10 January 2012, 13:49
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

5GHz is de bandbreedte waarop alle toekomstige Wi-Fi apparaten werken.

Laatst gewijzigd door glaantje; 10 January 2012 om 15:03.
  #14  
Oud 10 January 2012, 13:56
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Voordeel is dat je bv je iPad op de 5ghz zet en andere apparaten op de andere frequentie, je verdeelt dan de netwerk belasting (dit is de theorie althans). Hoe je aparte netwerken aanmaakt binnen je Apple router kan je vinden via Google.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbie76 Bekijk bericht
Gisteren toch maar snel de Airport Extreme aangeschaft en binnen een kwartier alles draaiend gekregen!

Unblock-us draait nu prima..

Weet iemand nog het voordeel van de airport extreme om hem op 5ghz te zetten?
Het enige minpuntje tov mijn oude router is dt ik nu 1 streepje minder bereik heb ,gelukkig nog steeds een sterk signaal ..

Iedereeen bedankt voor de reacties!
  #15  
Oud 10 January 2012, 15:09
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

De 5GHz bandbreedte kan in theorie gewoon meer netwerkverkeer verstouwen. Een "ouderwets" 2,4GHz netwerk heeft echter weer verder bereik dan een 5GHz netwerk. 5GHz heeft minder last van interferentie.

Zo zijn voor beide kanten voordelen op te noemen
  #16  
Oud 10 January 2012, 18:46
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 371
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbie76 Bekijk bericht
Gisteren toch maar snel de Airport Extreme aangeschaft en binnen een kwartier alles draaiend gekregen!

Unblock-us draait nu prima..

Weet iemand nog het voordeel van de airport extreme om hem op 5ghz te zetten?
Het enige minpuntje tov mijn oude router is dt ik nu 1 streepje minder bereik heb ,gelukkig nog steeds een sterk signaal ..

Iedereeen bedankt voor de reacties!
goed om te horen!
Veel plezier ermee!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Djay app werkend krijgen MichaelJ iPhone Apps 0 23 June 2010 14:13
HELP PLEASE: iPhone niet meer werkend te krijgen pdewildt Archief 1 15 May 2010 19:31
Navigon(3.0 apps) op 2.2.1 werkend krijgen? borgqueenx Archief 2 22 June 2009 15:03
iPhone nog werkend te krijgen? Tom Goedhart Unlock [archief] 13 26 November 2007 16:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:54.