1 Channel werkt niet meer (0.0.3)

1 Channel werkt niet meer (0.0.3) discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) 1Channel ligt er even uit op het moment.............



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 29 March 2013, 23:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

1Channel ligt er even uit op het moment..........
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 29 March 2013, 23:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Berichten: 75
Standaard

Heb je hem via Fusion geinstalleerd.
  #43  
Oud 30 March 2013, 08:27
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 31
Standaard

Heb one channel via fusion geinstalleerd maar hij werkt nog steeds niet.. Het is nog steeds versie 1.01 gebruik xbmc op mijn iphone 5
  #44  
Oud 30 March 2013, 08:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

gewoon even wachten. Fix is al bekend en wordt automatisch bijgewerkt
  #45  
Oud 30 March 2013, 10:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Berichten: 75
Standaard

Bij mij werkte deze ook niet.
Heb inmiddels de oplossing gevonden.
Je moet de script unsolver installeren, m.b.v. Zip. Op de zelfde manier als je een addon of repo wilt toevoegen....
Klik op de volgende link:
http://dl.dropbox.com/u/31328853/scr...olver0.0.1.zip
Heb heb voor mijn Ipad het orogramma Ifile gebruikt om mijn zipt te downloaden en te installeren. Ff XBMC wel opnieuw opstarten. Bij mij is het opgelost.
Laat even een berichtje achter voor diegene waar het probleem ook is verholpen.
MacFreak
  #46  
Oud 30 March 2013, 10:54
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

Je hebt een oude zip gedownload en de reden dat hij het weer doet is omdat veeHD.py er niet tussen zit als resolver (deze veroorzaakte de fout). Iedereen die geen verstand van SSH heeft............gewoon even wachten want de update zal spoedig automatisch komen.
  #47  
Oud 30 March 2013, 11:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2010
Berichten: 7
Standaard

Macfreak bedankt voor de ZIP werkt perfect! Nu lekker verder met mn series kijken op deze dag! TNX
  #48  
Oud 30 March 2013, 12:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Berichten: 75
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door misa Bekijk bericht
Je hebt een oude zip gedownload en de reden dat hij het weer doet is omdat veeHD.py er niet tussen zit als resolver (deze veroorzaakte de fout). Iedereen die geen verstand van SSH heeft............gewoon even wachten want de update zal spoedig automatisch komen.
Klopt, maar als je geen VeeHD bekijkt kan je toch weer alle andere kanalen bekijken toch? Tot de nieuwe update er weer is kan je tot die tijd weer 1channel gebruiken
  #49  
Oud 30 March 2013, 17:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2012
Berichten: 5
Standaard

Misschien hele domme vraag, maar ik heb een Raspberry met zelfde probleem, ik heb dat filetje gedownload, en wil het nu uploaden richting Raspberry.
Ik gebruik WinSCP, heb ingelogd, werkt allemaal, maar nu moet ik weten waar ik dat zip-bestandje kan plaatsen, dus in welke directory, iemand enig idee?
  #50  
Oud 30 March 2013, 18:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Berichten: 75
Standaard

Als je raspberry hebt, waar ik naast mijn mac spullen ook over beschikt...
RapsberryPi heeft toch USB! Gewoon op een stickie zetten dus en installeren/verwijzen naar de USB stick
macFreak
  #51  
Oud 31 March 2013, 11:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Berichten: 75
Standaard

Dit kwam ik ook tegen.....
The veeHD resolver is incorrectly referencing plugin.video.dailyflix (most likely a copy/paste typo). This is causing xbmc to treat this as a dependency. Since Dailyflix is not in the official repo, urlresolver is being marked as broken and uninstalled.

I have submitted a patch to Eldorado, which will go to the official repo to be reviewed and pushed out. When that happens, it should fix itself. In the mean time, you can grab the fixed version here:

https://github.com/bstrdsmkr/script....ugins/veeHD.py

Wordt dus aan gewekt, maar tot die tijd kan je mijn eerdere oplossing uitvoeren als je toch 1Channel wil gebruiken.

Suc6 MacFreak
  #52  
Oud 31 March 2013, 11:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

Alles is al opgelost...........
  #53  
Oud 31 March 2013, 23:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Berichten: 113
Standaard

Bij mij werkt die nog steeds niet
  #54  
Oud 1 April 2013, 10:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Berichten: 75
Standaard

Doe je toch iets fout?
Momenteel is het probleem opgelost en hoef je mijn vorige melding niet meer uit te voeren.
Heb je XBMCHUB MAINTENANCE geinstalleerd via Fusion?
In dit progje bevinden wat "fixes", ook voor 1Channel.
Misschien als je de "fixes" uitvoerd is je probleem verholpen?!
br. MacFreak
  #55  
Oud 1 April 2013, 12:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Berichten: 113
Standaard

heb trouwens xdmc op mijn pc staan. misschien heb ik het verkeerden bestand. maar ik zie hem er wel tussen staan 1channel dus denk zelf dat wel de goeie heb.

Laatst gewijzigd door westland; 6 April 2013 om 00:09.
  #56  
Oud 3 May 2013, 19:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Berichten: 230
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macfreak2012 Bekijk bericht
Bij mij werkte deze ook niet.
Heb inmiddels de oplossing gevonden.
Je moet de script unsolver installeren, m.b.v. Zip. Op de zelfde manier als je een addon of repo wilt toevoegen....
Klik op de volgende link:
http://dl.dropbox.com/u/31328853/scr...olver0.0.1.zip
Heb heb voor mijn Ipad het orogramma Ifile gebruikt om mijn zipt te downloaden en te installeren. Ff XBMC wel opnieuw opstarten. Bij mij is het opgelost.
Laat even een berichtje achter voor diegene waar het probleem ook is verholpen.
MacFreak
Script gedownload, maar onder welke catergorie komt hij dan?
1Channel was een video add-on, maar deze?
  #57  
Oud 3 May 2013, 20:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Berichten: 75
Standaard

Onder de Fusion icoon, (installeren m.b.v. zip) staat ook vermeld:STARTMAP/Media/downloads.
Daar moet de file instaan.
Anders verwijzen naar de directory waar je de gedownloade file heb opgeslagen.
Gr. MacFreak
  #58  
Oud 3 May 2013, 20:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Berichten: 230
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macfreak2012 Bekijk bericht
Onder de Fusion icoon, (installeren m.b.v. zip) staat ook vermeld:STARTMAP/Media/downloads.
Daar moet de file instaan.
Anders verwijzen naar de directory waar je de gedownloade file heb opgeslagen.
Gr. MacFreak
Nope...
wel zie ik daar de geinstalleerd overige plugins maar niet de urlresolver...
Overigens het mapje donwloads staat er niet, eea staat direct onder media
  #59  
Oud 3 May 2013, 21:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2012
Berichten: 75
Standaard

Gezien jij een PC hebt zal je naar WindowsNetwork SMB moeten. Jouw PC selecteren in het netwerk en vervolgens... Openen/Scrollen tot je in de directory van je PC de juiste zip file vind...
  #60  
Oud 4 May 2013, 13:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Berichten: 230
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macfreak2012 Bekijk bericht
Gezien jij een PC hebt zal je naar WindowsNetwork SMB moeten. Jouw PC selecteren in het netwerk en vervolgens... Openen/Scrollen tot je in de directory van je PC de juiste zip file vind...

Dat begrijp ik allemaal
Zodra ik zip file aanklik gebeurd er helemaal niets...
Toen ik andere add-ons installeerde kreeg ik netjes de melding 'addon geinstalleerd' rechtsonderin beeld, nu helemaal niets...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 home button werkt niet meer en nog meer hardware problemen daan1992 iPhone algemeen 0 18 August 2012 23:36
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 22:27
Iphone werkt niet meer, start niet meer op... Brianvdz Archief 1 27 October 2008 13:46
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 16:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:08.