1 Channel werkt niet meer (0.0.3)

1 Channel werkt niet meer (0.0.3) discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Lezers, Mijn atv2 heeft 1 channel in xbmc geupdate ( het is nu een beetje vernieuwd de layout) maar ik kom niet meer verder. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 December 2012, 16:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2012
Berichten: 5
Standaard 1 Channel werkt niet meer (0.0.3)

Hallo Lezers,

Mijn atv2 heeft 1 channel in xbmc geupdate ( het is nu een beetje vernieuwd de layout) maar ik kom niet meer verder. Als ik naar mijn favoutites ga of search dan krijg ik de bekende Error Script failed! plugin.video.1channel . dit heb ik met Movies en TV shows. heeft iemand enig idee? verder heb ik niks veranderd het is van de een op andere dag..

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 December 2012, 16:19
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 42
Standaard

Even naar (in xbmc) systeem-instellingen-addons-geinstalleerde addons-videoaddons-1channel-configureren en dan bolletje blauw kleuren enable meta data. Even opnieuw opstarten en hij zou het weer moeten doen.
  #3  
Oud 3 December 2012, 16:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2012
Berichten: 5
Standaard

Super hij doet het weer!! Thanks!!!
  #4  
Oud 4 December 2012, 00:55
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2010
Berichten: 56
Standaard

Hier boven beschreven uitgevoerd, maar nog steeds script fail :-( iemand een andere oplossing of zie ik wat over het hoofd ?
__________________
iPhone5 16Gb Black white. iPad3 32gb White, AppletTV2
  #5  
Oud 4 December 2012, 07:44
» iPhone 4 16GB (Zwart)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 September 2012
Berichten: 61
Standaard

Heb je ook afgesloten met OKE na het veranderen van de meta data instellingen ?
En de ATV 2 opnieuw gestart ?

Bij mij werkte het nl. meteen na deze handeling !
  #6  
Oud 4 December 2012, 09:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

[RELEASE] HUB Maintenance v2.0

Voor diegene die op Eden zitten
  #7  
Oud 13 February 2013, 12:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 1 February 2012
Berichten: 10
Standaard

Ik heb ook al enige tijd dezelfde problemen met mijn 1channel.
Heb hierboven ooit eens uitgevoerd (blauw bolletje) en toen deed hij het een tijdje wel.
Maar inmiddels geeft hij alweer een tijdje iedere x Error Script failed! plugin.video.1channel. Als ik deze selecteer in mijn video's add-ons list. Zelfde geld voor fastpass tv.
Icefilms doet het wel prima!?!?
Heb de add-on ook al eens verwijderd en opnieuw erop gezet. Maar wilt allemaal niet lukken. Heeft iemand misschien een tip voor me wat ik nog zou kunnen proberen?
  #8  
Oud 14 February 2013, 13:46
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Er is geadviseerd om naar frodo over te gaan. addons zijn nu daarvoor compitatble.
  #9  
Oud 15 February 2013, 09:18
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2013
Berichten: 3
Standaard 1channel

Ik heb de zelfde probleem als Petterik 74
Maar bij mij is frodo v12 wel genstalleerd maar kan ook niet 1 channel openen
Geeft erro scrip failed plugin video 1 channel aan .
Heb add ons ook aan en uit gezet maar hij doet nog steeds niets.
Weet iemand hier een oplossing voor
  #10  
Oud 15 February 2013, 09:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

[RELEASE] HUB Maintenance v4.2b
  #11  
Oud 15 February 2013, 09:39
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Verwijder eerst de plugin compleet download de repo opnieuw en en installeer 1channel.
  #12  
Oud 15 February 2013, 11:14
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2013
Berichten: 3
Standaard

Hoe doe ik dat ?
Heb op een ander forum gelezen dat ik 1 channel moet update van 0.1.0.1 naar 0.1.5.1 dat heb ik gedaan en nu werkt alles wel maar mijn tv show's bij 1channel geeft nu error script failed aan
  #13  
Oud 15 February 2013, 13:33
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

ik begrijp het niet de nieuwste versie is 1.0.1. Maar goed. probeer metadata uit te zetten.
check effe je moet ook zelf googlen en uitpluizen.
1CHANNEL PLUGIN
  #14  
Oud 15 February 2013, 18:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 1 February 2012
Berichten: 10
Standaard

Op de mijne was Frodo ook al geinstaleerd!
Metadata uit en aangezet, geen resultaat.

1channel en basterdmaker heb ik allebei geheel verwijderd en er weer terug opgezet, geen resultaat.

Vlgd ook gedaan van xbmchub site:

Highlight System. Select file manger. Profile directory/database/onechannelcache.db
Select onechannelcache.db right click rename onechannelcache.db to onechannelcache.bak

Hielp ook niet.
Beetje ten einde raad
  #15  
Oud 15 February 2013, 20:35
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2013
Berichten: 3
Standaard

Bij mij stond 1channel op 1.0.1 ( zo als het hoort hoorde ik ) heb ik naar 1.5.1 om gezet toenwerkte alles behalve tv show op de 1 channel niet heb een film gekeken en toen uit gezet . Even later heb ik hem weer aan gezet toen stond 1 channel weer op 1.0.1
En nu werkt alles weer heel goed Moet je ook eens proberen misschien werkt het bij jou ook
  #16  
Oud 5 March 2013, 17:27
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2013
Berichten: 10
Standaard

Ik heb dit ook geprobeerd maar ik kan niet bij configure komen van 1 channel, heb m geinstalleerd op mijn ipad. Kan iemand mij helpen?
  #17  
Oud 6 March 2013, 15:56
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Op je Ipad kan je dit op 2 manieren.
Instellingen - geinstalleerde addons. video -1channel - configure.

Of gelijk naar Video addons en met je 2 vingers klikken.
  #18  
Oud 6 March 2013, 16:05
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2013
Berichten: 10
Standaard

Dat is het punt nou ik kan niet bij configure komen het staat als zwart aangegeven en ik kan het niet aanklikken. De enige die ik kan kiezen zijn disable,uninstall en change log.
  #19  
Oud 6 March 2013, 16:19
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Dat is inderdaad vreemd. Heb je al opnieuw geinstalleerd ?
  #20  
Oud 6 March 2013, 16:21
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2013
Berichten: 10
Standaard

Ik weet niet hoe dat moet, ik heb gelezen dat je dan bepaalde bestandjes moet verwijderen ofzo.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 home button werkt niet meer en nog meer hardware problemen daan1992 iPhone algemeen 0 18 August 2012 23:36
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 22:27
Iphone werkt niet meer, start niet meer op... Brianvdz Archief 1 27 October 2008 13:46
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 16:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:07.