1 Channel werkt niet meer (0.0.3)

1 Channel werkt niet meer (0.0.3) discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Let op met 1channel! http://forum.iculture.nl/f80/icultur...-ok-nieuw.html En hoe zet je die nieuwe site`s erin? Heb sinds ander half week een minix. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 28-06-13, 16:33
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2013
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht

En hoe zet je die nieuwe site`s erin? Heb sinds ander half week een minix. Had een atv2 en heel vaak gedonder. Toen zoon minix besteld leverancier gevraagd (`1channel ect zat voorgeinstaleerd). Gevraagd of 1`channel bij hem het wel deed hij zij ja flekken loos. Nu heb ik hem ander half week heb hem maar in de kast gelegd want 1channel deed het niet konstant die plugi. Heb zoon maintrains hub voorgeinstalleerd fix gedrukt maar nog niks. Nu is er dus een update zij je eerder al? En die veranderd die Site namen ook vanzeld waar je een apparte topic van hebt geopend? Hoop echt dat iemand me kan helpen word hier niet goed van dat het niet werkt
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 28-06-13, 21:02
» iPhone 6s 64GB (Goud)  
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2012
Berichten: 62
Standaard

Heb ook de update geinstalleerd en het werkt weer als vanouds,alleen de ondertitels
Moet ik nog fixen !

Het duurde bij mij zeker 15 minuten voor hij met updaten van 1 naar 2 % ging en toen
Door ging met downloaden,heeft zeker totaal 40 minuten geduurd !
  #83  
Oud 28-06-13, 21:26
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2013
Berichten: 3
Standaard

Hallo,

ik heb net gekeken maar ik heb geen updates ter beschikking. Ik krijg nog steeds de melding
Faild to connect to url 1Channel.ch | LetMeWatchThis - Watch Movies Online Free - Just Added Nog wat. Weet iemd hoe dit verholpen kan worden? Dacht eerst dat het aan mijn atv2 lag heb ik die weggedaan nu een minix maar probleem is zelfde gebleven
  #84  
Oud 05-07-13, 21:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2011
Berichten: 224
Standaard

Ok.......voor diegene die nog steeds problemen ondervinden met 1Channel:

http://i.imgur.com/1Dy7hrF.jpg

Duidelijker en makkelijker kan haast niet
__________________
http://www.facebook.com/XbmcNederland
  #85  
Oud 04-08-13, 16:12
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2013
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wasdroger Bekijk bericht
Even naar (in xbmc) systeem-instellingen-addons-geinstalleerde addons-videoaddons-1channel-configureren en dan bolletje blauw kleuren enable meta data. Even opnieuw opstarten en hij zou het weer moeten doen.
Hoe configureer je?? Ik zie configureren niet staan dan..
  #86  
Oud 04-08-13, 23:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2011
Berichten: 224
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xbootje Bekijk bericht
Hoe configureer je?? Ik zie configureren niet staan dan..
Onder system>addons>genstalleerde addons>Videoaddons>1Channel
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 home button werkt niet meer en nog meer hardware problemen daan1992 iPhone algemeen 0 18-08-12 22:36
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 08-03-10 21:27
Iphone werkt niet meer, start niet meer op... Brianvdz Archief 1 27-10-08 12:46
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18-03-08 15:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:46.