Cydia problemen

Cydia problemen discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo! Ik heb gisteren mijn iPhone 3Gs gejailbreakt met redsn0w. Er staat 5.0.1 op, en ik wilde graag de PDANET app er op zetten. Dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 December 2011, 20:05
RickvdBerg's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 May 2011
Locatie: Hilversum
Berichten: 18
Question Cydia problemen

Hallo!

Ik heb gisteren mijn iPhone 3Gs gejailbreakt met redsn0w.
Er staat 5.0.1 op, en ik wilde graag de PDANET app er op zetten.

Dit lukt niet want Cydia kan de packages niet vinden in de zoek functie.
Nouja, Cydia kan helemaal niks vinden.

Ook blijft hij hangen op 'gereed: packages'. Boven in het scherm.
Ik kan verder wel gewoon browsen in Cydia enz maar daar houd t snel op want er is bijna niks te browsen.

Wat doe ik verkeerd?
Opnieuw jailbreaken? Of mis ik resources??

Alvast bedankt voor de hulp.

Rick
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 December 2011, 20:18
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Het probleem is dat de hele wereld momenteel aan het jailbreaken is en na de jailbreak Cydia start, hierdoor is het gruwelijk druk op de servers. ik zal het later gewoon nog een keer proberen als ik jou was.
  #3  
Oud 28 December 2011, 21:01
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robijnv Bekijk bericht
Het probleem is dat de hele wereld momenteel aan het jailbreaken is en na de jailbreak Cydia start, hierdoor is het gruwelijk druk op de servers. ik zal het later gewoon nog een keer proberen als ik jou was.
ModMyi heeft nieuwe servers nodig, de servers die ze nu hebben kunnen het niet aan.

Blijven wachten, bij mij duurde het ook 5 minuten voordat Cydia eindelijk eens klaar was. En ook 5 minuten voordat ik SBSettings geinstalleerd had.
  #4  
Oud 29 December 2011, 12:14
RickvdBerg's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 May 2011
Locatie: Hilversum
Berichten: 18
Standaard

Ok, ga het proberen.
Ik heb hem al eens een keer uit laten pruttelen maar toen gebeurde er ook niks.

Jullie horen van mij!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 december 2011 om 12:52 ----------

Vreemd genoeg lukte het updaten nu wel.
Maar ik kan alsnog 'PDANet' niet vinden. Hij vind alleen 'PDANet Toggle' van SBSettings.
  #5  
Oud 29 December 2011, 15:39
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RickvdBerg Bekijk bericht
Ok, ga het proberen.
Ik heb hem al eens een keer uit laten pruttelen maar toen gebeurde er ook niks.

Jullie horen van mij!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 december 2011 om 12:52 ----------

Vreemd genoeg lukte het updaten nu wel.
Maar ik kan alsnog 'PDANet' niet vinden. Hij vind alleen 'PDANet Toggle' van SBSettings.
Weet je zeker dat die in een van de repo's staat die je hebt toegevoegd?
  #6  
Oud 29 December 2011, 16:43
RickvdBerg's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 May 2011
Locatie: Hilversum
Berichten: 18
Standaard

Sorry ik heb hem. Nu is het probleem dat PDANet niet een Wi-Fi hotspot kan maken.
Dan sluit ie af. Maar dat lukt me wel te fixen.

Thanks!
  #7  
Oud 4 January 2012, 17:18
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RickvdBerg Bekijk bericht
Sorry ik heb hem. Nu is het probleem dat PDANet niet een Wi-Fi hotspot kan maken.
Dan sluit ie af. Maar dat lukt me wel te fixen.

Thanks!
Hallo Rick,

had jij inmiddels al een oplossing gevonden voor het Wi-Fi probleem.

Groetjes

Burner1977
  #8  
Oud 4 January 2012, 18:08
RickvdBerg's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 May 2011
Locatie: Hilversum
Berichten: 18
Standaard

Nee ik kan geen Wi-Fi hotspot maken.. Hebben meer mensen dit probleem??
  #9  
Oud 4 January 2012, 19:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2010
Berichten: 3
Arrow

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RickvdBerg Bekijk bericht
Nee ik kan geen Wi-Fi hotspot maken.. Hebben meer mensen dit probleem??
Ik heb de melding op meerdere forums gezien, maar niemand heeft een antwoord op het probleem. junefabrics al meerdere mails gestuurd, maar geen antwoord.
Ik vraag me ook af of het probleem zich bij veel mensen voor doet. Er zijn wel een aantal Posts maar niet extreem veel.
Ik heb zelf van de week mijn 3GS met oude rom opnieuw gejailbreaked met de laatste versie van redsn0w (b3) om er zeker van te zijn of het daar niet aan lag, maar helaas ook zonder resultaat.
Hij heeft het een keer gedaan, maar daarna niet meer.

Groetjes

Burner1977
  #10  
Oud 4 January 2012, 19:29
RickvdBerg's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 May 2011
Locatie: Hilversum
Berichten: 18
Standaard

Ok ja ik houd het in de gaten. Misschien heeft het met die nieuwe IOS te maken..?
  #11  
Oud 4 January 2012, 19:32
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RickvdBerg Bekijk bericht
Ok ja ik houd het in de gaten. Misschien heeft het met die nieuwe IOS te maken..?
Heel goed mogelijk, de jailbreak van 5.xx is pas net uit, dus niet alles werkt al op de nieuwe iOS.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren

Labels
5.0.1, cydia, iphone, problemen


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met cydia XfreeztYleX Jailbreak apps en thema's 2 21 April 2011 09:10
cydia 3.1.2 problemen maffiaclip86 Jailbreak apps en thema's 12 13 September 2010 22:36
NEED HELP!!:(:( winterboard problemen en cydia problemen firefly85 Jailbreak apps en thema's 2 25 July 2010 16:43
cydia problemen woutervel Jailbreak apps en thema's 6 18 August 2008 11:40
Cydia update problemen ArB Archief 10 2 August 2008 12:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:15.