sources toevoegen ipad 3

sources toevoegen ipad 3 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hoe kan ik met de nieuwe jailbraik the sources toevoegen?? kan het niet meer vinden...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 May 2012, 23:02
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 13
Standaard sources toevoegen ipad 3

hoe kan ik met de nieuwe jailbraik the sources toevoegen??

kan het niet meer vinden
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 May 2012, 23:03
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Lees dit artikel eens: Handleiding: jailbreak iOS 5.1.1 met Absinthe 2.0.1 voor iPhone, iPod touch en iPad (jailbreak) - iPhoneclub.nl

En dan in het bijzonder het hoofdstuk: "Het gebruik van de alternatieve app store Cydia".
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 27 May 2012, 23:14
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 13
Standaard

ik zie bij mij duidelijk onderaan die balk inderdaad dat boekje maar dat staat als geinstaleerd genoemd
en daarnaast zie ik een soort wereldbol met als naam bronnen.

ik begrijp dat ik daar dus moet zijn om een link toe te voegen

maar ik zie nergens iets van add ofzo..
dus ik snap effe niet hoe ik dan een bron toe kan voegen

sorry als ik dom overkom. maar zie het gewoon effe niet
  #4  
Oud 27 May 2012, 23:15
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door petje040 Bekijk bericht
ik zie bij mij duidelijk onderaan die balk inderdaad dat boekje maar dat staat als geinstaleerd genoemd
en daarnaast zie ik een soort wereldbol met als naam bronnen.

ik begrijp dat ik daar dus moet zijn om een link toe te voegen

maar ik zie nergens iets van add ofzo..
dus ik snap effe niet hoe ik dan een bron toe kan voegen

sorry als ik dom overkom. maar zie het gewoon effe niet
Kijk hier: Let me google that for you
  #5  
Oud 27 May 2012, 23:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 13
Standaard

beetje flauw heb ikal gedaan maar ik kom er niet uit vandaar mijn vraag
daar is het forum toch voor..
krijg niks gegoogeld met deze nieuwe jailbraik en met al die oude kom ik er niet uit
  #6  
Oud 27 May 2012, 23:24
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Dit is wat je nu ongeveer hebt? Alleen dan waarschijnlijk in het Nederlands

Dan klik je op WIJZIG en vervolgens op VOEG TOE.
  #7  
Oud 27 May 2012, 23:28
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 13
Standaard

yep maar daar rechtsboven staat er bij mij dus niet
ik denk dus dat ik hem maar opnieuw ga herstellen en dan de jailbraik nog maar eens doe..
  #8  
Oud 27 May 2012, 23:29
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Niet bij het tabblad Beheren en dan Bronnen?
  #9  
Oud 27 May 2012, 23:31
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 13
Standaard

nee of ik kijk echt scheel kan ook

maar bedankt dat je me geholpen hebt
dacht al dat ik echt dom aan het worden was..

probeer het morgen nog wel eens
  #10  
Oud 28 May 2012, 03:13
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard



Als je geen [Edit/Wijzig] knop hebt op de [Manage/Beheren] tab, zou ik rebooten. Staat het er nog niet zou ik herstellen en opnieuw jailbreaken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Cydia sources toevoegen Tim Bavre Jailbreak 2 21 June 2011 11:38
kan geen sources toevoegen cydia stefaaaan Jailbreak apps en thema's 7 27 February 2011 17:14
Sources toevoegen in Cydia SuperDutch Archief 1 25 November 2008 11:01
Cydia sources toevoegen aximus Jailbreak apps en thema's 26 11 May 2008 17:39
installer sources toevoegen Alain2 Jailbreak apps en thema's 2 5 December 2007 16:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:47.