na jailbreak telefoon icoontje weg?

na jailbreak telefoon icoontje weg? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Zo ineens? Ik mis mijn telefoon icoon onderin? Heb al een tijdje geen tweak meer installed? Moet ik nu opnieuw de jailbreak doen? Dat is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 February 2013, 19:36
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 328
Standaard na jailbreak telefoon icoontje weg?

Zo ineens? Ik mis mijn telefoon icoon onderin? Heb al een tijdje geen tweak meer installed? Moet ik nu opnieuw de jailbreak doen? Dat is gewoon weer aan de mac hangen en kiezen voor jailbreak?

Als ik zoek op de iPhone, vind ik telefoon ook niet? Raar toch?
Meer die dit hebben?

Edit: wel iets mis met JB denk ik..Als ik dubbeltap op home button om te zien welke apps lopen, dan blijft hij hangen en kan ik ook niets meer..Pfffff....
__________________
You don't know what you've got untill it's gone....

Laatst gewijzigd door pdavie2311; 6 February 2013 om 19:54.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 February 2013, 20:00
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Herstellen dan en opnieuw jailbreaken inderdaad.
  #3  
Oud 6 February 2013, 20:02
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.648
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pdavie2311 Bekijk bericht
Als ik zoek op de iPhone, vind ik telefoon ook niet? Raar toch?
Kijk eens na of er nog standaard apps ontbreken zoals Mail, Maps, Messages, enz...
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #4  
Oud 6 February 2013, 20:17
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 328
Standaard

Zo te zien mist er niets anders? Dus gang van zaken is: iPhone herstellen, eerst backup maken? Of juist niet? Maar moet ik dan na jailbreak alle tweaks weer opzoeken en installen? Heb net mooi thema etc..wat een werk, haha!!
  #5  
Oud 6 February 2013, 20:22
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.648
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pdavie2311 Bekijk bericht
Dus gang van zaken is: iPhone herstellen, eerst backup maken? Of juist niet? Maar moet ik dan na jailbreak alle tweaks weer opzoeken en installen? Heb net mooi thema etc..wat een werk, haha!!
Ja, herstel maar als een harde reset niet helpt. Dit is een probleem met standaard apps die Cydia verplaatst ("stashed") heeft. Dat kan wel opgelost worden met heel wat knoeiwerk in een terminal.

Wees heel voorzichtig met tweaks. Installeer de een na de andere en test na elke installatie of alles nog werkt.
  #6  
Oud 8 February 2013, 08:41
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 October 2012
Berichten: 27
Standaard

Voor je hersteld download springtomize als dat al werkt en doe een reload van je settings dit wil ook wel eens plots verdwenen icoontjes terug zetten !!!!! Bij mij werkte dat altijd !!
  #7  
Oud 8 February 2013, 17:49
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Wat is een reload van settings volgens jouw definitie?
  #8  
Oud 8 February 2013, 18:39
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 October 2012
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Wat is een reload van settings volgens jouw definitie?
in springtomize als je een aanpassing doet kan je kiezen tussen reload settings of respring device !!!! Als die in Nederlands staat zegt die herlaad instellingen !!
  #9  
Oud 8 February 2013, 20:08
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Dat betekent alleen dat Springtomize de veranderingen die jij zojuist in Springtomize hebt aangebracht niet opslaat. Het 'herlaadt' de Springtomize instellingen die je al had en het verandert niets aan andere tweaks en apps.
  #10  
Oud 8 February 2013, 20:34
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 October 2012
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Dat betekent alleen dat Springtomize de veranderingen die jij zojuist in Springtomize hebt aangebracht niet opslaat. Het 'herlaadt' de Springtomize instellingen die je al had en het verandert niets aan andere tweaks en apps.
Als er soms witte icons of verdwenen icons zijn komen die terug door dat te doen bij mij althans das al wat ik kan zeggen !!!!
  #11  
Oud 9 February 2013, 00:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 743
Standaard

Waarom verplaatst Cydia eigenlijk al die standaardapps? Uit mijn ervaring blijkt dat het een risicovol proces is wat mis kan gaan, en het hoeft volgens mij niet echt. Standaard IOS doet het niet, en ze hadden UnionFS bedacht om dit ook op Jailbroken IOS zo te doen. Waarom wordt UnionFS niet meer gebruikt?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Icoontje weg patrickronaldo iPhone algemeen 10 17 September 2011 10:34
telefoon icoontje naast accu wijzer??? wat is dat? Hoton iPhone algemeen 22 10 January 2009 16:40
telefoon icoontje werk niet nordberg Archief 6 21 November 2008 18:14
telefoon (groen icoontje) werkt niet naar behoren joeridewolf Archief 1 11 October 2008 17:32
Nummer bij Telefoon icoontje weghalen groovecollection iPhone algemeen 3 29 April 2008 01:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:29.