Pwnage Tool 2.0 - Verzameltopic

Pwnage Tool 2.0 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik kreeg eerder de 1600 error dus schrok even, maar hij lijkt nu wel te restoren nadat ik een map in m'n itunes lib gemaakt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 20 July 2008, 14:54
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 33
Stuur een bericht via Skype™ naar Bart van Zon
Standaard

Ik kreeg eerder de 1600 error dus schrok even, maar hij lijkt nu wel te restoren nadat ik een map in m'n itunes lib gemaakt had (zie oplossing op pwnage site)...

Itunes is nog bezig dus zie nog geen resultaat maar nu ik toch zit te wachten... zit hier eigenlijk nog enig risico aan? of is de iPhone altijd weer gewoon te restoren?

Edit: is nu jailbreaked, dus maar eens op zoek gaan naar apps voor 3G

Laatst gewijzigd door Bart van Zon; 20 July 2008 om 15:05.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 20 July 2008, 15:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar El_Diablo
Standaard

even een vraagje als ik dus jailbreak(3g) is hij dan meteen klaar voor de nieuwe installer? En hoe werkt het dan als de installer uit is? Kan ik installer dan gewoon via mn iphone downloaden? Bedankt!!!
  #23  
Oud 20 July 2008, 16:12
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Dat je later kan via de installer wanneer beschikbaar kunt apps installeren buiten itunes om. Belangrijkste denk ik.
Cydia is toch al wel beschikbaar?
  #24  
Oud 20 July 2008, 16:54
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door praseodym Bekijk bericht
Cydia is toch al wel beschikbaar?
Ja, wordt normaal gezien mee geinstalleerd met de custom firmware FW2.0
  #25  
Oud 20 July 2008, 17:02
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 2
Standaard

Humpff jailbreak firmware geinstalled, alles deed het behalve een carrier signaal van t-mobile krijgen, heb er dus in feite een ipod touch van gemaakt

Ff de restore functie gebruikt en alles werkt weer naar behoren...

Iemand anders dit probleem ook al gehad?

Grtz,

Wesley
  #26  
Oud 20 July 2008, 17:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
dat kan maar je hoeft niet naar 114 terug.
Michael, ik heb een 3G toestel, maar het lukt me niet jouw geuploade firmware er op te krijgen.
Heb getest in zowel DFU modus, als recovery modus, en iTunes komt me melden dat er een "onbekende fout is opgetreden (1)".

De bootloader enzomeer is nog de originele..
Moet ik dan toch eerst downgraden naar 1.1.4 ? En is 1.1.4 fw wel werkend op een 2.0 device ?
  #27  
Oud 20 July 2008, 17:26
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.445
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vedett Bekijk bericht
Michael, ik heb een 3G toestel, maar het lukt me niet jouw geuploade firmware er op te krijgen.
Heb getest in zowel DFU modus, als recovery modus, en iTunes komt me melden dat er een "onbekende fout is opgetreden (1)".

De bootloader enzomeer is nog de originele..
Moet ik dan toch eerst downgraden naar 1.1.4 ? En is 1.1.4 fw wel werkend op een 2.0 device ?
Als je een iPhone 3G hebt moet je zeker niet aan de gang met Michael's firmware en/of een unlock. Die is nog niet beschikbaar! Een downgrade naar 1.1.4 kan ook helemaal niet, want jouw model is veel nieuwer. Misschien moet je je toch even beter inlezen ...
  #28  
Oud 20 July 2008, 17:41
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 1
Standaard

ik wil binnenkort een iphone 3g ophalen maar is dit dan ook hetzelfde als simlock vrij maken?
  #29  
Oud 20 July 2008, 18:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 59
Standaard

Ok... dus als windows gebruiker kunnen we beter even wachten tot dat er een versie voor windows beschikbaar is?
  #30  
Oud 20 July 2008, 19:34
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.445
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door passie27 Bekijk bericht
ik krijg in de restore en dfu mode steeds code 1 en 5
hij is gewinpwn ,maar krijg hem niet naar de custom 2.0
please help!!
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door passie27 Bekijk bericht
maar wat is het?
het is geen 3g toestel
wat is code 1 en 5?
In je profiel staat iPhone 3G. Als dat niet je huidige iPhone is, dan heb je je profiel niet goed ingevuld. Als je hulp zoekt, neem dan even de moeite om in ieder geval dat goed te zetten. Voor iPhone 1.0 moet je hier zijn.

EDIT
Topic opgeschoond

  #31  
Oud 20 July 2008, 19:40
VisionRoy's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 172
Standaard

Misschien een stomme vraag ...

Ik wil een iPhone 3G gaan kopen, en daar zit nog een simlock op.
Ik weet niet uit welk land hij komt.

Is het nu dus met de nieuwe tool mogelijk om hem zonder de sim waarop hij gelockt is te activeren ?

Dan zou ik dus in principe alles kunnen behalve bellen ?
Daarvoor moet ik dan nog even op de unlock wachten.
  #32  
Oud 20 July 2008, 20:31
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 57
Standaard

is er misschien iemand die zijn 3G succesvol via windows gepwned heeft?

Kan je misschien de stappen die je doorlopen hebt beschrijven - in een pwn voor dummies manier?

groet
  #33  
Oud 20 July 2008, 20:43
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2008
Locatie: ...
Berichten: 46
Standaard

Er is nog geen windows versie beschikbaar !!!!
  #34  
Oud 20 July 2008, 20:54
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VisionRoy Bekijk bericht
Misschien een stomme vraag ...

Ik wil een iPhone 3G gaan kopen, en daar zit nog een simlock op.
Ik weet niet uit welk land hij komt.

Is het nu dus met de nieuwe tool mogelijk om hem zonder de sim waarop hij gelockt is te activeren ?

Dan zou ik dus in principe alles kunnen behalve bellen ?
Daarvoor moet ik dan nog even op de unlock wachten.
klopt.. je kan hem dan als ipod touch gebruiken in principe. Wel spelen, niet bellen.
  #35  
Oud 20 July 2008, 22:08
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2008
Berichten: 269
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door obionenairobi Bekijk bericht
is er misschien iemand die zijn 3G succesvol via windows gepwned heeft?

Kan je misschien de stappen die je doorlopen hebt beschrijven - in een pwn voor dummies manier?

groet
Dit heb ik ook nodig
  #36  
Oud 20 July 2008, 22:09
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wesleya Bekijk bericht
Humpff jailbreak firmware geinstalled, alles deed het behalve een carrier signaal van t-mobile krijgen, heb er dus in feite een ipod touch van gemaakt

Ff de restore functie gebruikt en alles werkt weer naar behoren...

Iemand anders dit probleem ook al gehad?

Grtz,

Wesley
Dit had ik ik idd ook, precies hetzelfde gedaan als jij! Nu probeer ik het voor de 2e keer...

Eens kijken wat er nu gebeuren gaat...

UPDATE: Ik heb het nog een keer gedaan, en nu kreeg ik de melding dat er nieuwe carriergegevens waren. Deze over gezet en ja hoor ik kan bellen met mijn pwnd iphone 3g

Laatst gewijzigd door kkouwe; 20 July 2008 om 22:14.
  #37  
Oud 21 July 2008, 00:20
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kkouwe Bekijk bericht
Dit had ik ik idd ook, precies hetzelfde gedaan als jij! Nu probeer ik het voor de 2e keer...

Eens kijken wat er nu gebeuren gaat...

UPDATE: Ik heb het nog een keer gedaan, en nu kreeg ik de melding dat er nieuwe carriergegevens waren. Deze over gezet en ja hoor ik kan bellen met mijn pwnd iphone 3g
Hier ook het zelfde ben ik weer opnieuw aan het restoren......
__________________
iPhone 5s 32GB Gold
  #38  
Oud 21 July 2008, 00:30
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.445
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Post Pwnage Tool 2.0.1 uit: vooral bugfixes

Pwnage Tool 2.0.1 is uit, waarin een aantal problemen met het opstarten van de applicatie, het niet kunnen vinden van bootloaderbestanden en wat andere zaken zijn opgelost.

Lees verder over: Pwnage Tool 2.0.1 uit: vooral bugfixes

Tag:
  #39  
Oud 21 July 2008, 00:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2008
Berichten: 63
Send a message via twitter to Brum
Standaard

Ik ben een absolute beginner (1 week een 16GB 3G) ; Thuis windows.

Ik zie een hoop info, waarvoor dank.
Ik zie echter ook een hoop versnipperde info, die veel naar elkaar verwijst.
Ook zie ik enkele artikelen die wel Jip en janneke beginnen, maar ineens uitgaan van enige voorkennis.

Wat ik zoek is een stappenplan (geen losse wikis) van A tot Z.
Ik hoef niet te unlocken (provider, toch ?), maar alleen te jailbreaken (zo heet dat toch), want ik ben geinteresseerd in andere software, buiten de APPSTORE om.

Volgens mij heb ik dan alleen die Installer nodig (maar is er nog niet toch)...
Maar hoe fietst die PWNAGE tool daar dan tussendoor ??

Ik ben benieuwd, en bedankt alvast !!

Peter
  #40  
Oud 21 July 2008, 00:46
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.445
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Je hebt dan toch al het aardige opgepikt, want alles klopt Zo slecht zijn die gidsen dus nog niet Pwnage Tool heb je nodig om te kunnen activeren (niet interessant voor gebruikers met een simlockvrije iPhone 3G of als je een officieel abonnement hebt) en te kunnen jailbreaken. Jailbreak is een voorwaarde voor Installer en de daaropvolgende niet-officiele applicaties. Je kunt dus beter wachten tot Installer 4 beschikbaar is, want tot die tijd heeft een jailbreak niet zoveel zin (tenzij je met Cydia aan de gang wilt)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic 3svb Jailbreak 380 21 April 2010 20:50
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
iPhone: [3G] Pwnage / Winpwn verzameltopic 2.1 wout76 Jailbreak 3 12 September 2008 23:01
Verplaatsen pwnage 2.0.2 Verzameltopic Michael Archief 0 9 August 2008 13:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:21.