[3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows)

[3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) - Blijft mijn telefoon simlock-vrij ? Ook na bijvoorbeeld herstellen ? - Eenmaal simlock vrij=altijd simlockvrij! - Kan ik normale updates (bijv. 3.0 via itunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #361  
Oud 14 May 2009, 01:09
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

- Blijft mijn telefoon simlock-vrij ? Ook na bijvoorbeeld herstellen ?
- Eenmaal simlock vrij=altijd simlockvrij!
- Kan ik normale updates (bijv. 3.0 via itunes) blijven uitvoeren ?
- Jazeker kan dit je zal er nooit meer een lock op krijgen, dus geen probleem!
- Zijn er eventueel andere opties om gprs uit te schakelen ?
- Met bijv. bossprefs, er zijn er meer maar kan even niet op de namen komen!
- Wat zijn eventuele nadelen
- Garantie vervalt maar een jailbreak is weer weg te werken door je iphone te herstellen met de orginele firmware, dus eigenlijk niet echt een nadeel!

is dit een beetje de info die je zocht?

succes
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #362  
Oud 14 May 2009, 06:40
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 17
Standaard

Hey,

Als je iphone legaal simlock vrij is gemaakt door t-mobile is hij voor alltijd vrij!!!
update ja dat kan maar moet je hem wel met de nieuwe quikpwn opnieuw jailbreaken maar deze is in dit stadium nog niet ondersteunt door het Dev-team (dacht ik).
Over gprs moet je maar ff de zoekfunctie gebruiken.
Ehh nadelen ik vind het geen nadeel hebben om hem te jailbreaken je kan er dan gelijk zo veel maar mee ipv alleen met apple

sterkte Joeri
  #363  
Oud 14 May 2009, 08:48
SbL SbL is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik dacht zelf namelijk ergens iets gelezen te hebben dat er een verschil is tussen een hardwarematige en softwarematige unlock. Wat ik daaruit begreep is dat een softwarematige unlock weer een simlock heeft na jailbreaken, dit is dus niet zo ?
In ieder geval bedankt voor de reacties.
  #364  
Oud 14 May 2009, 13:02
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SbL Bekijk bericht
Ik dacht zelf namelijk ergens iets gelezen te hebben dat er een verschil is tussen een hardwarematige en softwarematige unlock. Wat ik daaruit begreep is dat een softwarematige unlock weer een simlock heeft na jailbreaken, dit is dus niet zo ?
In ieder geval bedankt voor de reacties.
ja dat je het hebt gelezen over hardware-, software matige unlock klopt alleen is dat niet voor jou van toepassing!

jou iphone is geunlocked door t-mob/itunes,
softwarematig is yellowsn0w
hardwarematig is m.b.v een x-sim/rebel/turbo sim

bij de laatste twee mogelijkheden moet oppassen met een eventuele update naar een hogere firmware!
  #365  
Oud 14 May 2009, 14:36
SbL SbL is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Ok, bedankt

Dat was me nog niet helemaal duidelijk...
  #366  
Oud 14 May 2009, 15:31
Zusjesenco's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 43
Standaard

hoi

ben weer terug met een iphone

Heb inmiddels quickpwn gedownload, maar elke keer wanneer ik op het exe bestandje druk, krijg ik een foutmelding deze kan ik melden of uiteraard niet...

Hoe kan ik dit oplossen?
__________________
Back on iPhone and so happy to be back
  #367  
Oud 14 May 2009, 16:40
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zusjesenco Bekijk bericht
hoi

ben weer terug met een iphone

Heb inmiddels quickpwn gedownload, maar elke keer wanneer ik op het exe bestandje druk, krijg ik een foutmelding deze kan ik melden of uiteraard niet...

Hoe kan ik dit oplossen?
Heb je .net franework 2.0 of hoger geinstaleerd, dit is meestal het probleem!

Lost dit niks op probeer het vanaf een andere account dus bijvoorbeeld de gast account!

Succes
  #368  
Oud 14 May 2009, 17:37
Zusjesenco's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 43
Standaard

krijg het programma niet aan de praat
  #369  
Oud 14 May 2009, 18:22
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zusjesenco Bekijk bericht
krijg het programma niet aan de praat
Wat is de foutmelding? Waarschijnlijk moet je .netframework 2.0 installeren.

Google is je vrind om hem te downloaden.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #370  
Oud 14 May 2009, 22:20
SbL SbL is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Net de jailbreak uitgevoerd...alles is goed verlopen, alleen nog even het volgende:
Is i.v.m. veiligheid het noodzakelijk dat ik nu mijn root-wachtwoord verander of is dit alleen nodig als ik OpenSSH ga installeren ?
  #371  
Oud 14 May 2009, 22:52
Zusjesenco's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Wat is de foutmelding? Waarschijnlijk moet je .netframework 2.0 installeren.

Google is je vrind om hem te downloaden.
Dat er een onverwachte fout was opgetreden, en dan kan je deze melden bij microsoft.

Maar kheb gekeken en hebt dat nfw. 2.0 tot 3,5 ofzo er opzitten.

Morgen even proberen via de pc. Wellicht lukt het dan wel
  #372  
Oud 15 May 2009, 00:28
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SbL Bekijk bericht
Net de jailbreak uitgevoerd...alles is goed verlopen, alleen nog even het volgende:
Is i.v.m. veiligheid het noodzakelijk dat ik nu mijn root-wachtwoord verander of is dit alleen nodig als ik OpenSSH ga installeren ?
Alleen nodig wanneer je OpenSSH installeerd. Anders kom je er draadloos toch niet in.
  #373  
Oud 22 May 2009, 02:11
G1Sheoratan's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Amsterdam-Noord
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar G1Sheoratan Stuur een bericht via Skype™ naar G1Sheoratan Send a message via twitter to G1Sheoratan
Standaard

...dubbelklik op een icoontje, en hij verdwijnt, dubbelklik en hij komt weer tevoorschijn.
vond ik na stoeien met Supreme Preferences van iMario... (tip)
__________________
iPhone 3G 16G wit iPhone 4 32G zwart
  #374  
Oud 22 May 2009, 12:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 May 2009
Berichten: 1
Standaard

de jailbreak werkt als een zonnetje!

Laatst gewijzigd door staaf; 22 May 2009 om 16:10.
  #375  
Oud 26 May 2009, 22:24
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2009
Berichten: 100
Standaard

Hallo, mijn vriend wil zijn 3G jailbreaken maar hij krijgt zo een melding?
http://i41.tinypic.com/w1zhqu.jpg

Wat kan hij doen (iets downloaden etc.)

Namens hem Alvast Bedankt.
  #376  
Oud 26 May 2009, 22:27
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je moet even de fw 221 downloaden uit de wiki.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #377  
Oud 10 June 2009, 12:41
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

als ik jailbreak. Houd ik dan me AppStore app? of wordt dat dan zeg maar vervangen door Cydia/Installer.

of behoud je beide? wat wel erg relaxt zou zijn.

thanks
  #378  
Oud 10 June 2009, 19:28
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Cydia/Installer is extra.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #379  
Oud 11 June 2009, 17:51
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 8
Standaard

Ik heb mijn Iphone succesvol gejailbreakt , maar nu kan ik mijn contacten vanop mn simkaart niet meer importeren. Ik heb ook geen provider meer (ben Proximus). Weet iemand wat ik moet doen? Alvast bedankt
  #380  
Oud 16 June 2009, 19:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 May 2009
Berichten: 12
Standaard

Mn iphone/quickpwn blijft hangen bij het volgende bericht:

'Wait for your iPhone to connect in Recovery Mode'

Wat te doen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: [3G] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Jailbreak 354 25 November 2009 17:21
iPhone 3G: [1.0] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) Destiny Unlock 80 4 July 2009 13:36
iPhone: [3G] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Jailbreak 203 18 April 2009 19:17
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Unlock 50 7 February 2009 17:45
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Unlock 254 21 November 2008 15:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:18.