[3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows)

[3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ja dat lijkt mij ook, ik heb programma's synchroniseren aangevinkt (net als muziek etc.) maar hij pakt ze gewoon niet....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #161  
Oud 22 March 2009, 10:43
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 22
Standaard

ja dat lijkt mij ook, ik heb programma's synchroniseren aangevinkt (net als muziek etc.) maar hij pakt ze gewoon niet.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 22 March 2009, 11:00
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fins Bekijk bericht
ja dat lijkt mij ook, ik heb programma's synchroniseren aangevinkt (net als muziek etc.) maar hij pakt ze gewoon niet.
heb je die apps gekocht of ergens anders vandaan?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #163  
Oud 22 March 2009, 11:02
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 22
Standaard

via appstore gekocht (voorbeelden: zenbound, moviemeter, find it, 1112 spel)
  #164  
Oud 22 March 2009, 11:18
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fins Bekijk bericht
via appstore gekocht (voorbeelden: zenbound, moviemeter, find it, 1112 spel)
Al geprobeerd door je PC opnieuw op te starten.
  #165  
Oud 22 March 2009, 15:40
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 22
Standaard

nee doet t ook niet.
ik heb nog een ander probleem. ik krijg geen netwerk meer van t-mobile. geen service..

ik heb t zo gedaan:
ik had versie 2.2
toen,
shift + herstellen in itunes
toen dit bestand aangeklikt: iPhone1_2_2.2.1_5H11_Custom_Restore

daarna programmma QuickPwn-225-2 gestart
vervolgens dit bestand aangeklikt: iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore

Alles is goed gegaan volgens mij maar ik heb geen t-mobile verbinding meer..

waar is het fout gegaan?
  #166  
Oud 22 March 2009, 18:03
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fins Bekijk bericht
nee doet t ook niet.
ik heb nog een ander probleem. ik krijg geen netwerk meer van t-mobile. geen service..

ik heb t zo gedaan:
ik had versie 2.2
toen,
shift + herstellen in itunes
toen dit bestand aangeklikt: iPhone1_2_2.2.1_5H11_Custom_Restore

daarna programmma QuickPwn-225-2 gestart
vervolgens dit bestand aangeklikt: iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore

Alles is goed gegaan volgens mij maar ik heb geen t-mobile verbinding meer..

waar is het fout gegaan?
Maar waarom zou je 2x jailbreaken, na de custom was je toch klaar en was je jailbroken.

Ik zou opnieuw restoren met de gewone fw en daarna opnieuw jailbreaken.
  #167  
Oud 22 March 2009, 19:01
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 22
Standaard

hahaha dat weet ik ook niet, er staat zoveel informatie over hoe alles moet..
maar ik zal het opnieuw proberen op jouw manier, bedankt!
  #168  
Oud 22 March 2009, 22:55
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Berichten: 1
Standaard

hallo guys, ik heb een 3G 2.2.1 versie en gejailbreakt met quickpwn 2.2.5 alles gelukt maar ik kom niet verder dan het opstartscherm (apple)

please helpp
  #169  
Oud 22 March 2009, 22:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joy99 Bekijk bericht
hallo guys, ik heb een 3G 2.2.1 versie en gejailbreakt met quickpwn 2.2.5 alles gelukt maar ik kom niet verder dan het opstartscherm (apple)

please helpp
Overnieuw beginnen, even herstellen en dan weer quickpwn gebruiken (of herstel hem met een custom FW hier van het forum)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #170  
Oud 23 March 2009, 23:00
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2009
Locatie: zaandam
Berichten: 59
Standaard

Hoi ik heb even een vraag!Ik een iphone met 2.2.1 nu heb ik via itunes en dan shift dit bestand geselecteerd:iPhone1,2_2.2_5G77_Restore

Dat is goed gegaan al gaf ie de 1e x een fout melding!En toen heb ik Quickpwn versie QuickPwn22-1 gebruikt(zo heet het bestand).Maar begrijp ik nu goed dat ik er een oude software versie opgezet heb?Overgens is de jailbreak goed gegaan>greetz
  #171  
Oud 23 March 2009, 23:08
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door j biggie Bekijk bericht
Hoi ik heb even een vraag!Ik een iphone met 2.2.1 nu heb ik via itunes en dan shift dit bestand geselecteerd:iPhone1,2_2.2_5G77_Restore

Dat is goed gegaan al gaf ie de 1e x een fout melding!En toen heb ik Quickpwn versie QuickPwn22-1 gebruikt(zo heet het bestand).Maar begrijp ik nu goed dat ik er een oude software versie opgezet heb?Overgens is de jailbreak goed gegaan>greetz
Er staat nu FW 2.2 op, we zitten al op FW 2.2.1 maar je moet opletten of jij zomaar kan updaten, ivm mogenlijke simlock.
  #172  
Oud 24 March 2009, 00:05
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2009
Locatie: zaandam
Berichten: 59
Standaard

Dat is geen probleem het is gewoon tmobile.Maar als ik me iphone ga herstellen(zonder shift) dan staat ie dus weer op 2.2.1 toch?En dan kan ik toch ook gewoon quickpwn gebruiken?Maar dan moet ik dus alleen ff dat bestandje hebben(2.2.1) die ik kan selecteren als quickpwn erom vraagt!!
  #173  
Oud 24 March 2009, 00:13
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door j biggie Bekijk bericht
Dat is geen probleem het is gewoon tmobile.Maar als ik me iphone ga herstellen(zonder shift) dan staat ie dus weer op 2.2.1 toch?En dan kan ik toch ook gewoon quickpwn gebruiken?Maar dan moet ik dus alleen ff dat bestandje hebben(2.2.1) die ik kan selecteren als quickpwn erom vraagt!!
221 kan je downloaden uit de wiki.
  #174  
Oud 24 March 2009, 00:32
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2009
Locatie: zaandam
Berichten: 59
Unhappy

Maar dan lukt het wel toch zoals ik hiervoor heb beschreven?Ik zie het trouwens niet bij wiki staan ik kijk er vast over heen.
  #175  
Oud 24 March 2009, 00:37
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door j biggie Bekijk bericht
Maar dan lukt het wel toch zoals ik hiervoor heb beschreven?Ik zie het trouwens niet bij wiki staan ik kijk er vast over heen.
de firmware staat hier in de wiki, en ja je kan nadat je hem hebt herstelt in itunes jailbreaken met quickpwn

je weet wel dat je met de update in itunes ook je baseband wordt geupdate, of misschien is het al gebeurt!
ik zeg het er toch maar even bij voor het geval dat!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #176  
Oud 24 March 2009, 09:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Hallo,
ik ben hier pas nieuw omdat mijn iPhone het niet doet.
Ik heb al vanalles geprobeerd wat op dit forum staat en het werkt nog niet telkens als ik QuickPwn start en ik altijd naar de volgende stap ga werkt het tot ik bij de 5 puntjes kom van "wait for your iphone to connect in recovery mode". Ik heb deze nacht mijn iPhone de hele tijd laten insteken en QuickPwn laten draaien op mijn pc maar deze morgen zat hij nog altijd bij "wait for your iphone to connect in recovery mode"

Ik hoop echt dat iemand mij kan helpen, ik kan niks doen met mijn iPhone, ik geraak nog niet eens in het menu, ik kan alleen "Slide for emergency".

Groetjes
  #177  
Oud 24 March 2009, 10:01
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
Hallo,
ik ben hier pas nieuw omdat mijn iPhone het niet doet.
Ik heb al vanalles geprobeerd wat op dit forum staat en het werkt nog niet telkens als ik QuickPwn start en ik altijd naar de volgende stap ga werkt het tot ik bij de 5 puntjes kom van "wait for your iphone to connect in recovery mode". Ik heb deze nacht mijn iPhone de hele tijd laten insteken en QuickPwn laten draaien op mijn pc maar deze morgen zat hij nog altijd bij "wait for your iphone to connect in recovery mode"

Ik hoop echt dat iemand mij kan helpen, ik kan niks doen met mijn iPhone, ik geraak nog niet eens in het menu, ik kan alleen "Slide for emergency".

Groetjes
en heb je het al op een andere computer/mac geprobeerd?

probeer quickpwn op nieuw te installeren?

als het nog steeds niet werkt dan kan je hem ook in dfu zetten en dan een custom firmware hier van het forum eroverheen en klaar ben je, hij is dan gejailbreakt want dat zit verwerkt in de firmware!

succes
  #178  
Oud 24 March 2009, 10:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Hey tijn1 dankje voor de reactie maar ik heb dat al allemaal geprobeerd, ik dacht dat laatste zal wel lukken via itunes een custom firmware erop zetten maar dan krijg ik een error 2020 (denk ik dat het was). ik weet niet voor wat deze error staat dus. Ik ben nu al een 2 weken met mijn iPhone bezig dus het begint wel een beetje irritant te worden. Kan het zijn dat hij gewoon niet kan gejailbreakt/unlocked worden? Of aan wat ligt het eigenlijk.

Groetjes
  #179  
Oud 24 March 2009, 10:10
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
Hey tijn1 dankje voor de reactie maar ik heb dat al allemaal geprobeerd, ik dacht dat laatste zal wel lukken via itunes een custom firmware erop zetten maar dan krijg ik een error 2020 (denk ik dat het was). ik weet niet voor wat deze error staat dus. Ik ben nu al een 2 weken met mijn iPhone bezig dus het begint wel een beetje irritant te worden. Kan het zijn dat hij gewoon niet kan gejailbreakt/unlocked worden? Of aan wat ligt het eigenlijk.

Groetjes
was het niet foutmelding 1604 of 1600, zo ja dan moet je het in een andere usb poort proberen!

onmogelijk dat jij een iphone hebt die niet te jailbreaken/unlocken is!
  #180  
Oud 24 March 2009, 10:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

neeh het was wel degelijk iets met 2020 ongeveer, ik zal nog eens proberen direct. Ik had de custom firmware van Michael gedownload

*EDIT: iPhone1_2_2.2.1_5H11_Custom_Restore dit had ik gebruikt

*EDIT2: Ik heb het nog is geprobeerd via iTunes, nu krijg ik error 1604! Wat moet ik nu doen?

Laatst gewijzigd door redOz; 24 March 2009 om 10:20.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: [3G] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Jailbreak 354 25 November 2009 17:21
iPhone 3G: [1.0] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) Destiny Unlock 80 4 July 2009 13:36
iPhone: [3G] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Jailbreak 203 18 April 2009 19:17
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Unlock 50 7 February 2009 17:45
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Unlock 254 21 November 2008 15:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:18.